KK Benim evim...

Larenim, duygularını o kadar güzel dile getirmişsin ki .Bu duygular , sanırım pek çoğumuzun içinde yaşattığı duygular olmuş .Emeğine , yüreğine sağlık canım arkadaşım .Ben de aranızda olmaktan hep mutlu oldum , sizleri tanıdığım , bana bu güzel arkadaşlıkları kazandırdığı ve kazandıracağı için herkese çok teşekkürler .

Canım yazını okuyunca duygulandım. Hepimizin duygularına tercüman olmuşsun. Ellerine, gönlüne sağlık canım kk dostum

Son düzenleme:
Ablam duygularini ne güzel ifade etmissin ...
Duygulanmamak elde degil ...
Burasi benim icin de tüm dertlerime derman olan bir evim ...

Hani yukarıdada bahsetmiştim, bazen ileri giden, yaramazlık yapan kardeşlerimiz oluyor ya.. Onlara müdürümüz gereken uyarıları yapıyor tabi. Yoksa evin hali duman olur.

Evet Lereenim, genellikle TCA, İloş ,Gurbaa kermit, Nefertari hep yaramazlık yapıp, sinirlerimi alt üst ediyor. Ben diyorum ders çalışıcam onlar diyor hayır efendim oyun oynuycaz. Kanıma giriyorlar resmen ya, şikayetçiyim hepsinden:smiley-cool:

K.K'ya 4 sene 8 ay oldu. Kopamadım bir türlü. Bilmiyorum niye, senin saydığın nedenlerden olabilirmi acep:uhm::lepi:

canım lereenim yine her zamanki zerafetin ve inceliğinle öyle güzel anlatmışsın ki KK'yı bundan sonra ne desem boş gibi geliyor:1hug: ..
çok sıkıntılı bir günümde karşıma çıkan ,kendi halinde bir ev hanımı için sosyalleşmenin sadece günler, komşu muhabbetleri eş dost gezmeleri olmadığını bana öğreten bu siteye,beni yeri gelince abla, kardeş,arkadaş,dost,sırdaş yerine koyan tüm cicilerime, KK yönetiminde görev verilerek kendime olan güvenimi kazanmamı sağlayan idari yönetime senin nezdinde bende en büyük sevgi ve selamlarımı gönderiyorum,
KK iyiki varsın ve hep varolasın:hooray::enbuyukkk:.
canım lereenim ellerin ve yüreğin dert görmesin.a.s.

ablacım ellerine sağlık çok güzel anlatmışsın evimizi
duygularımızı satırlara dökmüşsün harika ben çok seviyorum kk yı:enbuyukkk:
ben kk yı nette hamilelik belirtileri ararken tesadüfen keşfettim ve hemen üye oldum gerçekten harika bir evimiz var bu site sayesinde çok şey öğrendim ve çok güzel dotslarım oldu hihoyyythepiniz çok seviyorum yaşasın kka.s.

Eline saglik lerenim ablam a.s.
Cok guzel dile getirmissin ...
Evet ''Biz buyuk bir aileyiz!' :asigim: ve bu ailenin bir ferdi olmak cok guzel :asigim:

ben niye görmemism bu topigi kk benim vazgecilmezim oldu artık onsuz bir hayatı evi düsenemiyorum hepiniz iyiki varsınız arkadaslar kk da tabi

Son düzenleme:
bende yeni gördüm canım arkadaşım çok güzel anlatmışsın duygularını her zamanki gibi hepimize sözcü olmuşsun Şeniz

gulagacibm0.jpg

iyi ki KK var iyi ki sizleri tanıdım sizleri seviyorum Ailem
:enbuyukkk:​

Bende burada olmaktan çok mutluyum,ne kadar tanımasam bile çok güzel dostluklar kurulabiliyor.
Birkaç gün bile ayrı kalmak zor geliyor insana.
Gerçek bir ev gibi burası ve herkesi seviyorum.
Yüreğine sağlık lereenim

yüreğinize,ellerinize sağlık...
benim de gönlümden geçenlere tercuman oldunuz...
KK benim de ailem...
üzüntümü,sevincimi paylaşan,
akıl aldığım,fikir verdiğim
birsürü ablam,kardeşim ve yaşıtımın olduğu
çok büyük bir aileyiz biz...
seviyemizi bozmadan,her düşünceye saygı duyarak,
yanlışı göstererek,doğruyu beraberce bularak,
eğlendiğim,bildiklerime bilgi eklediğim,
zamanımı geçirdiğim ve içinde çok mutlu olduğum evim benim...
bu evin bütün fertleri, hepinizi çok seviyorum ve iyiki varsınız...
sevgilerimle....

ben KK yı küçük dünya olarak görüyorum dünyada ne varsa hayatımızda ne varsa KK da da varölümler ,doğmlar,sevgiler,kavgalar,küskünlükler,aş yani herşey var.KK da benim vazgeçilmezim,güzel dünyam ,her anım KK yla dolu HEPİNİZİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYORUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ellerine saglik canim güzel yaziiii
kk benim icin ev dost her sey kk girmeden önce yani asagi yukari 5 yil önce cok dar düsünüyormusum onu anladim simdi merak ettigim konu hakinda bilgi aldigim yer
doslarimla sohmet ettigim sirasi gelince gurbetligi unutugum tek yer derlestigim dost site
her keze selam olsun canimmmmm

yüreğine sağlık harfleri nekadar anlamlı kulanmışın teşekürler bazen hüznü paylaşn bazen sevinçi paylaşan koçaman bir aileyiz

