- 8 Şubat 2009
- 4.654
- 3
- Konu Sahibi bizsizegeldikbitlendik
biz aldık biletleri kurbana ordayız inşallaaaaaaaaahhhhhhhhh:sm_cool::dance::teytey:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
http://www.revir.com/v01/pages/p15/1015/114577.shtmlay göz altı morluğ için ya iice morardı okurken..yorgunluktan uykusuzluktan morardı valla gözaltlarım zaten vardı hafıf ııce belirgınleştiii:1no2:
dmt adın demet demi?
kpatıcı var ordaa ben cok cıkıım aslındaaa:dance: offfff bılmıom ben taktım yada sıkıntıdan ..kocamı 400 gözle beklıom oda cok geç gelıo top oynuyooo:dilcikar: offf be kızım şimd kaka yapttt yıne yapıoooo klava:
hadi yaa süper olurdu.ya bi site vardı kendi fotonu ve eşinin fotosunu koyuyodun çocuğunuzun nasıl bişey olacağını resimli gösteriodu ben o siteyi geçen sene bulmştm şmdi unuttum bulamıyorum ya (((( bilen varmı
alın size pastaa busabah gördüm baska biyerde bayıldımm
heheh alemsın kız.
canım sıkkın hala aramadı, ayrılmak istıyo oda sanırım canım.
evet yasak canım. bu saatten sonra ararsa bende açmak istemıyorum. kendi bilir. askerde diye kimse ona herseyi yapma hakkını vermezhadi ya benneyaptımki kaç gün oldu cep teli kullanıyomu yaskamı
evet yasak canım. bu saatten sonra ararsa bende açmak istemıyorum. kendi bilir. askerde diye kimse ona herseyi yapma hakkını vermez
saol canım benim
sen bilirsn tabi cnm içinden ne geliyorsa onu yap evlilik çok önemli bişey ii düşün onun için. ama işallah mutlu olursnuz diyorum ben :asigim: