• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk nın cin fikirli kadinlari bir el atin

Aynen katılıyorum, evli arkadaşlarım anlaşamasa saygı çerçevesinde çirkinleşmeden boşansa, boşandıktan sonra birileriyle beraberlikleri olsa, 2. evliliklerini yapsa tepki göstermem, evlenmek kadar boşanmak da bu işin cilvesi derim ama evde gül gibi eşini bırakıp koluna başka bir kadın takarsa gözüme gözükmesinler, 2 arkadaşım herkese göründüler bana görünemediler, katıyım böyle konularda, bir hemcinsim göz göre göre aldatılırken adama buyur gel kardeş sevgilinle sana kapım açık diyemem, eşim çağırmaya teşebbüs etse ki etmez, gözlerimi bir deviririm konu kapanır.

Aynı şey kadın arkadaşlarım içinde geçerli, eşini aldatan kadın benle arkadaşlık etmesin.

tamamen aynı fikirdeyim

Herşey bir yana bir kadın olarak beni inciten nedir biliyor musunuz? Eşine sadık olması gereken erkektir veya kadındır, karşı tarafı suçlamam bu konuda ama bir şartla, birlikte olduğu kişinin evli olduğunu bilmemek kaydıyla, evli olduğunu bile bile gezip tozuyorsa hiç acımam, benim 2 arkadaşımda eşlerini aldattıklarında, aldattıkları kadınlar adamların evli olduğunu biliyordu, çocukları olduğunu biliyordu, hele bir tanesi adamın karısıyla yaşadığı evde birlikte oldu adamla, adamın annesi de biliyordu, oğluna bir kere ne yapıyorsun demedi, aksine oğlunun sevgilisiyle gezdi tozdu, evinde ağırladı, bu benim içime dokundu, en çok onları rezil ettim zaten, evimi böyle birine açmam, çoluğumun çocuğumun yanına sokmam, ahlak edep insanlık anlayışıma ters.

pes ya, bu nasıl bir şey
vallahi kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor

Evlenmeden başkası ile yüzük takmak ne kadar ayıp. Bence kadına direk söyleyin. Hatta kadında avukata anlatsın delil varsa elinizde delilleri de verin . Şahit olduğunuz haksızlık yapılan bir olayda susmak olmaz. Açık açık soyleyin. Soylediginize kim karisirsa karıssin kim laf ederse etsin doğru bildiginiz şeyi sonuna kadar kimseden çekinmeden yapın.

Merhaba, akşam annem " benim bile sinirlerim bozuldu alayım numarayı, arayıp haber vereyim dedim " dedi, fotograf ve telefon planımı anlattım, zina davası acılır dedi, iki taraftanda tazminat alabilir, en azından güle oynaya devam etmezler diye konuştuk. Bugün daha iyiyim, ama az önce çiftliğin sosyal medya hesaplarında paylaşılan yeni fotografları eski eşin beğendiğini gördüm içim bi tuhaf oldu. Bu arada kızıda buldum sanırım, her fotoda ilk beş beğenide o var, oturmuş yumurta ceviz tereyağı likeliyor :kızgın::sinirli:

