KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

Günaydın hatunlaaar :KK19:
Kahvaltıma oturdum şimdi 1 adet küçük krem peynir ve bikaç plaka eti form ile doymaya çalışıyorum :KK52:

canım nasıl yapıyorsun ya,ben doymam onlarla :KK52: evde oturmaktan mıdır nedir boğazıma hakim olamıyorum bugünlerde.minyon tipliyim iki kilo bile acaip değiştiriyor beni:KK47:

inşallah olur canım:KK1::KK1::KK1: bizimde evimizde 1. yılımız doldu bazen zor geliyor ama kira ödemekten 1000 kat iyidir diyoruzz :KK9:

hadi hayırlısı canım.
bizde 25 haziran 2 temmuz arasında çıkıcaz :KK14: ama yerimiz belli değil :KK31: limak düşündük haber bekliyorz bi yerden ona göre başka yerler bakcaz

ne güzel inş biz de görürüz o günleri :KK16:,zor olur elbet ama kira ödüyorsun sanki para çöpe gidiyor gibi oluyor.

ya ne güzel tatil planları yapıyorsunuz :21: ben hiç düşünemiyorum sınav derdinden.gidersek de ancak Enez e gideriz sanırım :KK1:

ne güzel inş biz de görürüz o günleri :KK16:,zor olur elbet ama kira ödüyorsun sanki para çöpe gidiyor gibi oluyor.

ya ne güzel tatil planları yapıyorsunuz :21: ben hiç düşünemiyorum sınav derdinden.gidersek de ancak Enez e gideriz sanırım :KK1:

inşallah canım inan isteyince oluyor yeterli isteyin :KK3: aynen kira havaya atılan para gibi.. :KK16:

tatil şuanda tek hayalim ya acil gitmek istiyorum :KK36::KK36:

inşallah canım inan isteyince oluyor yeterli isteyin :KK3: aynen kira havaya atılan para gibi.. :KK16:

tatil şuanda tek hayalim ya acil gitmek istiyorum :KK36::KK36:

balayım biraz hastalıkla sonlansa da öncesi çok güzeldi,çok eğlenmiştik eşimle :KK16: yine öyle başbaşa hayal ediyorum ama
sanırım kayınvalidemler de bizle beraber denize gitmek istiyorlar :KK1:
bir yandan gelsinler bir yandan gelmesinler istiyorum :26: babasının yanında pikini giyemem ben suya girmek hayal olur:26:
siz beraber gitmek ister miydiniz kızlar :KK1::KK1:

balayım biraz hastalıkla sonlansa da öncesi çok güzeldi,çok eğlenmiştik eşimle :KK16: yine öyle başbaşa hayal ediyorum ama
sanırım kayınvalidemler de bizle beraber denize gitmek istiyorlar :KK1:
bir yandan gelsinler bir yandan gelmesinler istiyorum :26: babasının yanında pikini giyemem ben suya girmek hayal olur:26:
siz beraber gitmek ister miydiniz kızlar :KK1::KK1:

biz aslında bu sene 2 aile ile birlikte gidelim diye düşündük çok keyifli olurdu..
ama sonra dedik daha kaç kere başbaşa gidicez dedik ve benim annem çalışıyor bide aynı yerdeyiz ayarlayamayız diye vazgeçttik :KK55:
giderdim çünkü yazın falan oraya gidelim şortla otururum. ne biliyim beni rahatsız edecek bi durum henüz oluşmadı.

biz aslında bu sene 2 aile ile birlikte gidelim diye düşündük çok keyifli olurdu..
ama sonra dedik daha kaç kere başbaşa gidicez dedik ve benim annem çalışıyor bide aynı yerdeyiz ayarlayamayız diye vazgeçttik :KK55:
giderdim çünkü yazın falan oraya gidelim şortla otururum. ne biliyim beni rahatsız edecek bi durum henüz oluşmadı.

aslında evde şortla duruyorum yanlarında,kolsuzla fln.ama bilmem alışkım değilim kendi babamla denize hiç gitmedim öyle durmadım yanında ondan sanırım çekiniyorum :KK17:

bizde 25 haziran 2 temmuz arasında çıkıcaz :KK14: ama yerimiz belli değil :KK31: limak düşündük haber bekliyorz bi yerden ona göre başka yerler bakcaz
e hadi bakalım yaz gelsin o zaman valla bende kıpır kıpır oldum :KK52:
canım nasıl yapıyorsun ya,ben doymam onlarla :KK52: evde oturmaktan mıdır nedir boğazıma hakim olamıyorum bugünlerde.minyon tipliyim iki kilo bile acaip değiştiriyor beni:KK47:

canım valla doymuyorum ama zaten 12,30 da yemeğe çıkıyorum ya idare ediyoruz işte.
sen de inşallah sınavdan sonra kendine bi tatil vericen ha gayret canım

kızlaaaaaaaaaaaaaar bugün terfiler açıklandı,terfi etmişim :KK16:
şok oldum çok sevindim ya bi acaip oldum sizle de paylaşayım dedim kuzucuklar
hala şoktayımmm :KK1:

X