KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

ananm bugun 6 da pincek anacım 7 de burdakaydirigubbakcemile2
boyozlarım yolda burcikaydirigubbakcemile2
ayyy yeliz çok sevindim yaa bende anneciğimi özledim keşke gelse yanıma piff.! gözün aydın tatlımm

çok sevndm annenin gelmesine cnm
bak sennn burciiiiiiii demek bizden ayrı kanka haaa waaaaaaaayyyyyyy beeeeeeee kaydirigubbakcemile
yelüz saçını koy bakiim
mafoldumben ya niye kızıyosunuz ben ilk buraya kaydoldugumda sadece kısa dönem askerliğ yazıyodum ama niye niye anneeee beni dövüyolar yaaağğeyvahedigeldismile:mymeka:
bence oooooopitinın nısanlısı geldı surpriz etti
dunde gırmedı cunku
KIZLAR GELDİİİ AMA ŞOK GEÇİRDİM YA!...=)))))
ya komedi filmlerine konu olurdu dünkü halim kızlar anlatıyımda azıcık eğlenin benle =))

dün telefonda dediki akşama anca gelirim hatta ertesi sabaha da gelebilrim.
benimde dün 2de sınavım vardı ve buhafta hep saat 3-4lerde uyudum sınavlar yüzünden çok yorgundum, gözlerim kan çanağıydı saçlarım berbattı temizlikçi topuzu vardı ve 3 gün banyo yapamadım konular yetişmiycek diye yemek bile yemedim adam gibi..!!
neyse işte halim bu ve o kadar çirkin gittimki kıyafet desen çingene çadırından hallicekaydirigubbakcemile3

neyse sınava girdim çıktım, beyin follofoş olmuş artık ayakta duramıyorum eve gideyme hazırlanıyım süsleniyimde insan formuna tekrar döniyim diye düşünürken bi ses duydum arkamdan!!!
yürümeye devam ettim baktım biri 'pişşt'' diyo!
döndümki ne göreyim! nişanlım bana bakıyo!!!:1shok::1shok:
bikaç saniye öyle kaldım gözlerimi kırpıştırdım filan, sonra kılığım aklıma geldi ben bi depar attım koridorda görmeniz lazımkaydirigubbakcemile3 ben kaçıyorum o arkamdan geliyo=)))
panikledim hemde şaşırdım 6 aydan sonra görünce utandım bide, e kızgınlıgımda vardı üfff berbattı ya kızlar tamamen içgüdüsel kaçtım ya..sonra ne yaptın diyceksiniz=) sınıfa kaçtım kapıyıda suratına kapattım=))))))))))
sonra içeri grdi ellerim yüzümde git yaaa diyorum senin ne işin var burda diyorum ayyyy rezil oldum yemin ederim şebek gibi davrandım=)
neyse gitti allahtan ben eve koşup insana benzedim aldıgım kıyefetleri çizmemi filan giydim saçlarımı fönlettim öyle çıkabildim tekrar karşısına :roflol:

ama bu yapılırmı yaaa ben hiiiç sevmem böyle süprizleri aylarca ne planlar yaptım o buluşma anı için o geldi sınav çıkışı itilmişin kakılmışı gibi gördü beni püfff..

ama çoook özlemişim ya kızlar dün sarıldıkça ağladım az öncede yanımdaydı beni işe bıraktı ama yarın evine gidicek geri=(
burda işe başlayana kadar evde kalcakmış=( daha ona ev bakıcaz bidee

kızlarrr adım değişmiş bakın :)))
burcu ya çok güldüm haline :)) niye kaçtın delüüü,ulen okadarda kıyafet falan aldın saçını başını boyattın tamda zamnında gelmiş hee -tatlicadiarzu- neyse gözün aydın bakalım aklinialirimsmile
benmde kardeşim geldi üniveristeden sositososito

kaydirigubbakcemile2sositosositodelikafaduldençok guldum burcıııııııııııı
olsun kız evlennce ne hallerını görcekdelikafadulden
çok sevındım gözunaydın
öp ohhhhhhhhhhhhh
anasına kalmasın ye bitiralkisalkisalkis
anam burda efet su an izmir küfte yapıo
akşam gıtcek ama:1no2:
uffffffffffffff hıc gıtmese kesşkesenağlamasenağlama:teselli:
dmt kız bitli olmuşunbuyrunnnnnnnnn
hayırlı olsunbuyrunnnnnnnnn

ewt ya evlenince bu günlerini hatırlar hatırlar gülersin opuyorumnanaktan
yeliz annen çabuk gidiyomş kalsaydı biraz daha bilmiyorumkismile
teşkür cnm evet bitli oldm çok sevdim yeni nickimi aklinialirimsmile
burcunun yeni fikri saolsun :)

burası bembeyazzzzzzzz ve buzzzz gııbıııı ısınmıyo ev:mymeka:
dondukkkk:sm_confused:

ısınmaz ya çok soğudu hava. burda bugn güneş vardı sıcaktı ama evde gündüz hiçbişey yakmadan oturuluyor yani. biz evde sadece akşamları elektrikli soba yakıyorz ve çok güzel ısınıyor ev.

delüüüüüü:roflol::roflol: süpersin demetm yaaaa valla kafa kızsın seni alan yaşamış hehehe bnası güldüm en güzel nick seninki bence vallaaklinialirimsmile

saol canımmm yedim bitirdim ama adamda enerji yok ya çok suskun valla üzülüyorum durgunlugu bitsin artıkeyvahedigeldismile
bugün tekrar evine gitcek pazartesi geri gelcek hemde temelli artık hep yanımda ohh yandan yandanzemuszemus

kaynanalar çatlasınnnzemuszemus:teytey:

gözün aydın yelüzümm annemi bende çok özledim 31inde de benim annemle kardeşim gelcek dilerine yatıcam öpcem annecimi oh miss:asigim:

olmuyo demet yalnızken iyiyiz ama evine gidince yada ailesinin lafı açılınca rezalet çıkıyo artık normal kavga etmıyoruz hakaret ediyoruz okadar laçka olmuş hersey

KIZIM HUYSUZbilmiyorumkismile
sınır geldiiiiiiiiiiohaoldumsmile
dok gıtcez bugun kontrolu var
ordanda kayınvalıdye dgum gunuguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…