KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

gercekten hemde dierinden az malzemesi ben öbürüne süt yumurta falan da koyuyordum buna su ve soda :))

sizinde ellerinize sağlık afiyet olsun

aşk ve cezayı izliyordum çoçuğunu verdi ya ayy çok tuhaf oldum içim yandı
film de olsa işin içine çoçuk girince çok etkileniyorum yaaa

gercekten hemde dierinden az malzemesi ben öbürüne süt yumurta falan da koyuyordum buna su ve soda :))

sizinde ellerinize sağlık afiyet olsun
ellerine saglık cok güzel görünüyorlar nazcım valla bende pizzayı götürdüm kek yaptım bide kaç gündür canım istiyodu yumuşacık cok güzel oldu ama yiyemedim henüz defne hanım uyursa oturup yiycem
Kızlarrrrrrrr selam.....
slm pınar hoş geldinkaydirigubbakcemile3
evet inş. geri alabilir ya götürürken kucağında nasıl da bakıyodu:gitme:

senağlama evet ya polisi cagırsaydı ya tek basına gıttı
noliyki kim kimi götürdü diziden mi bahsediyonuzfisfisfis

evet yasemincim dizi aşk ve ceza
tatlı cadı slm canım
ben kaçtım iyi geceler Ceylin uyudu sonunda :)

Selam canlarım....

hoşgeldin pınarcımmmmm
hoşbulduk canımmmm

ellerine saglık cok güzel görünüyorlar nazcım valla bende pizzayı götürdüm kek yaptım bide kaç gündür canım istiyodu yumuşacık cok güzel oldu ama yiyemedim henüz defne hanım uyursa oturup yiycem

slm pınar hoş geldinkaydirigubbakcemile3

noliyki kim kimi götürdü diziden mi bahsediyonuzfisfisfis
Hoşbulduk tatlımmm

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr opuyorumnanaktan
Selam sağlıkla al bebişini kucağına...geçen sene biz sendendik...sanırım haziran annesi olacaksın??

doktora götürecektin canım batuşu nasılmış götürdün mü?
Götürdüm canım 9140 gr 73 cm olmuş küçük erkeğim...dişler fena 6.dişi çıkarıyo...mıymıy modda...

Günaydın kızlarrr hihoyyyt
günaydın canım
Selam canlarım....

hoşbulduk canımmmm

Hoşbulduk tatlımmm

Selam sağlıkla al bebişini kucağına...geçen sene biz sendendik...sanırım haziran annesi olacaksın??

Götürdüm canım 9140 gr 73 cm olmuş küçük erkeğim...dişler fena 6.dişi çıkarıyo...mıymıy modda...

oo maşaallah bizim daha birinci dişimiz bile çıkmadı kilo ve boyuda cok iyi nazar degmesin:nazar::nazar:

X