KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

geldınız geldınız yoksa gıdıom te o kaa
1:sm_confused:
2:sm_confused:
3:sm_confused:
4:sm_confused:
5:sm_confused:
6:sm_confused:
7:sm_confused:
8:sm_confused:
9:sm_confused:
1000000000000000:a015::mymeka:

gunaydın nutellelarım kaydirigubbakcemile2 ben kagıthanede bı sitede oturuyom canım malesef bebet bı yer ama gezcek cıkçak hıcbı yer yokkkkkmafoldumben bı dane arkadasım yokmafoldumben izmirden gelın geldım:jeyyar: 9 sene çalıştım buaraya geldım ilk ayalr keyf yaptım tam iş buldugum gun hamıle oldugumu öğrendım hemde 22 yerden ıkısıde süper işlerdi:1no2: gıdemedım..şimdi patlıom evde sadece kızım ve kocam varr.kayınvalıdemlerı sevmıyom bana çok çektrdıler gebelıkte ve doğumda .. :kızgın: şimdi eve kapalı bı hayat sürüyom ama patlamk uzereyım ve cıkmazdayım çalışmak delı gıbı ıstıom ama kızıma kım bakçak??? o kadınA VERMEK HIC ISTEMIOM.sevmıyommmmmmmmmm senağlama ay bı sordun 10 saydım pasaklım kusura bakma:teselli:

ay canım benim ya aslında oralar güzel tam istanbulun içi her yere yakın ama dediğin gibi çıkıp bi hava alayım diyeceğin yer yok tek başına
inşallah işlerini yoluna koyabilirsin
bebğine bakacak birini bulursun sende çalışırsın rahat rahat :Saruboceq:

gel teskere gel teskere bitsin bu hasrettthihoyyyt evde anan bacın burcın yuzüne hassrett:jeyyar: :teytey:
hehe yerim seni kız=)
özledımmm tenının kokusunu özledımmmmmmm :1rolleyes: özledım sımsıcak nefesını özledımmmmmm:dilcikar: gelmedın gözbeebem can yoldasım gelmedinnnnnnnnn:çok üzgünüm:
hüü dalga geçiyolar benlen:dilcikar:
çook yoruldum bugün sabah işe geldim ordan okula gittim ordan hastaneye gittim şimdi geri işe geldim çok çok çok dönüyo başım aynen bölekafamçokkarıştı

bende yarın kayınvalıdeme gtcem komsuculuk var komsuları gelcek kızımı görmeye allhtan bana gelmıolar hiç çekemem valla:jeyyar:

X