Ben KK ile tanışalı 3 yıldan fazla oldu.Burada birçok kereler dile getirdim,tekrar dile getirmekten mutluluk duyarım,KK ile tanışmam nette kadınların paylaşımlarda bulunacağı bir site arayışı içerisindeyken tesadüf eseri oldu,yuva sıcaklığındaki bu siteden kopamaz oldum.
İlk üye olduğum günden itibaren geliştiğimizi,çoğaldığımızı görmek bana gurur verdi,buradaki herkesi çok sevdim,belki yüzyüze tanışmak kısmet olmadı veya şöyle uzun uzadıya sohbet edemedim ama ben onları yazılarında sevdim,kilometrelerce uzaktaki kardeş saydığım birinin yazısına gözyaşı döktüm,bir diğerinin mutluluğu beni de mutlu etti,başka bir kardeşimin tartışmasına yeri geldi kızdım ama zaten aile demek bu değil midir?
Zaman zaman benden yaşça büyük ablalarım,kardeşlerim de bana kızdılar belkide,kimbilir...
Ama hep sevdim onları kayıtsız şartsız ve önyargılardan uzak çünkü onlar benim ailem.
Burada olmaktan,ailem dediğim KK'nin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum ve burayı o kadar seviyorumki,KK varolduğu sürece ve ben son nefesimi verene kadar burada olmak istiyorum nasipse.
Sizleri çok seviyorum:1hug:a.s.
Kadınlar Kulübüne teşekkür ediyorum,beni böylesine kalabalık bir aileyle tanıştırdığı için:enbuyukkk: