Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay evet libyana nın tarifi dmi bende yapcam onu cok merak ediyorum denersen bana da de sekerim
benimde misafirim gelcek perşembe akşamı tarifini kk dan aldığım gazozlu poğaca mı yapsam süper oluyo kızlar yumusacık yedikce yiyesi gelio insanın deneyin mutlaka
bide pastane poğacası tarifi gördüm oda güzel görünüyo denemek istiyorum onuda karar veremedim
yaş pasta yapcam bide
salata türü ne yapsam acaba :uhm:
ohh afiyet olsun buldun mu getircek bi yerhe yoooo pizzam geliyor kızlar hadi gelin :dance:
ohh afiyet olsun zeynep e süt olsunevet netten buldum
wuuwww ne hırsla yedim yaaa
gözüm dönmüş:roflol:
ohh afiyet oldun defneye yarasın kuzuma zeynep defnede cok seviyor tavuk çorbasını ben şehriyeli yapıyorum.birde böyle denimkızlar inanamıyorum defne bi kase tavuk çorbasını yedi maşallahhhhhh
hemen yazıyorum tarifi önce tavuk etini haşladım
suyunu süzdük etleri didikledim ayırdım
tecereye az yağ koydum kavrulmuş unum vardı onla karıtırdım sona tavuksuyunu ekledim bu arada tuzunu ve biberini attım cok az etleri attım içine kaynattım en son salçasını yaktım yağ ile karısıtrdım ve limon sıktım tam hasta corbası oldu anlıycagınız
umarım sizde dener ve memnun kalırsınız
ayse bu arada gazozu ve margarini cıkardım birazdan hamuru mayalıycam :)) inşallah güzel olur içine maydonoz ve peynir baharatlı harc yapcam
ohhh afiyet olsun defnoşuma ben o çorbanın içine sarımsakta katıyorum süper oluyorkızlar inanamıyorum defne bi kase tavuk çorbasını yedi maşallahhhhhh
hemen yazıyorum tarifi önce tavuk etini haşladım
suyunu süzdük etleri didikledim ayırdım
tecereye az yağ koydum kavrulmuş unum vardı onla karıtırdım sona tavuksuyunu ekledim bu arada tuzunu ve biberini attım cok az etleri attım içine kaynattım en son salçasını yaktım yağ ile karısıtrdım ve limon sıktım tam hasta corbası oldu anlıycagınız
umarım sizde dener ve memnun kalırsınız
ayse bu arada gazozu ve margarini cıkardım birazdan hamuru mayalıycam :)) inşallah güzel olur içine maydonoz ve peynir baharatlı harc yapcam
http://i0910.hizliresim.com/2009/10/1/3281.gif
işte bu skerler benm poğacalar gerci yenildi 2 3 tane kaldı gayet yumuşak lezzetli oldu hep yaparım artık ben bunu :))