Iyi geceler..
Esimin cok yakin bir arkadasi var. Ayni apartmanda oturmuslar aileler de tanisiyor.
bu beyefendi 6 yillik esinden bosaniyor. Bir anda 1,5 yil once istanbuldan ayrilip esinin ailesinin koyunde tavuk ciftligi acmaya karar verdi. Esi razi degildi istanbulda kaldi engel olmadi. Beyefendi surecte ne esini yanina goturdu ne tepki verdi 6 ay kadar once esi gitmeye karar verdi ama bir anda cikan aksilikler ile ertelendi.
Sonra erkek kadindan bosanmak istedigini soylemis. Sms yolu ile 3 ay yuzyuze gorusmemisken,kadinin annesinin ameliyat oldugu gun.
Biz direk hayatinda biri oldugunu anlamistik
Erkekten kadina geriye yumurta dagitimda kullanilan milyon km li harap olmus bir araba ( kadinin babasinin, guya parasi odenecekti)
Kadinin ailesinden alinmis borclar kadin adina krediler kadinin kp e cektigi krediler ( toplamda 80 bin borc) kaldi.
Biz kadinla gorustugmuzde tek kotu soz etmedi uyardik ve paralari almadan bosanma dedik gercekten oyle konusmuslar.
Gelelim beni sabahtan beri yakip kavuran seye
Bugun kendini adam sanan sahsiyet evlenmek icin kiz istedi yuzuk takti. Ana babasi da gitti evli cocuklarina kiz istedi
Kayinvalide eski gelini hakkinda 7 mahallede konusuyor. Geline defalarca borc odettiler iligini somurduler.
Nasil bir dunya anlamis degilim.
Ben kiza haber verip dava acsin istiyorum.
Adam daha bosanma davasi acmadan eylulde dugun plani yapiyor allahim aklima mukayyet ol.
Esim karismami istemez.
Esimin ailesi daha bilmiyor tepkileri ne olur bilemem
Arkadasi bugun esimi aradi ikimizde sok olduk kalakaldik telefonda ( bizle iyi ki dugunde taki takcak adam lazim)
Kesinlikle gidemezsin diye kiyameti kopardim.
Yokmu kimligimi belirtmeden bunu eski ese duyurmanin yolu.
Aklima farkli sitelerden mail atmak geldi ama daha farkli bsy olmali.
Kayinvalide camur gelini hakkinda konusan bana neler yapmaz temiz bi sekilde bu isi halletmeliyim
Merhaba vatsap durumdan sadece kadinin gorebilecegi sekilde bi yazi paylassaniz olmaz mi acaba.
Kadinin bilmesi gerekir size sorar belki delil topla dersiniz akil verirsiniz.o adam icin soyleyecek kelime bulamiyorum.mutlu olacagini da zannetmiyorum.

Merhaba vatsap durumdan sadece kadinin gorebilecegi sekilde bi yazi paylassaniz olmaz mi acaba.
Kadinin bilmesi gerekir size sorar belki delil topla dersiniz akil verirsiniz.o adam icin soyleyecek kelime bulamiyorum.mutlu olacagini da zannetmiyorum.

Birsürü ayrıntı var, ama böyle bişey yapamam, kadına da ztn adımı vermicem, kısa ve öz eşin ...... X..... şu köyde nişan yaptı, eylülde düğün yapacak diyeceğim. O ismimi anlayamaz, o anda karmaşaya gelir.

Adam dedikçe sinirim zıplıyor, ama lafın gelişi.

Haklısınız, ama olaylar o noktaya gelmedi, ben daha duyar duymaz kriz geçirdim, eşimle böyle bir olay hiç yaşamadım onun tepkisini anlayamadım. Sadece düğüne gitmeyeceğini ve görüşmemizin imkansız olduğunu söyledi. Fakat Karşı taraf haftada bir kaç kez aramaya başladığına göre, şansını zorlayacak. O zaman bakarız, ben bugün kv ye carladım, yüzüne tükürmediğime şükretsin ne düğünü dedim. Bundan sonrasında eşimin ailesine karşı tepkisiz kalıcam.

Nişan! haftasonuymuş, bana mutlaka fotograf gelecek, çıktı alıcam kargo yapıcam.
Telefon da edicem, ama önce adımlar atılsın.
Ve eşim dahil kimse bilmeyecek.
Böyle bişeye tepkisiz kalamam.
çook iyi düşünmüşsünüz sessizce bekleyin bir sürü foto çekin... inşallah kadının işine yarar...
sizi çağırmazlar mı nişana gitseniz eşinizle

çook iyi düşünmüşsünüz sessizce bekleyin bir sürü foto çekin... inşallah kadının işine yarar...
sizi çağırmazlar mı nişana gitseniz eşinizle

Ucu ne olursa olsun asla onunla bir araya gelmeyi düşünmüyorum, ztn haftada 3 kez eşimi aramaya başladı bu da yanına yandaş aradığını gösteriyor, gidip gelmek isteyecek ama ben yolda görmesem de yüzüne tükürmek zorunda kalmasam diyorum, ayrıca uzaklar, maddi olarak o kdr külfete giremem.

