KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

aaaaaaaa delikafadulden bugün bizim 6. ay dönümümüz :)) cicicm ayının sonu heralde delikafadulden hep 6 ay sonra cicim ayı biter derler doğrumu acaba işallah hiç bitmez cicim ayı

ya o kız manyak, anasıda hasta kızına gülüyo ya!!!
normal değil ama beyazı izlerken koptum=)))

demetim nice 6 aylara inşallah bi ömür mutlu olun bebişleriniz olsun eviniz dolsun inşallah amiiinn=))))):nazar:

asıya kaynpeder götrdu mlesef ..dönşte dıo bız bırakayım yahu valla dısarı cıkmaya glmıo hemen oraya gtmk zorndayım sankı ya.
makete gıdıom oraya
pazara gıdom oraya
hafta sonu oaraya
alışverse cıkıyoz yıne oraya
gıtmeyıncede trpe gırıyolar sankı mecburum..rahta edmıom cunku her sn emıo..
evlerı kucuk odaya kapan kapan dur fenalık gelıo valla..uyumuo bıde aglıooo yabancılıo..:gitme:

ya o kız manyak, anasıda hasta kızına gülüyo ya!!!
normal değil ama beyazı izlerken koptum=)))

demetim nice 6 aylara inşallah bi ömür mutlu olun bebişleriniz olsun eviniz dolsun inşallah amiiinn=))))):nazar:

opuyorumnanaktan teşekkr ederim cnm amin amin işallah bebişlerim olur çok severm ben bebişşşşşş :emir_bebek:

nıce 6 aylara sekerım nanemmm

teşekkr ederm şekerim opuyorumnanaktan

gördm fundaya baktm şmdi:) kadının kendisi esmer evi beyaz kaydirigubbakcemile3 öok güzel görünüyor evi ama temizlemek bi ölümdür eminim ya bi leke olsa hemen belli olur ben kıyamam misafrlerimi oturtmaya:) popolarına poşet takar, ayaklarına galoş giydirir öyle oturturum kaydirigubbakcemile3

X