korkmana gerek yok canim ,biz doktorda yaptirdik bayiltip yapti aci cekmesin diye 1 hafta kadar biraz acisi oldu sonra düzeliyor rahat ol
sakin canim esinin gazina gelme1 hafta yada 10 gün sonra verecegin kilolari düsün
sen ne yap biliyonmu sevmedin yemekleri yap aksam yemegine caninda istemez
kac yaşında yapıldı canım?bızımkısı kucuk yaa ondan dedım.2yaşını mayısda dolduruyor.ama bende yapılmasın taraftarıyım
evet kücükmüs henüz oglun ,benim oglum 5 yasindayi mizmizlik zamani gecmisti
peki bez bagliyormusun canim ? bez baglayanlarin daha cabuk iyilesiyormus öyle duydum
Aaaaa guzel taktık valla.yarın hemen sevmedıyım yemeklerı yapmaya başlayım.sence 10 gunde kac kılo verırız
eger cok cok az yersek rahat 5 veririz diye düsünüyorum canim,birde sindirim sistemimize bagli ,bazilar cok yer kilo almaz bazilari su icer alir
ben cok yemek yer kilo almazdim nasil olduda aldim sasiyorum :44::44:
dün salata yedim sade sabah uyandimda göbegim bi sismis sanki oturup bi kuzuyu bitirmis gibisenin sarmalar bana yaradi
aynen ya canım.bende bekarken oyleydım bılyormusun.belım o kadar ınceydıkı annem hep dalga gecerdı.ne yesem kılo almazdım.46,47 kıol olurdum taş catlasa.ama evledım 3 kılo aldım hamılelıkte kılo aldı başını gıttı vallah.bende ıyıce salı verdım sonra.
turkıyenın suyundamı havasındanmı bura bana yaradı valla
kendı memleketımde hıc kılo almazdım ama
aynen ya canım.bende bekarken oyleydım bılyormusun.belım o kadar ınceydıkı annem hep dalga gecerdı.ne yesem kılo almazdım.46,47 kıol olurdum taş catlasa.ama evledım 3 kılo aldım hamılelıkte kılo aldı başını gıttı vallah.bende ıyıce salı verdım sonra.
rabiş sen elma su sırke karışımını denedın mı?
yada laha suyu bunlarda ıyı kılo verdırıyormuş bılıyormusn
ufff adet oldum yaaa.her tarafıma gecmış.ustumu deyışdım de geldım..bır ay da 2 sefer adet oldum nasıl bıseey anlamdım gıttı
ben de bir olabilseydim,gecikti
hamilemisin yoksa kuzum
evet ya sitede sorun var..tatlım ben o sırke dıyetını yapmıştım.cok ıyrenc bıesey yaaaa.tatlım senın resmın yok kı bır eklesende gorsek olmazmı?guzel sozlerın ıcın ayrıca tşk.sen nerdesınkı yurtışındamı?
ufff adet oldum yaaa.her tarafıma gecmış.ustumu deyışdım de geldım..bır ay da 2 sefer adet oldum nasıl bıseey anlamdım gıttı