• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk nın cin fikirli kadinlari bir el atin

anladım
o zaman kadının adresinin biliyorsanız, elinize eldiven takıp bi mektup yazın
bir arkadaşınızdan da rica edin götürüp evinin posta kutusuna bıraksın
size de geçmiş olsun bu arada

Onlarda kayinvalideme kayinvalidesine yakin oturuyorlardi ama evi bosalttilar yeni adresi cekmekoy tarafinda bi yerde bilmiyorumki

Buda onemli bir ayrinti.
Kardesim hsonu izmire gidecek ama oda olmaz tanisiyorlar.
Siz kendiniz arayın ankesörlü telefondan, kimse savcılık mahkeme izni olmadan etraftaki güvenlik kameralarına bakıp da kimlik tespiti yapamaz, boşanma davaları içinde işin içinde tehdit, şantaj vb ciddi bir suç olmadıkça ankesörlü telefondan kim aradı tespitine gidilmez.
Elinizde adamın yeni eş adayıyla fotoğrafları varsa onları da print edin bir yerde, bir kırtasiye de bile print ettirebilirsiniz, gönderici kısmına adamın adı soyadını yazın, adres kısmına da ya adamın adresini ya da adamın ailesinin adresini yazın, kadına özel bir kargo şirketinden fotoğrafları yollayın gitsin. Hatta madem sadece yaşadığı ilçeyi biliyorsunuz, kadının telefon numarasını verin kargo şirketine, şubeden teslim olarak yollayın kargoyu.

Siz kendiniz arayın ankesörlü telefondan, kimse savcılık mahkeme izni olmadan etraftaki güvenlik kameralarına bakıp da kimlik tespiti yapamaz, boşanma davaları içinde işin içinde tehdit, şantaj vb ciddi bir suç olmadıkça ankesörlü telefondan kim aradı tespitine gidilmez.
Elinizde adamın yeni eş adayıyla fotoğrafları varsa onları da print edin bir yerde, bir kırtasiye de bile print ettirebilirsiniz, gönderici kısmına adamın adı soyadını yazın, adres kısmına da ya adamın adresini ya da adamın ailesinin adresini yazın, kadına özel bir kargo şirketinden fotoğrafları yollayın gitsin. Hatta madem sadece yaşadığı ilçeyi biliyorsunuz, kadının telefon numarasını verin kargo şirketine, şubeden teslim olarak yollayın kargoyu.

Çok teşekkür ederim, fotograflar elime geçer, bu fikirde çok iyiymiş önce telefon işini halledeceğim, sessiz kalamam bu kdr yüzsüzlüğe bişey yapmadan duramam.

Iyi geceler..
Esimin cok yakin bir arkadasi var. Ayni apartmanda oturmuslar aileler de tanisiyor.
bu beyefendi 6 yillik esinden bosaniyor. Bir anda 1,5 yil once istanbuldan ayrilip esinin ailesinin koyunde tavuk ciftligi acmaya karar verdi. Esi razi degildi istanbulda kaldi engel olmadi. Beyefendi surecte ne esini yanina goturdu ne tepki verdi 6 ay kadar once esi gitmeye karar verdi ama bir anda cikan aksilikler ile ertelendi.
Sonra erkek kadindan bosanmak istedigini soylemis. Sms yolu ile 3 ay yuzyuze gorusmemisken,kadinin annesinin ameliyat oldugu gun.
Biz direk hayatinda biri oldugunu anlamistik
Erkekten kadina geriye yumurta dagitimda kullanilan milyon km li harap olmus bir araba ( kadinin babasinin, guya parasi odenecekti)
Kadinin ailesinden alinmis borclar kadin adina krediler kadinin kp e cektigi krediler ( toplamda 80 bin borc) kaldi.
Biz kadinla gorustugmuzde tek kotu soz etmedi uyardik ve paralari almadan bosanma dedik gercekten oyle konusmuslar.
Gelelim beni sabahtan beri yakip kavuran seye
Bugun kendini adam sanan sahsiyet evlenmek icin kiz istedi yuzuk takti. Ana babasi da gitti evli cocuklarina kiz istedi
Kayinvalide eski gelini hakkinda 7 mahallede konusuyor. Geline defalarca borc odettiler iligini somurduler.
Nasil bir dunya anlamis degilim.
Ben kiza haber verip dava acsin istiyorum.
Adam daha bosanma davasi acmadan eylulde dugun plani yapiyor allahim aklima mukayyet ol.
Esim karismami istemez.
Esimin ailesi daha bilmiyor tepkileri ne olur bilemem
Arkadasi bugun esimi aradi ikimizde sok olduk kalakaldik telefonda ( bizle iyi ki dugunde taki takcak adam lazim)
Kesinlikle gidemezsin diye kiyameti kopardim.
Yokmu kimligimi belirtmeden bunu eski ese duyurmanin yolu.
Aklima farkli sitelerden mail atmak geldi ama daha farkli bsy olmali.
Kayinvalide camur gelini hakkinda konusan bana neler yapmaz temiz bi sekilde bu isi halletmeliyim
Açıkça konusun sonucta ciddi bir durum

