KK 'nın Tatlı Dilli Hatunları Haydi Gülmeye..

kaç kilosun da canım :KK1:
kilom az ama rahatsız ediyor işte yaz gelse de havuza gitsek o zaman veririm

önceden 44 kiloydum bi gün tartiya ciktim 49,5 olmusum dellendim :KK1::KK1: diyet yaptim 10 gün kadar 46 olunca diyeti birakdim yine

hedef 44dü ama yapamadim yemek yemegi cok seviyorum :KK19:

sende zayıfsın canım neden diyet yapıyorsun

evet zayifimda ama dogumdan sonra kilo alimim sade göbege yogunlasti 3 kilo aliyim 5 aylik hamile gibi duruyorum :KK14:

simdi senin cocugun olmadi icin kilo yayilimin tüm vücut bölgene dagiliyor benimse direk göbegime :KK19::KK19: senin gibi olsam 3,5 kiloya takmam :KK1:

sende zayıfsın canım neden diyet yapıyorsun

evet zayifimda ama dogumdan sonra kilo alimim sade göbege yogunlasti 3 kilo aliyim 5 aylik hamile gibi duruyorum :KK14:

simdi senin cocugun olmadi icin kilo yayilimin tüm vücut bölgene dagiliyor benimse direk göbegime :KK19::KK19: senin gibi olsam 3,5 kiloya takmam :KK1:

hımmm anladım canım. hamilelikten sonra nedense kadın vucudu fena bozuluyor :KK14:

kizlar nerdesiniz sizler yahu :KK19: eskiden sayfalar atlardi okumaya yetisemezdim simdiyse yerinde sayiyor :KK14:

ben iyiyim sen nasılsın ofeliya :KK34:

aç karnımı doyurucam birazdan,ah ah ben de kilo vermeliyim ama özellikle akşamları kendime hakim olamıyorum :KK52:

sagol canım bende ıyıyım sukur..
bende dıyetı bıraktım ya toplam 2 kg vermişim.inşallah geri almam

X