• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kk nın cin fikirli kadinlari bir el atin

Esila09

Nirvana
Pro Üye
1 Ekim 2010
21.109
51.524
798
Iyi geceler..
Esimin cok yakin bir arkadasi var. Ayni apartmanda oturmuslar aileler de tanisiyor.
bu beyefendi 6 yillik esinden bosaniyor. Bir anda 1,5 yil once istanbuldan ayrilip esinin ailesinin koyunde tavuk ciftligi acmaya karar verdi. Esi razi degildi istanbulda kaldi engel olmadi. Beyefendi surecte ne esini yanina goturdu ne tepki verdi 6 ay kadar once esi gitmeye karar verdi ama bir anda cikan aksilikler ile ertelendi.
Sonra erkek kadindan bosanmak istedigini soylemis. Sms yolu ile 3 ay yuzyuze gorusmemisken,kadinin annesinin ameliyat oldugu gun.
Biz direk hayatinda biri oldugunu anlamistik
Erkekten kadina geriye yumurta dagitimda kullanilan milyon km li harap olmus bir araba ( kadinin babasinin, guya parasi odenecekti)
Kadinin ailesinden alinmis borclar kadin adina krediler kadinin kp e cektigi krediler ( toplamda 80 bin borc) kaldi.
Biz kadinla gorustugmuzde tek kotu soz etmedi uyardik ve paralari almadan bosanma dedik gercekten oyle konusmuslar.
Gelelim beni sabahtan beri yakip kavuran seye
Bugun kendini adam sanan sahsiyet evlenmek icin kiz istedi yuzuk takti. Ana babasi da gitti evli cocuklarina kiz istedi
Kayinvalide eski gelini hakkinda 7 mahallede konusuyor. Geline defalarca borc odettiler iligini somurduler.
Nasil bir dunya anlamis degilim.
Ben kiza haber verip dava acsin istiyorum.
Adam daha bosanma davasi acmadan eylulde dugun plani yapiyor allahim aklima mukayyet ol.
Esim karismami istemez.
Esimin ailesi daha bilmiyor tepkileri ne olur bilemem
Arkadasi bugun esimi aradi ikimizde sok olduk kalakaldik telefonda ( bizle iyi ki dugunde taki takcak adam lazim)
Kesinlikle gidemezsin diye kiyameti kopardim.
Yokmu kimligimi belirtmeden bunu eski ese duyurmanin yolu.
Aklima farkli sitelerden mail atmak geldi ama daha farkli bsy olmali.
Kayinvalide camur gelini hakkinda konusan bana neler yapmaz temiz bi sekilde bu isi halletmeliyim

Not: DÜZENLEME 8. SAYFADA
KONU ÇOK İLGİNÇ BİR HAL ALDI

Son düzenleme:
Elimde su an hic delil yok ama yakinda fotograf paylasmaya baslar yada ben iyi olucam ve isticem ondan sonra gondericem ama boyle islere giremem midem almiyor insallah karsima cikmaz yuzune tukurmek istiyorum.

Özel numaradan ya da maille ulaşmayın bence. Doğrudan söyleyin. Boşanma aşamasına gelinmiş olsa bile çiftler arasında sadakat yükümlülüğü mevcut. Belki bunu kullanarak tazminattan faydalanabilir. Gerçekten üzücü bir durum. Ancak görüştüğünüzde en büyük kazancının geleceğini kurtarmak olduğunu vurgulayın bence.

Iyi geceler..
Esimin cok yakin bir arkadasi var. Ayni apartmanda oturmuslar aileler de tanisiyor.
bu beyefendi 6 yillik esinden bosaniyor. Bir anda 1,5 yil once istanbuldan ayrilip esinin ailesinin koyunde tavuk ciftligi acmaya karar verdi. Esi razi degildi istanbulda kaldi engel olmadi. Beyefendi surecte ne esini yanina goturdu ne tepki verdi 6 ay kadar once esi gitmeye karar verdi ama bir anda cikan aksilikler ile ertelendi.
Sonra erkek kadindan bosanmak istedigini soylemis. Sms yolu ile 3 ay yuzyuze gorusmemisken,kadinin annesinin ameliyat oldugu gun.
Erkekten kadina geriye yumurta dagitimda kullanilan milyon km li harap olmus bir araba ( kadinin babasinin, guya parasi odenecekti)
Kadinin ailesinden alinmis borclar kadin adina krediler kadinin kp e cektigi krediler ( toplamda 80 bin borc) kaldi.
Biz kadinla gorustugmuzde tek kotu soz etmedi uyardik ve paralari almadan bosanma dedik gercekten oyle konusmuslar.
Bugun kendini adam sanan sahsiyet evlenmek icin kiz istedi yuzuk takti. Ana babasi da gitti evli cocuklarina kiz istedi
Kayinvalide eski gelini hakkinda 7 mahallede konusuyor. Geline defalarca borc odettiler iligini somurduler.
Adam daha bosanma davasi acmadan eylulde dugun plani yapiyor allahim aklima mukayyet ol.
Esim karismami istemez.
Arkadasi bugun esimi aradi ikimizde sok olduk kalakaldik telefonda ( bizle iyi ki dugunde taki takcak adam lazim)
Kayinvalide camur gelini hakkinda konusan bana neler yapmaz temiz bi sekilde bu isi halletmeliyim

Neyden çekiniyorsunuz? Gidin açık açık söyleyin ki kadın da ona göre delil toplasın. Belki yeniden evleneceği kızında haberi yoktur ona da yazık..