az buz para degil 80000tl kredi borcu
lafi dolandirmadan acikca soyleyin kesinlikle
kocaniz adamdan nisan fotolarini istesin kadina verin mahkemede kullansin

Bu pek mümkün değil, amacıma ulaşmalıyım ama bu arada bende zarar görmemeliyim.
kadın ztn parayı almadan boşanmamayı bizim çabamızla akıl etti, beklemede.

pes ya, bu nasıl bir şey
vallahi kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor

Ahhh ahhh sormayın, o kayınvalide hanımefendisi gelininin gözünü açarım diye benle görüşmesini bile yasakladı uzun süre, eeee benle görüşürse kızın gözünü açarım, eşinin yaptıklarını, kayınvalidenin tuttuğu çanakları ortaya dökerim diye tırstılar, kıza ne dedilerse artık kayınvalidesinin yasağına uydu, epey bir süre görüşemedik, neden sonra kocasının yaptıkları ortaya çıkınca benle görüşmeye başladı, o zaman söyledi kayınvalidem senle görüşmemi istemiyordu diye.

Böyle analık da olmaz kocalık da olmaz, herkes yaptığını çeksin.

Bu pek mümkün değil, amacıma ulaşmalıyım ama bu arada bende zarar görmemeliyim.
kadın ztn parayı almadan boşanmamayı bizim çabamızla akıl etti, beklemede.

Benim nacizane fikrim vebal altinda kalmayin
Dogru olani yapmaniza engel kocanizsa, kocaniz ne kadar egri ne kadar dogru onu dusunmek gerek
Sizin yerinizde olsam kiminle papaz olursam olayim su pislige goz yummazdim
Gogsumu gererek ben dogrusunu yaptim bu yuzden bana kizacak olan da kizsin umrumda degil derdim
Hayatta dik durmaktan kimseye zarar gelmez diye dusunuyorum

Benim nacizane fikrim vebal altinda kalmayin
Dogru olani yapmaniza engel kocanizsa, kocaniz ne kadar egri ne kadar dogru onu dusunmek gerek
Sizin yerinizde olsam kiminle papaz olursam olayim su pislige goz yummazdim
Gogsumu gererek ben dogrusunu yaptim bu yuzden bana kizacak olan da kizsin umrumda degil derdim
Hayatta dik durmaktan kimseye zarar gelmez diye dusunuyorum

Hayır eşim engel deği, fakat biz de zor bir dönemden geçiyoruz, bu sorumluluğu kimseye yüklemek istemiyorum. Biz kimsenin sorumluluğunu alabilecek durumda değiliz bu konuda da soru işaretim yok. Tabiki önceliklerim olacak, tabiki eşimin ve ailesinin üzülmesi yada yok yere gerilmemiz/ ailemin huzuru önceliğim olacak.
Ayrıca annelerin kopması imkansız, bir şekilde dengede ilişkileri sürmek zorunda kayınvalidemi üzemem.
Kayınpederim duyarsa çok daha büyük sorunlar olur, o bu işleri duymamalı
Ben ztn doğru eğriden yana şüphe duymuyorum sadece bu izlediğim yolda tercihlerim var.
Ayrıca kadının ne olursa olsun haklı olduğunu düşünüyorum ama, güven konusunda sıkıntılarım var. İyilikten maraz doğar demişler.
Ztn vebali düşünmesem, içim rahat olsa ne buraya konu açarım ne kaç gündür uykum kaçar. En doğru sadece hayata karşı sorumluluk hissettiğim için tepki veriyorum, ne kimseden korkuyorum, ne kadının yanında kayıtsız sartsız olurum.

Offf, arkadaşınıza mutlaka bir şekilde duyurun, boşanma davasını bu şekilde devam ettirsin. İşin içine aldatma giriyor, maddi manevi tazminat istesin, borçların üstüne kalan kısmını da çatır çatır ona ödetsin. Bu ne rezil bir adam böyle...

