KK 'nın şekerleri hadi geyiğe

günaydınnnn nasılsınız bakalım
ben çok fenayım
Ceylin gece uyumadı beşikte sallatı kendini öylelaelaelaelaelae
bi bakıyorum uyumuş oh çekip yatıyorum bi çığlıklülülülülülü
sanki az önce uyuyan o değildi:sm_confused:
velhasıl sabaha kadar beşik salladımmirmirmirmir
:roflol: hoşuna gitmiştir ceylin in bazen bizim kide arıyor öyle eglence kendine kaydirigubbakcemile
Günaydın Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ay uyumaktan şiştim yaaaa :bbo:

günaydın canım nasıl bakalım bebiş tekme atıyormu açım anne diye sen kahvaltıda yapmamışsındır daha kesin:eek:lmaz:

günaydınlar güzellerim benim olumunekankayizsmile

evet böle daha ii hepimiz bir aradayız ne güzel
zemuszemus

gebelik uyku yapar tatlımm gecmez uyku ben cok seviodum ya uyumayı ne güzel biz uyudukça onlarda büyüyorlar gerci ben okula gidiordum ve başım çatlıyordu tahammül edemiyordum cocukların sesine ama eve gelince yemek bile yemeden yatıodum inan

şimdi unuttuk uyumayı nazcım nerde öyle devrilip yatmak:sinifsinif:
tatlı cadı uyu bol bol nasılsa doğundan sonra unutacaksın sende nasıl bişey olduğunu:içelim:

ben çok rahattım hamileliğimde uykuya ilk 2 ay çok düşkündüm sonra düzeldi zıpır zıpır gezdimm 9 ayyyyyykaydirigubbakcemile2

naz cım sen ne zaman düşünüyosun 2. yi:emir_bebek:
bak yaseminle havva takım kuracaklarmışlülülülülülü:roflol:

naz cım sen ne zaman düşünüyosun 2. yi:emir_bebek:
bak yaseminle havva takım kuracaklarmışlülülülülülü:roflol:

:roflol: evet takım kurucaz ne demişler kadının karnından sıpayı sırtından sıpayı eksik etmiycekmişsin :roflol:
ne güzel ya bak ne tatlılar şöyle bi düzüne olsa kötümü olur

hamileligim boyunca kız kardeşim yanımdaydı bol bol zıbararak geçirdim rahattım tabi ilk 3 ayki bulantıları saymazsakkafamçokkarıştı

:roflol: evet takım kurucaz ne demişler kadının karnından sıpayı sırtından sıpayı eksik etmiycekmişsin :roflol:
ne güzel ya bak ne tatlılar şöyle bi düzüne olsa kötümü olur
hamileligim boyunca kız kardeşim yanımdaydı bol bol zıbararak geçirdim rahattım tabi ilk 3 ayki bulantıları saymazsakkafamçokkarıştı
:roflol::roflol:hadi bakem iyi çalışmalarkaydirigubbakcemile3

ya kızlar bu hafta aşkı memnunu yeni bölümü varmı ya geçen hafta yoktu cok canım sıkıldı
eksik hissettim kendimi behlül ve bihtersiz:jeyyar:

X