KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

burcu cvp gelrse yaz tmammı merak ederm ben işallah olumlu şeyler olur ya işallah of sevenler ayrılmasın cadolozlar sevenleri ayırmasın ya :KK43:

yeliz foto için gelişmiş cevaba geçiyosn ve aşağıda eklenti ekle diye bi yer var oradan eklenio foto

burcum üzülme kuzum sorunlar aşılacak şeylerse eğer yarın arkana dönüp baktığında bunun için mi yedim bitirdim kendimi diyosun
o yüzden üzme kendini herşey olacağına varır kuzum :1hug:

saol pasaklım inşallah dediğin gibi olur=(
demet topic bile açıcam bu gidişle herkes merak ediyo e 9 gündür bekliyo miilletkaydirigubbakcemile3
inşallah aklı başına gelir artık valla bıktım ugrasmaktan ya yalnız başıma kendi ayaklarımın üzerinde durmaya çalışıyorum zaten hersey zor bide o köstek oluyo bana üf

yelz buraya ekliceksn dimi yani profiline değil. aşşağıda konuya cevap yazdğmz yerde gelişmiş cvp yazıyorya ona tıkla oradan aşağıda eklenti ekle diye bi yer var onada tıkla ordan dosya ekle eklenr cnm

demet eger o sen olsaydın kısa dönem askerliğe cumartesi akşamoı yazdıklarımdan sonra nişan yüzüğünü yollamış olurdun.
bak açık adreste yazdım eger sensen ayrıl gitsin bence ben olsam benden ayrılırdım hohoho=))))))))

demet eger o sen olsaydın kısa dönem askerliğe cumartesi akşamoı yazdıklarımdan sonra nişan yüzüğünü yollamış olurdun.
bak açık adreste yazdım eger sensen ayrıl gitsin bence ben olsam benden ayrılırdım hohoho=))))))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 delüüüüüüüüüü :):) çilekli pasta çilekli pasta :)))

X