Çok teşekkür ederim, fotograflar elime geçer, bu fikirde çok iyiymiş önce telefon işini halledeceğim, sessiz kalamam bu kdr yüzsüzlüğe bişey yapmadan duramam.
Hem eşini maddi manevi sömüren, hem de başkasını koluna takıp evliyken nişanlanan adamlardan ki lafın gelişi adam diyorum hiç hoşlanmam, bizim de adamı tanıdığımız eşinle de sonradan tanıştığımız biri eşini aldatmıştı, yanında sevgilim diye taşıdığı kadınla ikisini evime dahi sokmadım, bırakın evime sokmayı kapımın önünden o kadınla geçmeye cesaret edemediler.

Hiç sevmem böyle insanları, sizin haberdar etmek istediğiniz kadın da eminim mazlum bir kadıncağızdır, bilsin eşinin neler yaptığını.

Hem eşini maddi manevi sömüren, hem de başkasını koluna takıp evliyken nişanlanan adamlardan ki lafın gelişi adam diyorum hiç hoşlanmam, bizim de adamı tanıdığımız eşinle de sonradan tanıştığımız biri eşini aldatmıştı, yanında sevgilim diye taşıdığı kadınla ikisini evime dahi sokmadım, bırakın evime sokmayı kapımın önünden o kadınla geçmeye cesaret edemediler.

Hiç sevmem böyle insanları, sizin haberdar etmek istediğiniz kadın da eminim mazlum bir kadıncağızdır, bilsin eşinin neler yaptığını.

Beni en çok rahatsız eden buydu.
Evinde kaldığım kardeşim diyen insan beni çok üzen karşı cinsin düğününe gitti, arabasını gelin arabası yapsın diye verdi, her gün gözümün önünde güldü eğlendi. Çok sabrettim ama sonra hepsini sildim. Şimdi bu konuma düştüm allah kimsenin vebaline girmeyi nasip etmesin bide sürekli arkadaşı eşimi arıyor, tabi dügüne koşcak adam, takı takacak enayi lazım. Kvyi aradım bugün mecbur gidecek kızım eski arkadası diye sesini bayılttı, bir carladım, kesinlikle gidemez ben yüzüne tükürmesem şükretsin dedim sesini kesti. Telefonda o adam!la konuşmuşlar, ben deliyim çatlağım bakarsın bi tane koluma takar getiririm diyomuş,lafa bakarmısın bide yüzsüzlüğü ele aldı, o çok rezil olacak, delirecek az sabır dedim.
Annelerin arkadaşlığına bşy diyemem, çünkü farklı durumlar var ztn benim kv adamın! annesine laf söylüyor ama kopamazlar mümkün değil denge lazım
Amaaa ben ne evime sokarım ( adamın böyle talebi de olacak ) ne görüşürüm ne çanak tutarım.

Onun eşi ne olursa olsun adamdan vazgeçmedi yuvasına sahip çıktı maddi manevi destek oldu ve eşlik yaptı.

Bu arada nişan önümüzdeki haftasonuymuş, yüzde bin beş yüz foto atacak, ben onu kendime atarım :)

Bence direkt söylemelisiniz. Açıkça konuşun, kadının duymadığına emin misiniz bu arada?

kendini o kadın yerine koy.
ve bence ne olursa olsun söyle.

