KK ile nasıl tanıştınız :))))

bakıyorumda hemen herkes tesadüfen üye olmuş efendim bendenizde bir kış günü elişleri modelleri araştırırken kk çıktı karşıma üye oldum arada bir girip çıktım valla okadar işimin arasında sırf merakımdan beş dakka kaçamakda olsa giriyorum :eek:

bakıyorumda hemen herkes tesadüfen üye olmuş efendim bendenizde bir kış günü elişleri modelleri araştırırken kk çıktı karşıma üye oldum arada bir girip çıktım valla okadar işimin arasında sırf merakımdan beş dakka kaçamakda olsa giriyorum :eek:
el işlerini görmek isterimhihoyyyt

Ben tüp bebek tedavisiyle ilgili bir araştırma yaparken tanışmıştım k.k ile...o gün bugündür de ayrılamadım k.k dan...:enbuyukkk: Hepinize kucak dolu sevgiler canlar.......opuyorumnanaktan

Ben tüp bebek tedavisiyle ilgili bir araştırma yaparken tanışmıştım k.k ile...o gün bugündür de ayrılamadım k.k dan...:enbuyukkk: Hepinize kucak dolu sevgiler canlar.......opuyorumnanaktan

başka yerde de görmüştüm avatarına bittim canm yaaa :asigim:
süpermiş patikler zemuszemus
umarım hallolmuştur tüp bebek ile ilgili sorununuz cnm yerimseniben

canım ben yıllardır dışarı elişleri yaparım tığ işi iğne oyası fakat bu aralar mümkün olmuyo inşallah kışa yaptığım işleri fotolayıp modelleri sizinle paylaşırım

evet cnm topik aç bence kesin satışlar olur yerimseniben

bir ara hint kınasıyla ilgili araştırma yaparken tesadüfen karşıma çıktı :) iyikide çıkmış çok memnunum siteden :)

Ben ilk olarak bişey araştırırken buldum bu siteyi.. Sonrasında üye oldum.. Bugüne kadar hiçbir sitede bu şekilde takılmamışımdır.
Fena bağımlılık yaptı ayrılamıyorum sırnaşık şey:jeyyar: İyikide bulmuşum opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

CtNO-1qX-1.gif

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan​

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
rabbim acilan ellerimizi
bos geri cevirmez insallah

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

rabbim acilan ellerimizi
bos geri cevirmez insallah

Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir. Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır. Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır. Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz. Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın. Amin :Saruboceq:

Dualarınızı paylaştıgınız için çok çok teşekkr edrim yerimseniben
inş bu mübarek gecede dualarımz kabul olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

erkek meraklısı olmadığımdan dedim erkek olmayan neresi var kadınlarklübü

bundan dolayı
beğendim burdayım beğenmeseydim çeker :kahve:giderdim

öylesine bi üye olayım dedim
sonrada iyiki üye olmuşum dedim:roflol::roflol:
diğer siteler gibi dandik değil paylaşımlar,arkadaşlıklar herşey çok çok güzel:lepi:

:Saruboceq:tüm kötülükler 2009 yilinda kalsin
tüm iyilik ve güzellikler 2010yilinda sizi hep karsilasin insallah:Saruboceq:

opuyorumnanaktansimdiden yeni yilinizi kutlarim kk nin gülleriopuyorumnanaktan
hersey gönlünüzce olsun insallah

ben hamileydim kontrole gitmistim. bebegimin kalp atislarinin olmadigini;bos gebelik olabilecegini soyledi doktor..eve gelince hemen internetten arastirdik esimle bos gebelik nedir diye, o sirada kadinlar kulubuyle tanistim.cok faydalandim siteden ama cok uzucu ve kotu gunlerdi.. nihayetinde bos gebelik cikti ve kurtaj oldum. 4 ay oldu. insallah bu sefer olur..:emir_bebek:

X