Iyi geceler..
Esim karismami istemez.

kusura bakmayın da eski eşe de pes yani
borçlar yetmemiş bi de krediler çekmiş falan
ayrıca, adam imam nikahıyla mı evlenecek? eğer öyle ise dava açsın eski eş tamam ama yok adam normal nikah hayalleri kuruyorsa açmasın o zaman
adam da evlenemeyip kızın ailesine de, arayıp düğüne çağırdıklarına da rezil olsun

Özel numaradan ya da maille ulaşmayın bence. Doğrudan söyleyin. Boşanma aşamasına gelinmiş olsa bile çiftler arasında sadakat yükümlülüğü mevcut. Belki bunu kullanarak tazminattan faydalanabilir. Gerçekten üzücü bir durum. Ancak görüştüğünüzde en büyük kazancının geleceğini kurtarmak olduğunu vurgulayın bence.

Cok haklisiniz ama beni durduran bazi sebepler var.
Bende esimle hassas bir donemdeyim bizde is icin ayriyiz cok daha az suredir evliyiz ve son sabrimiz boyle bsy esimin gucunu tuketir karismami istemez benim evliligim huzursuzluk yasar esimin aileside cok ses cikaracak insanlar degiller arada farkli seyler var iki anne kopmak istemeyebilir ben comak sokmus olmak istemiyorum sekillendirmek istemiyorum ama sessizde kalamam. Esimde esimin aileside insallah kiz duymaz uzulur der o yapidalar.

Ben olsam soylerdim direkt.Ben bile burda su olayi okuyunca sinir oldum tanidigim bi kadinin basina gelse tam destek olurum.Cok uzucu nasil insanlar var.Sahte hesap acip soylesen ciddiye almayabilir.

ayrıca, adam imam nikahıyla mı evlenecek? eğer öyle ise dava açsın eski eş tamam ama yok adam normal nikah hayalleri kuruyorsa açmasın o zaman
adam da evlenemeyip kızın ailesine de, arayıp düğüne çağırdıklarına da rezil olsun
Ya zaten yeni es adayı muhtrmelen biliyor hala evli olduğunu :kusmuk: kim bilir neler demiştir karısı icin şer.siz

Sanirim eylule kdr bosanmayi dusunuyor
Yada saf bi kiz buldu ciftlikte calistiracak oda aga gibi yasayacak
Bilmiyorum agla agla icim cikti ben bu dunyayi anlayamiyorum

Ya zaten yeni es adayı muhtrmelen biliyor hala evli olduğunu :kusmuk: kim bilir neler demiştir karısı icin şer.siz

aynı fikirdeyim
o aile bilmiyor olsa, bu kadarına cesaret edilemezdi
kız da, ailesi de herkes biliyor bence de
ama belki hani boşanma davası var, bir kaç aya bitecek vs diye biliyorlardır

Simdi soyle soyleyeyim, muhtemelen 3 u ayni ortamda bulundu.
Cunku ztn hepsi kizin koylusu
Ama erkek / annesi hic susmuyor hic susmadan kotuluyor
Hatta bosaltilan eve tasinan elti bile kizi kotuluyor

Cok haklisiniz ama beni durduran bazi sebepler var.
Bende esimle hassas bir donemdeyim bizde is icin ayriyiz cok daha az suredir evliyiz ve son sabrimiz boyle bsy esimin gucunu tuketir karismami istemez benim evliligim huzursuzluk yasar esimin aileside cok ses cikaracak insanlar degiller arada farkli seyler var iki anne kopmak istemeyebilir ben comak sokmus olmak istemiyorum sekillendirmek istemiyorum ama sessizde kalamam. Esimde esimin aileside insallah kiz duymaz uzulur der o yapidalar.
Anlıyorum sizi. O zaman belki sosyal medya daha iyi olabilir. Gizli numara şikayet edilirse savcılık kararıyla çıkartılır. Bu kez de zorunlu bir şahitlik içinde bulursunuz kendinizi. Ya da anlaşmalı bir boşanma olacaksa kadının bu pislikten com daha kısa sürede kurtulması için sessiz kalabilirsiniz. Para yerine konabilir ama zaman ne yazık ki öyle değil. Sizin de hayatınız en kısa sürede yoluna girer umarım.

Back