KK nın alışverişi hakkında geyik sohbeti bölümü :)

kaydirigubbakcemile3 çok tatlısn kız buğcuuu :) yapcaklarımı düşündm bile
elmalı turta (geçen gün yapmştm çok güzel oldu ondan)
haşhaşlı ve peynirli poğaça ( ben çok severim )
mercimek köftesi
başka ne yapsam ya yetermiki bunlar :uhm:
antalyada olsaydn gelrdn ya negüsel olrdu

kaydirigubbakcemile3 çok tatlısn kız buğcuuu :) yapcaklarımı düşündm bile
elmalı turta (geçen gün yapmştm çok güzel oldu ondan)
haşhaşlı ve peynirli poğaça ( ben çok severim )
mercimek köftesi
başka ne yapsam ya yetermiki bunlar :uhm:
antalyada olsaydn gelrdn ya negüsel olrdu
tatlı yiyorumya ondan tatlıyım cokacimcoook
ben gene gelirim dert etme senkaydirigubbakcemile3 elmalı turti yap 4 saatmi ne burdan sabah biner akşam döneriim huhuuff:eek:

benim en sevdiğim şey en uyduruk en basit şey bana bunu yap dahada bişey yemem=)
ne saf çocukmuşum milletin annesi su böreği yapardı ben bu bisküvi kırması şeyi yaptırırdım tü kafama:mymeka:
havulutsx0.jpg

burcu kesın senle bı kan abgımız var bu neeeeeeeeee en sevdıgım tatlııı:sinifsinif: bız annemle yere oturup beraber yuvarlardık bunu kuçukkenmafoldumben çok özledımmm annemiiisenağlama ooooo dmtdmt hangu ruzgar attı..muzlu rulo paasta yap ben yaptım şimdi süper oldu..bıdeeee mantarlı börek yapçam oda gusel olar..poğacadan daha az ugrastırr barişutarafagitti

ben evlenelı bı komşu gelmdi hepsi kendını begenmış sosyete:mymeka: patlıom resmen sıkıntıdan yaaa offfff offfffffffffff kşke izmırde kalsaydım..kocam demştı ıstersen ızmırde yasayalım die:sm_confused: akılsız kafam işi var dıe kabul etmedım :mymeka:

burcu kesın senle bı kan abgımız var bu neeeeeeeeee en sevdıgım tatlııı:sinifsinif: bız annemle yere oturup beraber yuvarlardık bunu kuçukkenmafoldumben çok özledımmm annemiiisenağlama ooooo dmtdmt hangu ruzgar attı..muzlu rulo paasta yap ben yaptım şimdi süper oldu..bıdeeee mantarlı börek yapçam oda gusel olar..poğacadan daha az ugrastırr barişutarafagitti
geröekmi kız=) izmirde süt annem vardı yoksa o senin annenmi hihikaydirigubbakcemile3
bende mantarlı severim bide içine sosis filan koyarım pizza börek olur cokacimcoook
5 oldu gene tükürük bezlerim fazla mesai yapıyooodelikafadulden

ben evlenelı bı komşu gelmdi hepsi kendını begenmış sosyete:mymeka: patlıom resmen sıkıntıdan yaaa offfff offfffffffffff kşke izmırde kalsaydım..kocam demştı ıstersen ızmırde yasayalım die:sm_confused: akılsız kafam işi var dıe kabul etmedım :mymeka:
aferin:mymeka: kocan agzıyla demiş derdin neydide gittim tee oralara:bbo:
bende izmirde değilim ama olsun 2 saatlik yol:dilcikar:

benim en sevdiğim şey en uyduruk en basit şey bana bunu yap dahada bişey yemem=)
ne saf çocukmuşum milletin annesi su böreği yapardı ben bu bisküvi kırması şeyi yaptırırdım tü kafama:mymeka:
havulutsx0.jpg

aa bu tatlıdanda yapıcammmm çok saolun kızlar iyiki aklıma getirdiniz bunu. bende bayılırm buna cokacimcoook

ben 5bucukta cıkcam ya mesai biiyo eve gitceem
elma dersem çıkın armut dersem yine çıkın
chicken=)

:) bende çıkıyorm cnm yemek yapıom bi yandan bi yandan arada bi pc ye bakıom:) benim koca gelcekte kaydirigubbakcemile3 akşama görümcemlere gitcez kaydirigubbakcemile3 öptm hepinizi görüşürz muju muju a.s.

üçümüzünde bi tiryakiliği var yeni aklıma geldi
demetin mentol
yelizin cuku
benim çilek
çilek yağını saltaya koymuşluğum var o derece yani=)

:) bende çıkıyorm cnm yemek yapıom bi yandan bi yandan arada bi pc ye bakıom:) benim koca gelcekte kaydirigubbakcemile3 akşama görümcemlere gitcez kaydirigubbakcemile3 öptm hepinizi görüşürz muju muju a.s.
mucks ozaman sanaŞeniz
bigündee benim kocişim olcak ozamanda ben ona yemek yapıp sizle konusmuycam:dilcikar::roflol:

çilek bende cok severım dun aldım mecıefendının cıleklı kremı cıkmış süperrr..parfumumde çilek kokuoookaydirigubbakcemile2

çilek bende cok severım dun aldım mecıefendının cıleklı kremı cıkmış süperrr..parfumumde çilek kokuoookaydirigubbakcemile2

X