KK Benim evim...

kk yi yeni tanıdım ama dediğiniz gibi artık onsuz yapamıorum acaba bugün bizim kardeşler neler yazdı die biraz acemiyim ama bende elimden geldikçe bişeyler yapmaya çalışıyorum bu konuda bana yardımı olan tatlışım baranınannesine çok ama çok teşekürler atmak istiyorum valla içimden geldi yanlış yere yazdın demeyin ya ya ya şa şa şa kk sen hep ol sen bizim hayatımızda sizleri çok seviyorummmmmmmmmmmmmmm

gözümü açar açmaz kk da açılıyor bende.....akşam yatmadan önce kapanıyor kk....valla benim bir parçam......kk oldukça hiçbişeye ihtiyacım olmuyor........ne ararsam buluyorum...yok böyle bir klüp yok....:enbuyukkk:

KK bana bağımlılıkkkk yaptııııııııııııııı,,
artık bir bağımlı oldum :))

Ne güzel kaleme almışsın ablacım, hayran olmamak elde değil...
Tebrik ederim... Şeniz

lereenim ablacım
o kadar güzel yazmışsınız ki çok güzeldi.
okurken o kadar duygulandım ki:gitme:
gerçekten kadınlar kulübü kocaman bir aile ve çok uzakta olanlar var ama
kalplerimiz birbirine o kadar yakın ki...
k.k. kocaman tşkkrlr...

öyle güzel anlatmışsınızki yüreğinize, yüreğinizdekileri yansıttığınız kaleminize sağlıka.s.

bir arkadaşımın önerisiyle üye olmuştum KK'ya. ne işe yarar ki sanki diye düşünmüştüm.ama yanılmışım. KK üyesi olmak bir ayrıcalıkmış.bunu şimdi daha iyi anlıyorum.ve kesinlikle insanda bağımlılık yapıyor.

:enbuyukkk:gercekten oyle gun gectıkce daha cok baglanıyorum çunkı okdar ogrenecegımız soracagımız ve cevaplayacagımız seyler varkı gercekten ıyıkı varsınnn

bu ailenin yeni üyesiyim, ve şimdi üyesi olmakla ne kadar doğru bir kara verdiğimi düşünüyorum,bu paylaşım gerçekten çok güzel,elimizdekinin kıymetini bildirdi bize, hepiniz sağlıcakla kalın ablalarım,kardeşlerim,arkadaşlarım...

Aynen bende yenileri seviyorum ama eskileri özlüyorum.

Ve bir türlü vazgeçemiyorum eskiyi özlemekten.

Eski arkadaşlarım da var görüştüğüm ama bir çoğu yoklar.

Sohbetimizi ve radyomuzu özledim en çok...

Ağladım okurken, cidden bana da hiç tanımadığım insanlar ablam, annem gibi yol gösterdiler. Hepinizden Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…