• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk nın cin fikirli kadinlari bir el atin

Birde eşin falanda o düğüne sakın gitmesin böyle pislikleri soyutlamak lazım hayattan gidip bide altın takacaksınız he :110:

Valla o gunleri gorursem esim boyle bsy derse kiyameti nasil koparirim bilmem beni kesseler gitmem ztn bugun gitmicem de gitmicem de diye bi aglamak tutturdum esimin odu patladi
Sadece dugun degil sonra gorusmek te ister o serefsiz ben cenazesini bile gormek istemiyoru.

kusura bakmayın da eski eşe de pes yani
borçlar yetmemiş bi de krediler çekmiş falan
ayrıca, adam imam nikahıyla mı evlenecek? eğer öyle ise dava açsın eski eş tamam ama yok adam normal nikah hayalleri kuruyorsa açmasın o zaman
adam da evlenemeyip kızın ailesine de, arayıp düğüne çağırdıklarına da rezil olsun
Guzel fikir de diger kiza acimasizlik olmaz mi canim haberi yoksa eger adamin evli oldugundan.ne pislikler var ya

Anlıyorum sizi. O zaman belki sosyal medya daha iyi olabilir. Gizli numara şikayet edilirse savcılık kararıyla çıkartılır. Bu kez de zorunlu bir şahitlik içinde bulursunuz kendinizi. Ya da anlaşmalı bir boşanma olacaksa kadının bu pislikten com daha kısa sürede kurtulması için sessiz kalabilirsiniz. Para yerine konabilir ama zaman ne yazık ki öyle değil. Sizin de hayatınız en kısa sürede yoluna girer umarım.

Tesekkur ederim. Bir yolunu bulacagim
O koy ztn kizin akrabasi kizin bilmemesi imkansiz
Kadin dusmani yine kadin bunlara izin vererek boyle bir adama guvenerek asil kendini yakiyor simdi zafer kazandim sansin.

Cunku suc bastirmaya calisiyorlar
Hayir kadinin bir sucu yoktu evet zit karakterlerdi ama bile isteye 1 hafta icinde evlenmeye karar verip 1 yilda askerlik.dahil.herseyi bitirmisler

konu sahibi çok özür dilerim ama seni anlayamıyorum
birincisi sen neden bu olaya bu kadar takıldın? anladığım kadarıyla kadın değil sizin asıl arkadaşınız ya da tanışık olduğunuz kişi
tamam bir kadın olarak üzüldün, ben bile üzüldüm ama aşrı bir hırs yapmış gibisin kendi evliliğinin etkilenme ihtimali olduğu halde
bu adamı silersin evet, ama kadın bilsin kadın bilsin diye fazla ısrarcı gibi geldin bana

bir de diyorsun ki herkes aynı köyden
e sizin duyduğunuzu nasıl eski eşin ailesi duymuyor?
köy yerinde olay tez yayılır, eski eşin ailesinin vs duymadığından nasıl bu kadar eminsin?

Kadınla açık açık konuşun, ben olsam dayanamam ya belki aptalca bir adım ama dayanamam.
Kadın boşanmamalı şu durumda "Kocamı seviyorum, biz güzel anlaşıyoruz, belki kendisi bir bunalımda, ben elimden geleni yapıyorum, yapacağım, ona aşığım" filan desin boşanmasın. Sonra illaki o diğer kadınla olayları çıkacak fotoğraflı motoğraflı...

Delilleri toplasın, en son şahitleri de tutsun, yerinizde olsam şahit de oluverirdim, hatta bildiğim emin olduğum bir durum ve diğer tarafın çirkefliğini de biliyorum, bu işler pis işler yalandan kendi tanıdıklarımdan da toplar şahitlik yaptırırdım "Biz de gördük, böyle böyle yaptılar, kıza tehdit altında imza attırıp borç çıkardılar üstüne" diye; kvye de "Namusuma iftira etti" diye üzerine bir dava yine şahitli mahitli... O 80 bin liralık borcu boşanma, tazminat, iftira derken kapatır.

İş birliği ile yanaşmazsa, "Kocamdır yapamam" derse de kendi derdine yanar.

konu sahibi çok özür dilerim ama seni anlayamıyorum
birincisi sen neden bu olaya bu kadar takıldın? anladığım kadarıyla kadın değil sizin asıl arkadaşınız ya da tanışık olduğunuz kişi
tamam bir kadın olarak üzüldün, ben bile üzüldüm ama aşrı bir hırs yapmış gibisin kendi evliliğinin etkilenme ihtimali olduğu halde
bu adamı silersin evet, ama kadın bilsin kadın bilsin diye fazla ısrarcı gibi geldin bana

bir de diyorsun ki herkes aynı köyden
e sizin duyduğunuzu nasıl eski eşin ailesi duymuyor?
köy yerinde olay tez yayılır, eski eşin ailesinin vs duymadığından nasıl bu kadar eminsin?

Evet duymus olabilirler ama ordaki evler kapali yazdan yaza gidiyorlar akrabalar ile iliskilere bagli..o zmn sorun ortadan kalkar.

Evet benim asil arkadasim degildi.

Ama bazi paylasimlar bizi bagladi.

Birde ben gecmiste kadinin konumda olmustum tabiki evlilik gibi ciddi bir durum degildi. Ama o zmn cevrenin tavri beni cok uzmustu. Onlari hatirladigim icin belkide, bilmiyorum evet uzuldum ama hirslandimda. Tespitleriniz dogru. Ogrendigini bilmeden icim rahatlamicak galiba.

Madem evliliginiz riskli hic kendinizi tehlikeye atmayin. Guvendiginiz birine numarayi verin ve gizli numaradan arattirin. Eger telefonu gizli numaralara kapaliysa bi ankesorlu telefondan arasin.2 cumle yeter zaten. Kocan koyde nişanlandi, gozunu ac delillerini topla.

Madem evliliginiz riskli hic kendinizi tehlikeye atmayin. Guvendiginiz birine numarayi verin ve gizli numaradan arattirin. Eger telefonu gizli numaralara kapaliysa bi ankesorlu telefondan arasin.2 cumle yeter zaten. Kocan koyde nişanlandi, gozunu ac delillerini topla.

Evet aradigim cevabi buldum ankesorlu telefon. Cok tesekkur ederim, sonucu ve gelismeleri yazarim

Evet duymus olabilirler ama ordaki evler kapali yazdan yaza gidiyorlar akrabalar ile iliskilere bagli..o zmn sorun ortadan kalkar.

Evet benim asil arkadasim degildi.

Ama bazi paylasimlar bizi bagladi.

Birde ben gecmiste kadinin konumda olmustum tabiki evlilik gibi ciddi bir durum degildi. Ama o zmn cevrenin tavri beni cok uzmustu. Onlari hatirladigim icin belkide, bilmiyorum evet uzuldum ama hirslandimda. Tespitleriniz dogru. Ogrendigini bilmeden icim rahatlamicak galiba.

anladım
o zaman kadının adresinin biliyorsanız, elinize eldiven takıp bi mektup yazın
bir arkadaşınızdan da rica edin götürüp evinin posta kutusuna bıraksın
size de geçmiş olsun bu arada

Back