Yillar önce cicegim burnumda ailemden ve cok sevdigim vatanimdan ayrilip gurbet ellere geldim.Cok calistim okudum burada bir yabancinin ulasabilecegi en guzel meslegi edindim ama yinede ailemin vatanimin yerini hic birsey doldurmuyor yanlizlik cekiyor...konusacak dertlesecek arkadaslar bulamiyor uzuluyordum.Iste böyle bir ruh halindeyken tesadufen kk yi gördum ve hemen uye oldum.Iyiki olmusum.Cok hassas ve duygusalim...hissettiklerimi ve dusuncelerimi kaleme dökup yazmayi beceremem ama lereenim canim arkadasim sanki hissetmisde benim yerime benim hissetiklerimi okadar guzel yazmiski okurken cok duygulandim.Kalemine saglik.Cok tesekur ediyorum.Tek kelimeyle harika.:1hug:a.s.

Ben KK ile tanışalı 3 yıldan fazla oldu.Burada birçok kereler dile getirdim,tekrar dile getirmekten mutluluk duyarım,KK ile tanışmam nette kadınların paylaşımlarda bulunacağı bir site arayışı içerisindeyken tesadüf eseri oldu,yuva sıcaklığındaki bu siteden kopamaz oldum.

İlk üye olduğum günden itibaren geliştiğimizi,çoğaldığımızı görmek bana gurur verdi,buradaki herkesi çok sevdim,belki yüzyüze tanışmak kısmet olmadı veya şöyle uzun uzadıya sohbet edemedim ama ben onları yazılarında sevdim,kilometrelerce uzaktaki kardeş saydığım birinin yazısına gözyaşı döktüm,bir diğerinin mutluluğu beni de mutlu etti,başka bir kardeşimin tartışmasına yeri geldi kızdım ama zaten aile demek bu değil midir?

Zaman zaman benden yaşça büyük ablalarım,kardeşlerim de bana kızdılar belkide,kimbilir...
Ama hep sevdim onları kayıtsız şartsız ve önyargılardan uzak çünkü onlar benim ailem.

Burada olmaktan,ailem dediğim KK'nin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve burayı o kadar seviyorumki,KK varolduğu sürece ve ben son nefesimi verene kadar burada olmak istiyorum nasipse.

Sizleri çok seviyorum:1hug:a.s.

Kadınlar Kulübüne teşekkür ediyorum,beni böylesine kalabalık bir aileyle tanıştırdığı için:enbuyukkk:

Bugün KK'ya üye olmak için başvuralı tam bir yıl oldu. 2 gün sonra da onayım geldi. Tam bir sene. Bu bir senede KK bana neler kattı. Bir kere zayıflamam yardımcı oldu. Neredeyse 13 kilo verdim takımlarımız sayesinde. Sonra daha bakımlı bir kadın oldum. Cildim güzelleşti, saçlarım değişti :)). Sonra oldukça kendim kendim yaşarken neler oluyor hayatta öğrendim. Steril bir hayat sürerken, diğer kadınları tanıdım. Bakış açılarını, hayata yaklaşımlarını tanıdım, ki galiba bu KK'nın bana kattığı en önemli şeylerden biri. Ha bir de daha bir ukala oldum aile çevresinde :)). Burada öğrendiklerimi fena halde aile efradına sattım.. Artık bir bilen muamelesi görüyorum buradaki paylaşım sayesinde..
Son olarak Lereenim, ne güzel bir yazı o öyle. Anlattıklarının yanı sıra anlatımın da çok güzel. Ellerine dillerine sağlık

Kadınlar Kulübü benim için kadınlığa hazırlık...

21 yaşındaki bir kadın adayı olarak, yaşamadan öğrenemeyeceğim birçok şeyi buradaki paylaşımlar sayesinde öğrendim. Herkes o kadar samimi, o kadar şeffaf ki; söyledikleri, anlattıkları o kadar gerçek ki... Ben de bu paylaşımlardan payıma düşeni aldım ve almaya devam ediyorum. Her konuda, her mesajda, bir insan gizli. O insanın duyguları, yaşantıları gizli... Hayatınızı açıyorsunuz bizlere Kadınlar Kulübü sayesinde. O pencereden hayatınıza sızmak, sizinle bir şeyler paylaşmak çok güzel...

Paylaşımlarınız, belki farkedemediğiniz kadar önemli birileri için. Teşekkürler Kadınlar Kulübü ve paylaşımda bulunan tüm bayanlar... Büyüyorum sizinle a.s.

yalnızlığımı,sorunlarımı unutturduğu için,kendimi geliştirmek için öneriler sunduğun için,bir aile ortamında hissettiğim için,sorunum her ne olursa olsun çözümler bulduğu için TEŞEKKÜRLER KK :enbuyukkk:

X