Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya niye bitiriyorlarmış daha yeni başlamıştı cokta izleniyordu üzüldüm yaaezelin hala özeti kızlar bende ezel izliyorum ama bitireceklermiş ne yazıkki ((
hayırlı olsun inciniz gülincim
buarada yeni bebğinizde hayırlı uzun ömürlüolsun baktım fotosuna cok tatlıyavrumm
oy yerim seni bizimde ancak bu kadar işte
allah bunlara ömür versin inşallah kendimizi toparlayalım vakit kaybetmeden ikinciyide düşünüyorum hemen allah izin verirsevalla kurardık:)ama işteelden gelen bişey yok malesef4 tane dondurulmuş var onlarla oldu oldu olmadı bidaha girişmem tüpbebek olayına .gerçi tedaviye başlasam dahi bu kadar gerilmem artık nasıl olsa bi oglum var:)allahım olmayan herkese versin .kuzum bizim bebişler 9 nazla ancak gelmeyekarar veriyolar malesef
:)her sene olmaz canım bi sene arayla emzirme dönemide var ya::)))allah nasip ederse
hayırlı olsun saglıklı dişleri olsun inşallah.ay başlar oda şimdi dişini göstere göstere katıla katıla gülmelere .ölürüm ben onlar için
şu dizidende bişey anlayamadım ben yahu.bişeye karar veremiyorlar oldukları yerde sayıp duruyorlar amaçlarının ne oldugunu anlayamadım ben bi türlü gerçi onlarda anlamamış gibi görünüyor:)))hehehehe
ay kızlar yaaa demın eşim karşı koltukta o cepten gırmış face baktım onlıne hadı dedim 2 dktakılayım şşşşşşşşşşşşş bebeeeeeeem yaZdım gönderım
bı baktım eşime değil k.pederımın ark.var gurol dıye hemen eşimin adının ustundeydı ona yolladım:))) ay bı resıl oldum hemen özur özür falan.adam hiç görmemiş gibi davranıp nasılsınız falan yazdı ay rezıl oldum rezillllll.
:roflol::roflol:ay kızlar yaaa demın eşim karşı koltukta o cepten gırmış face baktım onlıne hadı dedim 2 dktakılayım şşşşşşşşşşşşş bebeeeeeeem yaZdım gönderım
bı baktım eşime değil k.pederımın ark.var gurol dıye hemen eşimin adının ustundeydı ona yolladım:))) ay bı resıl oldum hemen özur özür falan.adam hiç görmemiş gibi davranıp nasılsınız falan yazdı ay rezıl oldum rezillllll.
annem gelmişşşşşşşşşşşşşşşŞeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemileevettttttttt benden kacamazsınnnnnnnn yakaladım seniiiiiiiiiiiiii
sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile5
nazcım adın değişmiş naren çok güzeldi ama defnoşuda eklemişsin şekerim Şenizaşkımmmmm hoşgeldin datlu hemşerim benm
feyste sorun mu var ya