Cok haklisiniz ama beni durduran bazi sebepler var.
Bende esimle hassas bir donemdeyim bizde is icin ayriyiz cok daha az suredir evliyiz ve son sabrimiz boyle bsy esimin gucunu tuketir karismami istemez benim evliligim huzursuzluk yasar esimin aileside cok ses cikaracak insanlar degiller arada farkli seyler var iki anne kopmak istemeyebilir ben comak sokmus olmak istemiyorum sekillendirmek istemiyorum ama sessizde kalamam. Esimde esimin aileside insallah kiz duymaz uzulur der o yapidalar.
Kız duymasın da kocası başka hanımla güllük gülistanlık sözde evlilik hayatı mı sürsün. Bunu gizlemek o kadına yapılacak en büyük kötülüktür. Kendi isminizi vermeye korkuyorsanız birinden rica edin aratın. Mail adresi olmayabilir yada güncel olarak maillerini kontrol etmeyebilir. Telefon etmek en mantıklısı, pttden falan aratabilirsiniz, numarayı araştırsa bile size ulaşamaz.

Beni en çok rahatsız eden buydu.
Evinde kaldığım kardeşim diyen insan beni çok üzen karşı cinsin düğününe gitti, arabasını gelin arabası yapsın diye verdi, her gün gözümün önünde güldü eğlendi. Çok sabrettim ama sonra hepsini sildim. Şimdi bu konuma düştüm allah kimsenin vebaline girmeyi nasip etmesin bide sürekli arkadaşı eşimi arıyor, tabi dügüne koşcak adam, takı takacak enayi lazım. Kvyi aradım bugün mecbur gidecek kızım eski arkadası diye sesini bayılttı, bir carladım, kesinlikle gidemez ben yüzüne tükürmesem şükretsin dedim sesini kesti. Telefonda o adam!la konuşmuşlar, ben deliyim çatlağım bakarsın bi tane koluma takar getiririm diyomuş,lafa bakarmısın bide yüzsüzlüğü ele aldı, o çok rezil olacak, delirecek az sabır dedim.
Annelerin arkadaşlığına bşy diyemem, çünkü farklı durumlar var ztn benim kv adamın! annesine laf söylüyor ama kopamazlar mümkün değil denge lazım
Amaaa ben ne evime sokarım ( adamın böyle talebi de olacak ) ne görüşürüm ne çanak tutarım.

Onun eşi ne olursa olsun adamdan vazgeçmedi yuvasına sahip çıktı maddi manevi destek oldu ve eşlik yaptı.

Bu arada nişan önümüzdeki haftasonuymuş, yüzde bin beş yüz foto atacak, ben onu kendime atarım :)

ailecek görüştüğümüz 3-4 çift arkadaşımız vardı. erkekler bazen erkek erkeğe yemeğe giderdi vs. bir gün, içlerinden biri, sevgilisi ile gelmiş diğerlerinin yanına, aforoz ettiler adamı gruptan.
demem o ki erkek dediğin de tepki koyacak böyle şeye. arada kim olursa olsun.

hele ki sizin olayda bir de dibine kadar sömürülmüş bir kadın var.
***kadına neden söylenmedi diyen olursa, ona da söylediler diğer arkadaşlar ama kadın eşinden vazgeçmedi, evliler hala. grupta değiller artık.

Kız duymasın da kocası başka hanımla güllük gülistanlık sözde evlilik hayatı mı sürsün. Bunu gizlemek o kadına yapılacak en büyük kötülüktür. Kendi isminizi vermeye korkuyorsanız birinden rica edin aratın. Mail adresi olmayabilir yada güncel olarak maillerini kontrol etmeyebilir. Telefon etmek en mantıklısı, pttden falan aratabilirsiniz, numarayı araştırsa bile size ulaşamaz.
ailecek görüştüğümüz 3-4 çift arkadaşımız vardı. erkekler bazen erkek erkeğe yemeğe giderdi vs. bir gün, içlerinden biri, sevgilisi ile gelmiş diğerlerinin yanına, aforoz ettiler adamı gruptan.

