KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

hımmm kırık beyaz oalbilirr tum evımı kırı beyaz boyadı???benm oturma odam kanepe koyu mor,unute salondakıyle takım yaptrdım..laka yıne siyah cekmeceler krem..bılemeıom valla ama bu evden tasıncaz buyuk ıhtımal kırası ucuk 900 ve 50 de aıdat:sinifsinif: kendı evım olcak ınş oraya yaparım yaaa vazgectım eserıklıyım ben ya:)))) KOLTUKTA ALCAM OFFFFFFFFFFFFF bosuna masraf yaa aptal kadınnnnnnnnnnnnkötükedihüso

hımmm kırık beyaz oalbilirr tum evımı kırı beyaz boyadı???benm oturma odam kanepe koyu mor,unute salondakıyle takım yaptrdım..laka yıne siyah cekmeceler krem..bılemeıom valla ama bu evden tasıncaz buyuk ıhtımal kırası ucuk 900 ve 50 de aıdat:sinifsinif: kendı evım olcak ınş oraya yaparım yaaa vazgectım eserıklıyım ben ya:)))) KOLTUKTA ALCAM OFFFFFFFFFFFFF bosuna masraf yaa aptal kadınnnnnnnnnnnnkötükedihüso
off ne diyosun!! istanbul pahalı ama demi canım bencede madem öyle boyama ya
bütün ev kırık beyaz evet canım çokta güsel oldu temiz temiz

hele evlen o zamanda nısanlıığı araıcannnnnn demedı demeeeeeeesengözlerimebaksanab
öylemi dersin hüü
anası çok çektiriyo bana ya canım valla bezdim şimdiden kıskanıyo beni kadın

tabiki canım hatta bende cıkayım senı yakalıycam dıye hemen oturdum basına yemek yemedımcokacimcoook
akşam ugrarım belki öptüm canım mucksmucks hemşerimcim

günaydın sevgi pıtırcıkları sabahın köründe kalktım kaydirigubbakcemile3 burcuuu fotonu göremedm ben yaaaaa :dilcikar: yeliz senin fotonuda görmek istiyorum albüme ekleyn 1 günlük yaw. sonra silersiniz yada bana mesajda foto atın yerimseniben

kmsecikler yok heralde uyuyonz :çok üzgünüm: bugn misafir gelcek koca karılar gelcek kaydirigubbakcemile3 düşünsenize komşulardan birisi üye olurmş okurmş yazdıklarımı kaydirigubbakcemile3 canım komşucuklarımmm :))) çok severm ben sizi kaydirigubbakcemile3 kendimi kötü kadın müzeyyen gibi hissettm yauwwww :1ninca:

ben gidiom işte hih :mymeka: gidiyimde sizin şu bisküvili misket pastadan yapiim bari :jeyyar: uf bide balkon yıkancak yardıma gelin ne biçim arkadaşsınız uyumayınnnnn :sinifsinif: uyanınnnnnnnnnn kötükedihüso

hıh şmdi yumurta yiyinde göriyim lülülülülülü ben bu fotoları görünce yumurtadan tiksinmiştm )))))

yumurta5lr.jpg

b-387732-komik_yumurta.jpg

7.jpg

bu çok iğrenç göz çok tiksinççç böğğğ
images

Son düzenleme:
kmsecikler yok heralde uyuyonz :çok üzgünüm: bugn misafir gelcek koca karılar gelcek kaydirigubbakcemile3 düşünsenize komşulardan birisi üye olurmş okurmş yazdıklarımı kaydirigubbakcemile3 canım komşucuklarımmm :))) çok severm ben sizi kaydirigubbakcemile3 kendimi kötü kadın müzeyyen gibi hissettm yauwwww :1ninca:
:1ninca:şuan kafama silah dayadı demetin komsusu bunları yazmamı istedi:
''demet bugün senin canını ookuyacağım her getirdiğin çaya kırın mırın edip yenisini isteyeceğim pastaların nefiste olsa öğğ diyip herkesin midesini bulandıracağım tuvalet banyonun yatak odanın heryerini çaktırmadan karış karış edeceğim salondaki en güzel vazonu düşüreceğim çekeceğin var benden bugün kızım bi dostt !! '':1ninca::1ninca:

Günaydııııııııııııııııııınnnn opuyorumnanaktan

saol canım şımardım hihi
sen bide benim çakma fırında tavuğumu gör beşamel soslu kim demiş fırınsız olmaz diyesırnaşık şey

aaa yeni gördüm bunu ben
nası yapıon annat bakiiim kaydirigubbakcemile3

pasaklı baktım albumune süperrrrr..allah hıccccccccc ayırmasın sızııııı çok yakışıonnuz.opuyorumnanaktan

:kedi: :kedi: teşekkür ederiiiim opuyorumnanaktan

benim en sevdiğim şey en uyduruk en basit şey bana bunu yap dahada bişey yemem=)
ne saf çocukmuşum milletin annesi su böreği yapardı ben bu bisküvi kırması şeyi yaptırırdım tü kafama:mymeka:
havulutsx0.jpg

o nası bişi ben resim göremiyorum anlayamadım :sinifsinif:

900 kira mı nerede oturuyosun kuzum akannehir

günaydın kızlar kaydirigubbakcemile2
Şeniz

gunaydın nutellelarım kaydirigubbakcemile2 ben kagıthanede bı sitede oturuyom canım malesef bebet bı yer ama gezcek cıkçak hıcbı yer yokkkkkmafoldumben bı dane arkadasım yokmafoldumben izmirden gelın geldım:jeyyar: 9 sene çalıştım buaraya geldım ilk ayalr keyf yaptım tam iş buldugum gun hamıle oldugumu öğrendım hemde 22 yerden ıkısıde süper işlerdi:1no2: gıdemedım..şimdi patlıom evde sadece kızım ve kocam varr.kayınvalıdemlerı sevmıyom bana çok çektrdıler gebelıkte ve doğumda ..:kızgın: şimdi eve kapalı bı hayat sürüyom ama patlamk uzereyım ve cıkmazdayım çalışmak delı gıbı ıstıom ama kızıma kım bakçak??? o kadınA VERMEK HIC ISTEMIOM.sevmıyommmmmmmmmmsenağlama ay bı sordun 10 saydım pasaklım kusura bakma:teselli:

özledımmm tenının kokusunu özledımmmmmmm :1rolleyes: özledım sımsıcak nefesını özledımmmmmm:dilcikar: gelmedın gözbeebem can yoldasım gelmedinnnnnnnnn:çok üzgünüm:

X