KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

geç oldu ama Günaydın :KK1::KK1:

kimse olmuyor gerçekten ama dün yetişemedim.
normalde kimse olmasa da hergün buralardayım :KK34::KK34:

ben de buralardayım ara ara girip bakıyorum,bütün gün evde ders çalışılmıyor :KK53::KK53:

tünaydınlar hanımlar

sana da tünaydın :KK34::KK34:

kızlar selam neler yaptınız bakalım hafta sonu

as canım :KK34:
cumartesi kayınvalidemlere gittik,ordaydık.pazara gittim,elbise aldı kayınvalidem bana bir de plaj çantasına benzeyen bir çanta :KK1::KK1:
genel olarak güzeldi yani.
sen neler yaptın mandiş :21::21:

Selam kızlar napüsünüz bakim :KK16:
Ay ne zamandır gelemedim muhabbete valla işler çok yoğun :KK53:
İşe gidip geliyorum bende farklı bişeyler yok.
Bu arada bana siz burdan mesaj yazdıkça mail geliyodu mailler düşmüyo baya zamandır.
Ben de kimse uğramıyo sanıyodum :KK1:

Bu arada bana siz burdan mesaj yazdıkça mail geliyodu mailler düşmüyo baya zamandır.

uğrayıp da yazmadıysak gelmemiştirr :KK1::KK1:
sen özelde misin kuzum.gerçi özeli devleti ikisi de yoğundur banka sonuçta :KK4:

geç oldu ama Günaydın :KK1::KK1:

ben de buralardayım ara ara girip bakıyorum,bütün gün evde ders çalışılmıyor :KK53::KK53:

sana da tünaydın :KK34::KK34:

as canım :KK34:
cumartesi kayınvalidemlere gittik,ordaydık.pazara gittim,elbise aldı kayınvalidem bana bir de plaj çantasına benzeyen bir çanta :KK1::KK1:
genel olarak güzeldi yani.
sen neler yaptın mandiş :21::21:

güle güle kullan cicilerini yutis ben haftasonu evhanımlığı yaptım cumartesi komşuya oturmaya gittim pastalar böğrekler hımmmm pazar günüde balkon taburelerime minder diktim çiçek ektim :))

spam olarakmı algılıyor yoksa
hala arkadaşın izinden dönmedimi yoksa şu kpss davasımı

güle güle kullan cicilerini yutis ben haftasonu evhanımlığı yaptım cumartesi komşuya oturmaya gittim pastalar böğrekler hımmmm pazar günüde balkon taburelerime minder diktim çiçek ektim :))

ne güzel geçirmişsin,elinden dikiş gelmesi de iyi ben pek beremiyorum :KK1:
biz de kendi evimiz olunca bol bol çiçekleniriz sanırım,eşim çok seviyor canlı bitkileri :KK16: şimdiden 3 tane ağaç gibi yeşil bitkimiz bir tane de benim menekşem var :KK1:

mandalina ; selam canım napalım bildiğin gibi çalışıyoruz işte sen nasılsın görüşemiyoruz heeeeeeee:KK30:

yutiss ; sende benim gibi genelde buradasın ama sık sık yazamıyorsun bugün yoğun birgün yaa akşamda erken çıkmam lazım yarına misafirim var kocamın ananesi memleketten geldi yemeğe çağırdık :KK55: nasıl yapcam bilmiyorum.
evde 2 gündür darmadağın :KK31:

minikkelebek ; yoğunsun sende sanırım. tatiliniz kesinleşti mi bizim haziran sonu kocam onayllattı ama bende bişey yok daha :KK6:

ne güzel geçirmişsin,elinden dikiş gelmesi de iyi ben pek beremiyorum :KK1:
biz de kendi evimiz olunca bol bol çiçekleniriz sanırım,eşim çok seviyor canlı bitkileri :KK16: şimdiden 3 tane ağaç gibi yeşil bitkimiz bir tane de benim menekşem var :KK1:

ilk defa denedim sayılır teyzemler terzi onlara bakabaka aklımda kaldığınca yapmaya çalıştım
benim eşim hiç sevmez çiçekleri ben bakıyorum çok severim çiçekleri

mandalina ; selam canım napalım bildiğin gibi çalışıyoruz işte sen nasılsın görüşemiyoruz heeeeeeee:KK30:

yutiss ; sende benim gibi genelde buradasın ama sık sık yazamıyorsun bugün yoğun birgün yaa akşamda erken çıkmam lazım yarına misafirim var kocamın ananesi memleketten geldi yemeğe çağırdık :KK55: nasıl yapcam bilmiyorum.

