KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

sapkolusapkzh3.jpg

çok komikmiş bunlar:)) bide yelizin avatarı çok hoş kafasını rendelio :))) seninkide güzelmiş burcu poposunu sallıo niye acabaaaaaaaa :jeyyar:
ay benim sabahki süperdi kalça kıvırıyodu kız nu buliim dur
antreman yapıyom kız maraş işi olmadı muhtemelen sonbahara evleniyozkaydirigubbakcemile3
valla ne yalan söyliyim maraşa gitmeyi istemiyodum hiçte üzülmedim kehkehşakkıdı

ay benim sabahki süperdi kalça kıvırıyodu kız nu buliim dur
antreman yapıyom kız maraş işi olmadı muhtemelen sonbahara evleniyozkaydirigubbakcemile3
valla ne yalan söyliyim maraşa gitmeyi istemiyodum hiçte üzülmedim kehkehşakkıdı

ayy evlen evlen opuyorumnanaktan ee evlenince kkya gelirmsn bilmiyorumkismile

aşkım bana bissürü mektup yazmıışş resimlerini yollamıış dizine kadar karların içinde
çirkinleşmiş zayıflamış üff kıyamam ya
hüngür hüngür ağladım çok fena oldumm=(((
bide şu boyuna asılan künyelerden yaptırmış nişan tarihimizi yazdırmış kokusunu sürmüş kağıda üffff

hüüüüüüüüüüüüüüüüüü:gitme::gitme:kıyamam ya:sinifsinif:
nasıl özlemiş kımbiir:gitme:
kacıcak deluk araaklinialirimsmile

ayyy kıyamam yapmadımı eşin?
inşallah iyi biyer çıkar canım doğu çıkarsa taşınamayabilirsin bebekle
valla çok korktuk ama bitti sayılır artık bide evine dönsünde sağsalim bişey istemiyorum

tunaydın arkadsalr
cok uykusuzum kızım hıcccccccccccccccc uyumuyo uffffffffffffffffffffffff
gunduz uyuyo bu sefer
uyutmsam aglıyoooo
yıne gece uyumuyo böle olunca napçam bılmıom yaaa çok yoruldum cok keyıfsızım vallaha
sacıma taktım sımdı sıkıntıdan uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
çok zor ıs bebek buyutmek vallaha wc ye gıdemıyom ayagımdan ınmıyo nasıl bır cözum bulcam bılmıyommafoldumben

rus bi bakıcı bul hehehheekaydirigubbakcemile3
bazen filmlerde oluyo ya rus mus buluyolar sonra bakıcı kocasına asılıyo kadın bişi çakmıyo ay ne uyuz oluyom yaaa
hangi aklı başında kadın evine taş gibi tus karı alır allah aşkınakötükedihüso

günaydın kızlar ben geldim siz yoksunuz.
1_ burcu kazanamadığına üzüldüm ama evlenmene sevindim zemuszemus
2_yeliz bebeğine geceleri masaj yap bebekler 2 kaşının ortasına hafif hafif yapılan masajda hemen uyurlar dene bi.
3_dün iş çıkısı kayınvalidemin yanına gittim :eek: sonra beraber pazara gittik aklinialirimsmile akşamda kendi annemlere gittik aklinialirimsmile
4_bu kk nın saati sizinkinde doğrumu benmki yanlış, nereden düzeltcem yardımcı olun kaydirigubbakcemile
5_bitti
6_bugün yaprak sarcam ben :jeyyar:

7_bugün gelin kkya yoksa ben gelirim oraya :eek:klava:

X