KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

sen mama konularında gezerken burcuyla ben burda seni çağırıyodk ama gelmedinnnn guclubacismile
aa o konuyu görmedm ben şu boşanma konusuna takıldım:) kadını dövmş kocası bide kaynananın yanına taşınalım diyomş kadında istemiom deyince dövmş sonra adamın eli kırılmış falan, üzücü olaylar yani. o konuyada bakim bi kimmiş o sapukkkk

kultur farkymış evlenmeden aklı nerdeymış peki körmuymuş şimdi yok ıstemıyo yok begenmıyo falan :umursamaz:
sevıyosa kocasını suscak azcık bız snakı 4 4 luk uyumluyuz ucurumlar var
banane ama ıstedıgı gıbı yasanılar ben kendı duzenıme bakarımboshayallersmile

o rengı kendım yaparmıyım sence?
bal köpüğü dha acık ama bu kahvenın acıgı kızda bılmıyo ya kuaför yapmış
bende kuaföre gdıyom ama ıstemıyom kaynvalıdeye bıramk zorunda kalıyom kzıım soguk orası ısımde uzun suruyo..
dıplerım hep kzıl kaldı zaten bu defa begenmedım hıc
uffffffffffff ne renk yapsam yyaaa

Malzemeler:

125 gr margarin
2 su bardağı un
hindistan cevizi, ceviz yada tarçın süzlemek için

Şerbeti için:
1- 1,5 su bardağı toz şeker
2 su bardağı su

Yapılışı:
Margarin tencerede eritilir.Üzerine un eklenerek unun rengi koyulaşana kadar tahta kaşıkla kavrulur.
Ayrı bir kapta kaynatılan suda toz şeker eritilir, kavrulan ve rengi koyulaşan una ilave edilir ve karıştırmaya devam edilir.
Tahta kaşığa yapışmayacak kıvama gelince ocaktan alınır ve tencerenin kapağı kapatılarak dinlendirilir.

izmire ne zaman gtceksn ? yakın zamanda gideceksen bekle izmirde kardeşn varmş ona boyat hem için rahat olur beğenrsin

yettiiimmmm!!!!
yeliz bebişin için her yol mübahtır beni hatta hepimizi satabilirsin sende ömrübillah kankitoşumsun
gel senide öpiim Şeniz

nen bu arada manyak manyak konuları okuyupta şüphe etmeyin he benim ilgi alanım gayette erkekler
dibim düşüyo hatta ehuehu:jeyyar:
ben zararsızım sırnaşık şey

delüü kaydirigubbakcemile3
yivrummm gel bakim sennnnn :jeyyar: :jeyyar:

kandırıkçıı kocan var senin pasta bile yapıyon kocana o kadar seviyosun yanii ben olsam yapamadan biterdi krema felan hihi
ben korkmamki senden:dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…