Bu konu benim için çok değişik bir hal aldı
Dün akşam eşim 3. bir arkadaşları ile görüştüğünü anlattı.
Bekar ve gruptaki tek bekar erkekti
Ztn çok sık paylaşımda bulunuyorlardı, son dönemde sık sık şehir dışı programları oluyordu Bazen ikisi, bazen grupla görüşüyorlardı ve mutlaka fotog yer bildirimi paylaşılıyordu
( Kv ve eşinin kadın hakkında kötü konuşmaları bu yüzdendi )
Dün akşam 3. erkek arkadaş eşimi aramış ve kadına duygusal olarak boş olmadığını çok heyecanlı olduğunu vs anlatmaya başlamış, eşim telefonu apar topar kapamış
Benim nutkum tutuldu artık herkes ne yaparsa yapsın sonunda bana kabak patlıcak

Merhaba arkadaslar
Konudaki magdur kisi bugun beni aradi
Fotograflara ulasmis
Adam dicem olmicak bi sifat bulamadim
Eski esini arayip ben nisanlanicam demis.
Terbiyesiz demis adam oyle demesek diyomus bunu duyunca cok guldum
Ortak arkadas akraba vs derken eski es fotolari bulmus bugun bana atti
Yeni gelin 51 yasinda damat 36 yasinda
20 yasinda kizi var
Damat hem koca hem nisanli hem baba ayni anda
Hanim teyze pek kırıtık burusuk surat sapsari bi kafa
Israrla burayi tavsiye ettim eski es uye olabilir
Bu arada gecen surede hicbsy bulamamistim
Eski es dava hazirliginda
En son kocasinin yanina gittiginde yeni gelinle selfileri bile var tanistirmis kopek

Merhaba arkadaslar
Konudaki magdur kisi bugun beni aradi
Fotograflara ulasmis
Adam dicem olmicak bi sifat bulamadim
Eski esini arayip ben nisanlanicam demis.
Terbiyesiz demis adam oyle demesek diyomus bunu duyunca cok guldum
Ortak arkadas akraba vs derken eski es fotolari bulmus bugun bana atti
Yeni gelin 51 yasinda damat 36 yasinda
20 yasinda kizi var
Damat hem koca hem nisanli hem baba ayni anda
Hanim teyze pek kırıtık burusuk surat sapsari bi kafa
Israrla burayi tavsiye ettim eski es uye olabilir
Bu arada gecen surede hicbsy bulamamistim
Eski es dava hazirliginda
En son kocasinin yanina gittiginde yeni gelinle selfileri bile var tanistirmis kopek
Eski eşi adamın yeni eşiyle mi fotoğraf mı çekilmiş? Yoksa ben mi yanlış anladım?
Adamdaki pişkinliğe bak kadın zengin falan da o yüzden mi evleniyor acaba. Çünkü erkekler genelde kendinden büyük biriyle evlenmek istemez.
İnşallah bütün parayı alabilir kadın o adamdan. Yazık gerçekten

Eski eşi adamın yeni eşiyle mi fotoğraf mı çekilmiş? Yoksa ben mi yanlış anladım?
Adamdaki pişkinliğe bak kadın zengin falan da o yüzden mi evleniyor acaba. Çünkü erkekler genelde kendinden büyük biriyle evlenmek istemez.
İnşallah bütün parayı alabilir kadın o adamdan. Yazık gerçekten

Evet yeni sevgili ile eski es ortak arkadas ve iliskinin basinda selfileri var yeni sevgilinin bakislari korkunc
Para fln yok
Borcun cok az kismi odenmis
Eline gecen paranin da cok az kismi ama yapacak ne var?
Ay cok sinirlerim bbozuldu

Adam yine somurecek kadin arayisinda net!Yaptiklarina bakilirsa cok uyanik duzenbaz bir herif,kendinden yirmi yas buyuk biriyle kara kasina kara gozune vurulup evlenmez,vardir mutlaka kendince planlari,arkadasinizda umarim her turlu hakkini arar sessiz kalmaz bu yapilanlara

Back