KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

bakalım tavukcorbası begenecek mi defne hanım

bende de dünden kalma börekciklerim vardı onları yedim ama doyuyor muyum hayır:))

benimde misafirim gelcek perşembe akşamı tarifini kk dan aldığım gazozlu poğaca mı yapsam süper oluyo kızlar yumusacık yedikce yiyesi gelio insanın deneyin mutlaka
bide pastane poğacası tarifi gördüm oda güzel görünüyo denemek istiyorum onuda karar veremedim
yaş pasta yapcam bide
salata türü ne yapsam acaba :uhm:

ay evet libyana nın tarifi dmi bende yapcam onu cok merak ediyorum denersen bana da de sekerim

ay evet libyana nın tarifi dmi bende yapcam onu cok merak ediyorum denersen bana da de sekerim

evet onun canım denedim çok yaptım bayramda da yapmıştım herkes bayılıyo mutlaka dene
sütlü gayfenin pastane poğaçasını deneyeceğim bu sefer oda çok güzel görünüyo

benimde misafirim gelcek perşembe akşamı tarifini kk dan aldığım gazozlu poğaca mı yapsam süper oluyo kızlar yumusacık yedikce yiyesi gelio insanın deneyin mutlaka
bide pastane poğacası tarifi gördüm oda güzel görünüyo denemek istiyorum onuda karar veremedim
yaş pasta yapcam bide
salata türü ne yapsam acaba :uhm:

hım bide ben denim şu keki nasıl hem yaş pasta hem kek mi yapıcaksın kek pogoça salata yeter bence patates salatası yap:lepi:

kızlar inanamıyorum defne bi kase tavuk çorbasını yedi maşallahhhhhh

hemen yazıyorum tarifi önce tavuk etini haşladım

suyunu süzdük etleri didikledim ayırdım

tecereye az yağ koydum kavrulmuş unum vardı onla karıtırdım sona tavuksuyunu ekledim bu arada tuzunu ve biberini attım cok az etleri attım içine kaynattım en son salçasını yaktım yağ ile karısıtrdım ve limon sıktım tam hasta corbası oldu anlıycagınız

umarım sizde dener ve memnun kalırsınız

ayse bu arada gazozu ve margarini cıkardım birazdan hamuru mayalıycam :)) inşallah güzel olur içine maydonoz ve peynir baharatlı harc yapcam

tecereye az yağ koydum kavrulmuş unum vardı onla karıtırdım sona tavuksuyunu ekledim bu arada tuzunu ve biberini attım cok az etleri attım içine kaynattım en son salçasını yaktım yağ ile karısıtrdım ve limon sıktım tam hasta corbası oldu anlıycagınız

ayse bu arada gazozu ve margarini cıkardım birazdan hamuru mayalıycam :)) inşallah güzel olur içine maydonoz ve peynir baharatlı harc yapcam
ohh afiyet oldun defneye yarasın kuzuma zeynep defnede cok seviyor tavuk çorbasını ben şehriyeli yapıyorum.birde böyle denim
ne hatunlarız ya aklımıza ne gelirse onu yapıyoruz kolay gelsin nazcımkaydirigubbakcemile3

ohhh afiyet olsun defnoşuma ben o çorbanın içine sarımsakta katıyorum süper oluyor
nazcım çok güzel olacak yumusacık poğaçalar çok beğeneceksinn

yasemin nicikini mi değştirdin hayırlı olsun canım
ceylinimi yıkadım ohhh mis gibi oldu nasıl sevindi tonbişimm

ben d ederını yıkadım emzırdım yatırdım:)) inşzllah kalkmaz.ben de akşam ciğer verdım kızıma yedi maşallah.

X