KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

valla ben yemeği yer otururum başına
hastayım buara ders çalışamıyorumlaelaelaelaelae
sen kızınla kocanı boşlama canımcım ben biara buraya getiririm fotomu koyarım öğlen nolcekk,
kamuya açılcam artık hoho=)

benim saçım açık kumralla orta kumral arası muallakta bişey
gözüm yeşülheheh
öküz kocamda nete arada girebiliyo yarım saat filan duruyo enfazla
genelde hesap soruyo zaten bugün makyaj yaptınmı ne giydin nere gittin
bende saçma cevaplar veriyorum sinir oluyo sonra kapatıyo=)

cuma gunude benm kayınvalıdenn komsuları gelcekmış bebegı görmeye allhtan bana gelmıolar annem bana gelın demiş yoksa maf olurdum çocukla..tum gun uyuyo cunku..su anda oldugu gıbı..yoksa çokkkkkkk aglıo bakalım cuma napçak..kalabalıkta da çok aglıoo ezıyet oluyo yavruma yaaa off:kızgın: bugun ilk kez ayaklarını tuttu sallandı saga sola guluo bıde:lepi: anası gıbı hep kıkırdıoşakkıdı

cuma gunude benm kayınvalıdenn komsuları gelcekmış bebegı görmeye allhtan bana gelmıolar annem bana gelın demiş yoksa maf olurdum çocukla..tum gun uyuyo cunku..su anda oldugu gıbı..yoksa çokkkkkkk aglıo bakalım cuma napçak..kalabalıkta da çok aglıoo ezıyet oluyo yavruma yaaa off:kızgın: bugun ilk kez ayaklarını tuttu sallandı saga sola guluo bıde:lepi: anası gıbı hep kıkırdıoşakkıdı
ay kıyamam ya ben çok severim çocuk inşallah benimde olur
anası gibide güzel olsun tatlı olsun inşallah=) her hareketi nasıl mutlu ediyodur seni
ilk annemi diycek babamı kız sence

benmkıde cok kıardı makyaja ve parfume:hulya: ben bıraz abartırımda parfüme acayp severımsositososito bana hıcbısey yokken msj atardı msj su: yakanı çek:lepi: memelerm gözukuyomuş lülülülülülü halbukı buyuk azcık die yerimseniben

salon krem aslında beyzdı lake istedım rengı kırıldı cıla atınca krem oldu sankı,ve sıyahh.koltuklarımı yazmıştı okudunmu bılmıom kaynvalıdem ben görmeden aldııımafoldumben nefretttt edıom salano salon hehe gırmek bıle ıstemıommmm

X