KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

alsanaalsanasmilesarı deul buuu:umursamaz:
benım ıstedıgım renk ve model demothy nın yenı rengı bak bı sac renklerınde var son sayfalarını ac ama..sarıdan bıktım ve diplerını kızıl bıraktılar kardesım süper yapıyodu cok sırıtıyo böle..
dipten kendı sacımda geldıkçe 3 renk oluyo cıngane gıbıaklinialirimsmile

heyy heyyy ben geldim ben yokken neler konuşmusnuz hepsini okudummm hehe kötükedihüso
yeliz ben hep düdüklüde pişiririm, nohutuda fasulyeyide hatta taze fasulyeyide pişiririm hemen pişer ve çok güzel olur. ama ben kuru fasulye ve nohutun suyunu süzüyorum süzmezseniz gaz yaparr :dance:
hep 1 gün önce ıslatayım diyorum hepte unutuyorum. sabah sıcak suya ıslatıyorum bırakıyorum akşamada düdüklüde haslıyorum,o suyu süzüyorum normal tencerede soğan salça falan pişiriyorm biraz kaynayınca kapatıyorum güzel oluo.
düdüklüden pıs diye ses gelince bende tırsıyorum ama altını kısınca azalıyor ses :icecream:

ben haslmadan pişirdım şiştık maf oldu karnımeyvahedigeldismile
drekt sogan salça atıp duduklude pişirdım ama çok gaz yaptı kızıma bıle gecti

sacımı ne renk yapıyımmm help kızlarrrr
demothynın sacına bakrmısınız:kedi:sayfa 29 sac rengı bölumunde ne renk o bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…