***kadına neden söylenmedi diyen olursa, ona da söylediler diğer arkadaşlar ama kadın eşinden vazgeçmedi, evliler hala. grupta değiller artık.

Haklısınız, ama olaylar o noktaya gelmedi, ben daha duyar duymaz kriz geçirdim, eşimle böyle bir olay hiç yaşamadım onun tepkisini anlayamadım. Sadece düğüne gitmeyeceğini ve görüşmemizin imkansız olduğunu söyledi. Fakat Karşı taraf haftada bir kaç kez aramaya başladığına göre, şansını zorlayacak. O zaman bakarız, ben bugün kv ye carladım, yüzüne tükürmediğime şükretsin ne düğünü dedim. Bundan sonrasında eşimin ailesine karşı tepkisiz kalıcam.

Nişan! haftasonuymuş, bana mutlaka fotograf gelecek, çıktı alıcam kargo yapıcam.
Telefon da edicem, ama önce adımlar atılsın.
Ve eşim dahil kimse bilmeyecek.
Böyle bişeye tepkisiz kalamam.

Aynen katılıyorum, evli arkadaşlarım anlaşamasa saygı çerçevesinde çirkinleşmeden boşansa, boşandıktan sonra birileriyle beraberlikleri olsa, 2. evliliklerini yapsa tepki göstermem, evlenmek kadar boşanmak da bu işin cilvesi derim ama evde gül gibi eşini bırakıp koluna başka bir kadın takarsa gözüme gözükmesinler, 2 arkadaşım herkese göründüler bana görünemediler, katıyım böyle konularda, bir hemcinsim göz göre göre aldatılırken adama buyur gel kardeş sevgilinle sana kapım açık diyemem, eşim çağırmaya teşebbüs etse ki etmez, gözlerimi bir deviririm konu kapanır.

Aynı şey kadın arkadaşlarım içinde geçerli, eşini aldatan kadın benle arkadaşlık etmesin.

Haklısınız, ama olaylar o noktaya gelmedi, ben daha duyar duymaz kriz geçirdim, eşimle böyle bir olay hiç yaşamadım onun tepkisini anlayamadım. Sadece düğüne gitmeyeceğini ve görüşmemizin imkansız olduğunu söyledi. Fakat Karşı taraf haftada bir kaç kez aramaya başladığına göre, şansını zorlayacak. O zaman bakarız, ben bugün kv ye carladım, yüzüne tükürmediğime şükretsin ne düğünü dedim. Bundan sonrasında eşimin ailesine karşı tepkisiz kalıcam.

Nişan! haftasonuymuş, bana mutlaka fotograf gelecek, çıktı alıcam kargo yapıcam.
Telefon da edicem, ama önce adımlar atılsın.
Ve eşim dahil kimse bilmeyecek.
Böyle bişeye tepkisiz kalamam.

Valla kargolayın fotoğrafları, gönderici adına ya kadının kayınvalidesinin adını yazın ya da adamın adını yazın, sanki nispet için gönderilmiş gibi algılar kadın belki o hırs harekete geçirir, hakkını sonuna kadar alır, kayınvalideyle adam da kim yaptı diye dönsün dursun, kimseye çaktırmayın.

canım o resımlerı muhakkak sakla boşanmada delıl olur kadına tazmınat alır ama sakın bu işe karşıymış gıbı durma...

Aynen katılıyorum, evli arkadaşlarım anlaşamasa saygı çerçevesinde çirkinleşmeden boşansa, boşandıktan sonra birileriyle beraberlikleri olsa, 2. evliliklerini yapsa tepki göstermem, evlenmek kadar boşanmak da bu işin cilvesi derim ama evde gül gibi eşini bırakıp koluna başka bir kadın takarsa gözüme gözükmesinler, 2 arkadaşım herkese göründüler bana görünemediler, katıyım böyle konularda, bir hemcinsim göz göre göre aldatılırken adama buyur gel kardeş sevgilinle sana kapım açık diyemem, eşim çağırmaya teşebbüs etse ki etmez, gözlerimi bir deviririm konu kapanır.

Aynı şey kadın arkadaşlarım içinde geçerli, eşini aldatan kadın benle arkadaşlık etmesin.

