KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

kız burcı ben olsam yollamazdım ha nıe yolluyonn bu bı barıs hareketı dıe dusuncekkkkkksositososito
ya canım taaa 9 gün önce yolladım ve gönderdikten sonrada senin gönderdiğin parayla aldım gönül rahatlığıyla kullan dedim( hakkımı helal etmıyorum demiştim ona kavgada)
içine ne koydun peki dedi gevsek gevsek, bende ne istediysen o ! dedim
hatta cok bozulcak askere ilk koli gönderişim ve içinde bi tane özel bişey yok...
süper oldu bence o hala içinde bişeyler var diye ümit ediyo hehehehhehıhoohozuhaaha

traş kreminin içine tutkal koysaydın kaydirigubbakcemile3

heheh aklıma gelmedi tüh
kreminede çamaşır suyu dökseydime erken yaşlanırdı kimse bakmazdı suratına hoho
gerçi aşifte karılar yüze göze bakmıyoki erkek olsun yolsun yeter ayyyy çok sinirliyim ya

bugün eline geçerse arar ay çok merak ediyorum keske bide kamera koysaydım açarkenki yüzünün ifadesini görseydim dumur olcak böyle aynı :1shok:

ya birsürü sitem ettim. sorular sordum hep, nasıl yapabildin yetinmek bukadarmı zordu değdimi gibisinden .baya uzun ama.. sonuna da kendinle yüzleş ben bu cevapların hepsini biliyorum gibisinden bişey yazdım bitirdim. fena laf koydum ama kaldırcağını pek sanmam

pasaklıtanrıçacım nişanlımla sorunlarımız var hemde bir değil iki değil.. anlatsam karşıki dağlar hesabı... off offf allahım neydü günahımm hü=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…