KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

nutellamı bıle almışlar gun surdu alşvers kapandı vala ugrasamadılar benceü
kazen abeyyy olmuyo ama alış verısmz kursagımızda kaldı

benm yemek hzr sadece fırını beklıo ..uffffffffffffff tatlı ıstıom ya kızcem olmsaydı yapmştım çoktan..
keşkulmu yqpsam acep/B]

yelizzz elim boş geldim tabe kız napiiim recim yapmaya çalışıyorum şurada kendi çapımda kaydirigubbakcemile3

ama canım fena tatlı çekiyo profiterol, kazandibi, çikolatalı krokanlı pasta, kabak tatlısı ohoooo

chocolates-secret-health

bu arada gelin fotomu koydum demişsin ama o daha çok damat fotosu olmuş kuzum sen hiç gözükmüyosun ki akannehir
sen en iyisi bi albüm yap oraya ekle fotolarını

bende akşama ne yemek yapsam diyordum yeşil mecimekle bulgur pilavı yapmaya karar verdim zemuszemus

sen bakana kadar degısmişzemuszemus ondan önce koydum canımcım..
bende bulgur pılav yapçem..karnını yarık yaptımm uffffffffffff tatlıııııı da ıstıom brwnı mı etsem acepppCADIARZU

pasaklı sen zayfsın zaten :sinifsinif: resımlerde yane aldysan onu bılemem..
benımde yapmam lazım :1ninca: ama sadece lazım ufffffffffffff zor gelıo sıkntıya gıremem zaten evde patlıom dogumdan sora kalan kılocuklar var kaç kıloyum bılmıyom heee:lepi:

kız burcı bekledımde gelmedın anacım
dedım bı tatlı patlatır..bu akşam ıssız adam var ezel yokksositososito havada karardı ya saate bak sankı gece kısın tum gun öluyo valla..
bu kış evde kızımla buyucez anlaşılan sogukta kapı dısarı cıkamam gamyoncuiremsu

ben akşama sütlaç yapcam yoksa şişcek bitarafım hiç iyi olmucak ya
bide canım krnıyarık istedi yeliiizz nettin aklıma geldi üf annemin karnıyarığı hımm

bu yemekteyıze katılanlarda hep lolıpop oluyo be anacım..
nasıl irkek bunlaar bee..eve bak ne zevklii yaaaa..ben dusunemem bu kadar esyann uyumunu helal vallaha..

X