minikkelebek ; yoğunsun sende sanırım. tatiliniz kesinleşti mi bizim haziran sonu kocam onayllattı ama bende bişey yok daha :KK6:

sipidi yoğunluk canım yaa müsait olup yazamıyorum karşımda birileri varken yazmak dikkat çekiyor birde gözlük camları ekranı yansıtıyor hemen çakıyorlar he :)))

bazen hemen girip bakıyorum,bazen de takılıp kalıyorum :KK1:
eşin yardım ediyor sanırım,halledersiniz canım beraber :KK34:

ilk defa denedim sayılır teyzemler terzi onlara bakabaka aklımda kaldığınca yapmaya çalıştım
benim eşim hiç sevmez çiçekleri ben bakıyorum çok severim çiçekleri

ben severim de uzaktan :KK9:
ya da olucaksa bana bir iki tane olsun çocuğum gibi ilgileneyim:21:

ben kaçıyorum şimdilik,eşim gelene kadar biraz daha test çözeyim.

sipidi yoğunluk canım yaa müsait olup yazamıyorum karşımda birileri varken yazmak dikkat çekiyor birde gözlük camları ekranı yansıtıyor hemen çakıyorlar he :)))

ANLADIM canım bende bugün tam yerimde duramadım devamlı koşturmaca :2::2:

.[/COLOR][/B]

ev mi almayı düşünüyorsunuz canım.

kolay gelsin bu arada

selam kızlar nbrsiniz?nasılsınız?hıııııııııııııı:KK34::KK3::KK3::KK3::KK3:

ben severim de uzaktan :KK9:
ya da olucaksa bana bir iki tane olsun çocuğum gibi ilgileneyim:21:

ben kaçıyorum şimdilik,eşim gelene kadar biraz daha test çözeyim.

kolay gelsin yutis
bende bir sürü var hala gözüm doymuyor çiçeğe bir ara fotoğraflarını çekip ekleyim buralara

ANLADIM canım bende bugün tam yerimde duramadım devamlı koşturmaca :2::2:

ev mi almayı düşünüyorsunuz canım.

kolay gelsin bu arada

bu güzel havalardada çekilmiyor hiç

aslm hoşgeldin nasılsın

Günaydın hatunlaaar :KK19:
Kahvaltıma oturdum şimdi 1 adet küçük krem peynir ve bikaç plaka eti form ile doymaya çalışıyorum :KK52:

uğrayıp da yazmadıysak gelmemiştirr :KK1::KK1:
sen özelde misin kuzum.gerçi özeli devleti ikisi de yoğundur banka sonuçta :KK4:
selam canım özeldeyim ben,ay sonları toparlanmak çok zor oluyo gerçekten :KK53:

spam olarakmı algılıyor yoksa
hala arkadaşın izinden dönmedimi yoksa şu kpss davasımı
maşallah kız minderler falan ooow :KK1: becerikli hatunsun :KK23:
arkadaş izinden geldi canım ama işler arttı sanki :KK1:

selam şeker tatil kesinleşti fatmagülün suçu ne olacaz çeşme ıldıra gidiyoruz kısmetse :KK1:
dizinin ilk bölümleri otelin bahçesinde çekilmiş hatta.eşim korkmaya başladı o bahçede kendine bişeyler yapçaklar diye :KK52:

selam canım iyiyim sen napıyon :KK55:

düşünüyoruz bakalım,inş olur :KK16:[/COLOR][/B]

inşallah olur canım:KK1::KK1::KK1: bizimde evimizde 1. yılımız doldu bazen zor geliyor ama kira ödemekten 1000 kat iyidir diyoruzz :KK9:

selam şeker tatil kesinleşti fatmagülün suçu ne olacaz çeşme ıldıra gidiyoruz kısmetse :KK1:
dizinin ilk bölümleri otelin bahçesinde çekilmiş hatta.eşim korkmaya başladı o bahçede kendine bişeyler yapçaklar diye :KK52:

hadi hayırlısı canım.
bizde 25 haziran 2 temmuz arasında çıkıcaz :KK14: ama yerimiz belli değil :KK31: limak düşündük haber bekliyorz bi yerden ona göre başka yerler bakcaz

X