KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

daha yemek yapmadım pasta dusunuyomsositososito karnıyarık yapçam kız uyansın kızartcam kıymayıda hazrlıcam akama dogruda fırına huppppppppppp mıgdeye sonraaa..bıde delı gıbı bulgur pilavı ıstıommmm

künefe istiyorumm :sinifsinif: evet evet canm künefe istiyyyyyyyyoooooooooooooooooooooo ama bi kez denemiştm nebiçim olmştu çok zor tutturamıyorm ben bunu dışarda yemem lazım ama çok yemem lazım aaaaaaaaaaaaaa manyadımmmmmm künefeeeeeeeeeee KÜNEFEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :CüvCüv: aşeriyomuyum ne

ben tuzlu sevmem zate..ama kocamn teyzesı bı npoğaça yapıo valla ömrumde bölesını yemedım..süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaa

ya küsmeden önce benden bissürü bişeyler istemişti krem merhem tras kolonyası falan. bende almıstım ama gönderemıyodum. içinde sadece ihtiyacı olan seyleri koydum 1 tane bıle güzel söz yazmadım. sadece 1 mektup koydum içine lafları dizdim dizdim gönderdim. ya okuyup imana gelir yada asrın kavgasını yaparız=))))))))

ben eğer bu öküzden hamile kalırsam etmediğim işkenceyi bırakmıycam!!!
kış vakti karpuz kiraz aşermeyen nolsun ahanda şurayaa yazdımmmmmmmmmm

benimde canım sütlaç istiyo 2 gündür ama üşeniyorum ya
evde fırınım yok benim olsa neler yaparım aslında bildiğiniz öğrenci evi benimkisi ehhehe

valla bend eöle dıyodum canım hec bıse istemedı yaaa habıra ıstfra etıım afedersnnz:bbo: su bıle cıktı yane..
o site bıde portakalagacı yaz dehset seler varrrr

ağır olsun mideme otursun hiç kalkamasın oradan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 manyadım yaaaa bayram şekeri buldm evde onu yiom ya yazık bana ühüüüüüüüüüüü :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…