KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

yemek yapıodm kaynatmışsınz yineeee. ya hava karardı yine içim kötü oldu :KK43: hava kararınca evde durmak istemiyorm sokakta durmak istiyorum :bbo: çok ilginç ama gerçek sokak kedisi olsaydm keşke hüüüüüüüüüü

ya bugün ezel yokmu uuuuuuuuuuuffffffffffff:KK43: ıssız adam var :KK43:
yemekteyzde harbiden hep topikler yarışıo şmdiki adam benden çok şey bilio be vay az önce yemek yaparken baktım biraz, konuşma tarzı felan kadın gibi hahahaha lülülülülülü

hava kararmayan bi ülke yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ama hiç kararmasınnnnnnnnnnnnnnn ooooooooooooooffffffffffffffffffff içim daraldı yine beeeeeeeee güneş çıksın hadiiiiiiiiiiiiiiiiiii benneyaptımki

ay ben mi zayıfım akannehir
ben evlenirken 49 kgdum şincik neredeyse 60 kg olcam az kaldı gerçi verdim bi iki kilocuk 56 oldum eme yine en az 6 kilo var vermem gereken yaza kadar :gitme:

ay bende mi sütlaç yapsam hem tatlı hem recimimi bozmaz :jeyyar:
yağsız sütle yaparım şekerinide az koyarım :jeyyar:
ay evet eveeeet hihoyyyt

ay ben mi zayıfım akannehir
ben evlenirken 49 kgdum şincik neredeyse 60 kg olcam az kaldı gerçi verdim bi iki kilocuk 56 oldum eme yine en az 6 kilo var vermem gereken yaza kadar :gitme:

ay bende mi sütlaç yapsam hem tatlı hem recimimi bozmaz :jeyyar:
yağsız sütle yaparım şekerinide az koyarım :jeyyar:
ay evet eveeeet hihoyyyt

tatlanddırıcıyla yap şekerde koyma..listen varmı kafana göremi yapıyonsırnaşık şey

gece kabus gıbıydı uymuo ya sanırım kulağı agrıoooo:emir_bebek: kafasına saga sola savuruo
sabahta asıya gıttık yıktı ortalığımafoldumben 2 bacagınada yaptılar ..doktoroda gösterdım saglık ocagında kır var dediii offffffffffffffffff gecende bu yuzden acıle gıtmıştık ya gectı sandım damlatmadım gliserını ne bılım kaç gun damlatcamı sölemedı kı maloz karı 4 gun damlattım kestım demek yetmedımafoldumben

ay kıyamam ya havalarda sogudu dikkat etmen lazım demi artık
bukışı inşallah hasta olmadan geçirir ya kız öptürme kimseye bak hatta bebeklerinizi çıkarmayın diyolar
allah korur inşallah
benim bebeğim olsa paranoyak olurum heralde cok evhamlıyım ben üf

bende öleım karınn bırı elledı agzını burnunu mafoldumben anında hapşırmaya basladı dok dedı hapşırıo hemen ılaç ver ...ne el degdırıon demiii:eek:lmaz: ben cıkarmıyom valla 6 aylık lsun ölee..oda kapalı yerlere 1 saat ..bu kısı evde gecırcem napımm..ötekı turlu hıc kendıne gelemıolar..bı alıştımı bunye hemen kapıyo sıfayı:umursamaz: aı da verem 2.dozu bıde bısler daha 5 tane hastalık içerıo netten baktım..yerimseniben

şu domuz gribi aşısı sandım bian ondan korktum
daha ne oldugu belli değil o aşının ya ben kardeşime izin vermiycem annemde istemiyo
hersene bi vukaat çıkarıyolar yok delidana yok kusgribi yok buda domuzun hapsurugu
manyak ettiler milleti be

aha showda funda var.
yemekteyızde yarısoudu bembeyaz evı vardı sperdııı bayılmıstım
evını anlatcakmış nasıl yaptıgını zemuszemus

X