KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

nasıl yapılıyokı cekılış?
ay ben alışverıse cıkamıyom hedıye almaya hıc ınemem sışlıye gıtmem lazım burda bı pok yok iğrenç bır yer
kocam geldı demın sakın cıkma dedı buz gıbymış hava yıne kaldım evde patlıcammmmmmmmmmmmm ya ona bagrdım sınırden cıktı gıttı :umursamaz:
sınır geldı ya sakın ananızdan ayrılmayın vallaha hyatınız felç oluyo böle
kayınvalıde gecen hafta geldı kız uyandı sabaha kadar uyumamıştı o gun gundz uyudu o gelınce uyandı nasıl agladı ama o gun dedı kı bır daha cebını ararım uynaksa gelırım tamam dedım o gunden berı gelmıyo
sırfffffff kibirinden ne kadar kıbırli ya arayıp sormamk ıcın gelmıyooo yaaa varmı böle bır komplekslı ınsan ne sanssızmışım ya ben
gelmesın vallaha ben ıyıyım bölede kocam aramış dun demış evde ekmek yok ekmek al gıt bıze aradı ddı ekmek yokmuş
dedım kı yoooooooooooo varrrr ekmek gerek yok saol dedım kapadımkaydirigubbakcemile2
kudurmuştur ama olmaz bu kadar yaaaa

ben maskara alcam ne alıyım diorshow mu alsam loreal telescopic mi ?paraya kıycam çünkü gözüm hassas ya acıtıyo sulanıyo sonraa bide kirpiğim dökülüyo=(((
akıl verin kız..
yelüz sevmedinmi yeni nickimi yafs

nen ben nekadar geveze olmusum !=( ((( 4bin küsür mesaj yuh çıkıyom ders çlışcam..
gerçi nişanlım gelince daha az gevezelik yaparım artık kiki=)))))))))

napçan evde kı bızle daha cok eglenırsın:1ninca:lülülülülülü
bnde 4000 e kadar sayıyım bare burda bı havam olsun
bı kız gördum 70bınnnnnnnnnnn msjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjkafamçokkarıştı
2006 da uye olmuş:bbo:

üff kızlar içimde bi sıkıntı var ya akşam oldu bigarip oldum
hala ses yok gittimi gitmedimi belli değil elazığa ordan ucaga bincek.. askerlikten değilde şu gidip gelmesinden korkuyorum tunceli lafını duymak istemiyorum artık!!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
inanmıyrum gelmış miiiiiiiiiiiiiiiiii
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy burcımmm gözun aydınn ya
cok sevındım vallaha
allah bırdaha hıc ayırmasın inşallahhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…