Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)
künefe istiyorumm :sinifsinif: evet evet canm künefe istiyyyyyyyyoooooooooooooooooooooo ama bi kez denemiştm nebiçim olmştu çok zor tutturamıyorm ben bunu dışarda yemem lazım ama çok yemem lazım aaaaaaaaaaaaaa manyadımmmmmm künefeeeeeeeeeee KÜNEFEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :CüvCüv: aşeriyomuyum ne
yaa bende yemek yapmadım : uf ama ben künefe istiyorum varya ben hamile kalınca kocama yazık olcak hep aşeririm sırnaşık şey saçma bişeyler istemesem bariiii :)
ya küsmeden önce benden bissürü bişeyler istemişti krem merhem tras kolonyası falan. bende almıstım ama gönderemıyodum. içinde sadece ihtiyacı olan seyleri koydum 1 tane bıle güzel söz yazmadım. sadece 1 mektup koydum içine lafları dizdim dizdim gönderdim. ya okuyup imana gelir yada asrın kavgasını yaparız=))))))))
valla bend eöle dıyodum canım hec bıse istemedı yaaa habıra ıstfra etıım afedersnnz:bbo: su bıle cıktı yane.. o site bıde portakalagacı yaz dehset seler varrrr
ağır olsun mideme otursun hiç kalkamasın oradan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 manyadım yaaaa bayram şekeri buldm evde onu yiom ya yazık bana ühüüüüüüüüüüü :sinifsinif: