Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel benimkinin uyumaya niyeti yok:ecrin_bebek:ben d ederını yıkadım emzırdım yatırdım:)) inşzllah kalkmaz.ben de akşam ciğer verdım kızıma yedi maşallah.
evet inş. geri alabilir ya götürürken kucağında nasıl da bakıyodu:gitme:bende cok kötü oldum ya , bıde dedıler ya uyutan seyden ver dıye ay kıyamadım :sinifsinif:
ellerine saglık cok güzel görünüyorlar nazcım valla bende pizzayı götürdüm kek yaptım bide kaç gündür canım istiyodu yumuşacık cok güzel oldu ama yiyemedim henüz defne hanım uyursa oturup yiycemgercekten hemde dierinden az malzemesi ben öbürüne süt yumurta falan da koyuyordum buna su ve soda :))
sizinde ellerinize sağlık afiyet olsun
slm pınar hoş geldinkaydirigubbakcemile3Kızlarrrrrrrr selam.....
evet inş. geri alabilir ya götürürken kucağında nasıl da bakıyodu:gitme:
noliyki kim kimi götürdü diziden mi bahsediyonuzfisfisfissenağlama evet ya polisi cagırsaydı ya tek basına gıttı
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
doktora götürecektin canım batuşu nasılmış götürdün mü?Kızlarrrrrrrr selam.....
slm canım hoş geldin nasılsın
hoşbulduk canımmmmhoşgeldin pınarcımmmmm
Hoşbulduk tatlımmmellerine saglık cok güzel görünüyorlar nazcım valla bende pizzayı götürdüm kek yaptım bide kaç gündür canım istiyodu yumuşacık cok güzel oldu ama yiyemedim henüz defne hanım uyursa oturup yiycem
slm pınar hoş geldinkaydirigubbakcemile3
noliyki kim kimi götürdü diziden mi bahsediyonuzfisfisfis
Selam sağlıkla al bebişini kucağına...geçen sene biz sendendik...sanırım haziran annesi olacaksın??selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Götürdüm canım 9140 gr 73 cm olmuş küçük erkeğim...dişler fena 6.dişi çıkarıyo...mıymıy modda...doktora götürecektin canım batuşu nasılmış götürdün mü?
günaydın canımGünaydın kızlarrr hihoyyyt
Selam canlarım....
hoşbulduk canımmmm
Hoşbulduk tatlımmm
Selam sağlıkla al bebişini kucağına...geçen sene biz sendendik...sanırım haziran annesi olacaksın??
Götürdüm canım 9140 gr 73 cm olmuş küçük erkeğim...dişler fena 6.dişi çıkarıyo...mıymıy modda...