Bütün bunlar medyada normalleştikçe, iyileştikçe güzel gözüktükçe herkes normal karşılamaya özenmeye başladı.
Sanki nikah düğün olunca herşey normalleşiveriyor
İnanın nişan telaşını düşündükçe, içime yumruk saplanıyor
Allah kimseyi şaşırtmasın
İnşallah fotog atarlar, hem bi güzel terslerim hem de print alabilirim delil olur.

Valla kargolayın fotoğrafları, gönderici adına ya kadının kayınvalidesinin adını yazın ya da adamın adını yazın, sanki nispet için gönderilmiş gibi algılar kadın belki o hırs harekete geçirir, hakkını sonuna kadar alır, kayınvalideyle adam da kim yaptı diye dönsün dursun, kimseye çaktırmayın.

Biz eski eşle ilk boşanma kararını duyduğumuzda oturduk konuştuk
Kız kibarca çekilecekti.
Eşim boşanma önce paranı al dedi
Kv hakkında konuşup duruyordu
Kız gideyim onlarda üzgündür dedi
Gitme boşver dedik, kız bide onunla uğraşacaktı
Kız bizim sayemize boşanmadı parasını bekliyor.
İnşallah pes edip boşanmaz.
Gerçi o arada fotolar eline ulaşacak.

Bütün bunlar medyada normalleştikçe, iyileştikçe güzel gözüktükçe herkes normal karşılamaya özenmeye başladı.
Sanki nikah düğün olunca herşey normalleşiveriyor
İnanın nişan telaşını düşündükçe, içime yumruk saplanıyor
Allah kimseyi şaşırtmasın
İnşallah fotog atarlar, hem bi güzel terslerim hem de print alabilirim delil olur.
Herşey bir yana bir kadın olarak beni inciten nedir biliyor musunuz? Eşine sadık olması gereken erkektir veya kadındır, karşı tarafı suçlamam bu konuda ama bir şartla, birlikte olduğu kişinin evli olduğunu bilmemek kaydıyla, evli olduğunu bile bile gezip tozuyorsa hiç acımam, benim 2 arkadaşımda eşlerini aldattıklarında, aldattıkları kadınlar adamların evli olduğunu biliyordu, çocukları olduğunu biliyordu, hele bir tanesi adamın karısıyla yaşadığı evde birlikte oldu adamla, adamın annesi de biliyordu, oğluna bir kere ne yapıyorsun demedi, aksine oğlunun sevgilisiyle gezdi tozdu, evinde ağırladı, bu benim içime dokundu, en çok onları rezil ettim zaten, evimi böyle birine açmam, çoluğumun çocuğumun yanına sokmam, ahlak edep insanlık anlayışıma ters.

Herşey bir yana bir kadın olarak beni inciten nedir biliyor musunuz? Eşine sadık olması gereken erkektir veya kadındır, karşı tarafı suçlamam bu konuda ama bir şartla, birlikte olduğu kişinin evli olduğunu bilmemek kaydıyla, evli olduğunu bile bile gezip tozuyorsa hiç acımam, benim 2 arkadaşımda eşlerini aldattıklarında, aldattıkları kadınlar adamların evli olduğunu biliyordu, çocukları olduğunu biliyordu, hele bir tanesi adamın karısıyla yaşadığı evde birlikte oldu adamla, adamın annesi de biliyordu, oğluna bir ker ne yapıyorsun demedi, aksine oğlunun sevgilisiyle gezdi tozdu, evinde ağırladı, bu benim içime dokundu, en çok onları rezil ettim zaten, evimi böyle birine açmam, çoluğumun çocuğumun yanına sokmam, ahlak edep insanlık anlayışıma ters.

Ben o ana babaya şaşarımki, nikahlı karısını savunmadan çocuklarına öyle birini istemeye gidiyorlar.
Bu nasıl bir gaflet
İnanın mideme kramp giriyor
ACABA MUTLU OLACAĞINA İNANIYORMU?
Ne sanıyor?
Ne bekliyor hayatından
Evli olduğunu biliyor, çünkü o çiftlik kadın sayesinde açıldı, adamın etrafında eşimin... diye bir sürü insan vardı.

Back