- 18 Kasım 2014
- 6.238
- 15.575
- 248
Sanirim eylule kdr bosanmayi dusunuyor
Yada saf bi kiz buldu ciftlikte calistiracak oda aga gibi yasayacak
Bilmiyorum agla agla icim cikti ben bu dunyayi anlayamiyorum
Öyle bir durum var mı yalandan mı kötüluyorlar neden herkes kadını kötülüyorSimdi soyle soyleyeyim, muhtemelen 3 u ayni ortamda bulundu.
Cunku ztn hepsi kizin koylusu
Ama erkek / annesi hic susmuyor hic susmadan kotuluyor
Hatta bosaltilan eve tasinan elti bile kizi kotuluyor
Birde eşin falanda o düğüne sakın gitmesin böyle pislikleri soyutlamak lazım hayattan gidip bide altın takacaksınız he
Öyle bir durum var mı yalandan mı kötüluyorlar neden herkes kadını kötülüyor
Guzel fikir de diger kiza acimasizlik olmaz mi canim haberi yoksa eger adamin evli oldugundan.ne pislikler var yakusura bakmayın da eski eşe de pes yani
borçlar yetmemiş bi de krediler çekmiş falan
ayrıca, adam imam nikahıyla mı evlenecek? eğer öyle ise dava açsın eski eş tamam ama yok adam normal nikah hayalleri kuruyorsa açmasın o zaman
adam da evlenemeyip kızın ailesine de, arayıp düğüne çağırdıklarına da rezil olsun
Anlıyorum sizi. O zaman belki sosyal medya daha iyi olabilir. Gizli numara şikayet edilirse savcılık kararıyla çıkartılır. Bu kez de zorunlu bir şahitlik içinde bulursunuz kendinizi. Ya da anlaşmalı bir boşanma olacaksa kadının bu pislikten com daha kısa sürede kurtulması için sessiz kalabilirsiniz. Para yerine konabilir ama zaman ne yazık ki öyle değil. Sizin de hayatınız en kısa sürede yoluna girer umarım.
Guzel fikir de diger kiza acimasizlik olmaz mi canim haberi yoksa eger adamin evli oldugundan.ne pislikler var ya
Haberi varsa eger hic acimam.ne hali varsa gorsun.Bilmemesi imkansiz ztn o koy kadinin akrabasi hatta ucu bir araya bile gelmis olabilir.
Simdi zafer kazandim sansin asil kendini yakiyor haberi yok.
Cunku suc bastirmaya calisiyorlar
Hayir kadinin bir sucu yoktu evet zit karakterlerdi ama bile isteye 1 hafta icinde evlenmeye karar verip 1 yilda askerlik.dahil.herseyi bitirmisler
Ne karaktersizler var ya.o anne baba nasil utanmadan evli adama kiz istemeye gidiyo.hayret dogrusu.
Guzel fikir de diger kiza acimasizlik olmaz mi canim haberi yoksa eger adamin evli oldugundan.ne pislikler var ya
konu sahibi çok özür dilerim ama seni anlayamıyorum
birincisi sen neden bu olaya bu kadar takıldın? anladığım kadarıyla kadın değil sizin asıl arkadaşınız ya da tanışık olduğunuz kişi
tamam bir kadın olarak üzüldün, ben bile üzüldüm ama aşrı bir hırs yapmış gibisin kendi evliliğinin etkilenme ihtimali olduğu halde
bu adamı silersin evet, ama kadın bilsin kadın bilsin diye fazla ısrarcı gibi geldin bana
bir de diyorsun ki herkes aynı köyden
e sizin duyduğunuzu nasıl eski eşin ailesi duymuyor?
köy yerinde olay tez yayılır, eski eşin ailesinin vs duymadığından nasıl bu kadar eminsin?
Koyun yarisinin kadinin akrabasi oldugunu okuduktan sonra ben de ihtimal vermiyorum artik..ben bilmediğine ihtimal vermiyorum açıkçası
Madem evliliginiz riskli hic kendinizi tehlikeye atmayin. Guvendiginiz birine numarayi verin ve gizli numaradan arattirin. Eger telefonu gizli numaralara kapaliysa bi ankesorlu telefondan arasin.2 cumle yeter zaten. Kocan koyde nişanlandi, gozunu ac delillerini topla.
Evet duymus olabilirler ama ordaki evler kapali yazdan yaza gidiyorlar akrabalar ile iliskilere bagli..o zmn sorun ortadan kalkar.
Evet benim asil arkadasim degildi.
Ama bazi paylasimlar bizi bagladi.
Birde ben gecmiste kadinin konumda olmustum tabiki evlilik gibi ciddi bir durum degildi. Ama o zmn cevrenin tavri beni cok uzmustu. Onlari hatirladigim icin belkide, bilmiyorum evet uzuldum ama hirslandimda. Tespitleriniz dogru. Ogrendigini bilmeden icim rahatlamicak galiba.
Evet aradigim cevabi buldum ankesorlu telefon. Cok tesekkur ederim, sonucu ve gelismeleri yazarim
ama sen yapma istersen, birinden rica et
kameralar vardır mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?