KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

kızlar size bi anımızı anlatayım
malum eşim mutfaga girip yemk yapmazlülülülülülü bu yaz dolaptan tavugu cıkarır mısın dedim oda cıkardı
derken içindeki suyu için konulan pedi gördü gözlerini açıp canım bu ne böle dedi güya o pedi ben koymuşum gibilaelaelaelaelae
zır cahil kocam daha önce hiç eline alıp bakmadıgından bilmiomuş bende dedim aşkım o suyu ve kanı süzülsün diye içine konuluyor diye-tatlicadiarzu-

canım benm bulaşık makinem var ama cok nadir onda yıkıyorum hamilelikte tiksindim elimden gecio hepsi ve ellerim haşat durumda cünkü camasır suyu olmadan yıkamam cımayan bulaşıklara tel ve cif kullanırım görseniz acırsınız inansenağlama

işimi bitirmeden uyandı yarım kaldı :1no2:
yasemincim sizde bulaşık makinası var mı çoğu yere dağıttılar
nefret ediyorum bulaşık yıkamaktan:kızgın:
öyle bişey vardı sonra bir şey oldu geri kalmış bende nefret ediyorum bulaşık yıkamaktan
malum eşim mutfaga girip yemk yapmazlülülülülülü bu yaz dolaptan tavugu cıkarır mısın dedim oda cıkardı
derken içindeki suyu için konulan pedi gördü gözlerini açıp canım bu ne böle dedi güya o pedi ben koymuşum gibilaelaelaelaelae
zır cahil kocam daha önce hiç eline alıp bakmadıgından bilmiomuş bende dedim aşkım o suyu ve kanı süzülsün diye içine konuluyor diye-tatlicadiarzu-

:roflol::roflol::roflol: ne güldüm ya muayen günündeydi piliç deseydin ya:roflol::roflol:

:roflol::roflol:
canım benm bulaşık makinem var ama cok nadir onda yıkıyorum hamilelikte tiksindim elimden gecio hepsi ve ellerim haşat durumda cünkü camasır suyu olmadan yıkamam cımayan bulaşıklara tel ve cif kullanırım görseniz acırsınız inansenağlama
vallaha burdan gittikten sonra elimde yıkamam atarım makinaya bıktım kafamçokkarıştı
mutfak soğuk olunca tam bi işkence ya hoş Ceylin uyanıkken odadan çıkarmıyo zaten lülülülülülü bazen ertesi güne kalıyo akşam bulaşığım:kedi:sabah yıkıyorum arada da koçiş yıkıyoyada ben yıkıyom o durluyo vallaha çok sıkıldım çünkü bide kötü mutfağım rutubetli nemli offffffff içim sıkıldı neyse aylar kaldı gitmeyeee

yap kuzum kolay nasılsa
ben akşam çorba eşim kızartma istedi ona kadar yapcam
kendimede havuçla patates haşlıyorum şimdi yoğurtlu rus salatası yapcam çorbayla onu yiyeceğim

ya defneyle ne kolay eriniyorum kalk hamur yogur üfff
hazır olsa bi tane var getiren bi yer ama telini bilmiyorum:1no2:

X