KK Benim evim...

çok güzel anlatmışsın ablacımm Şeniz
çok sıcak bir yuva burası birsürü ablam kardeşim annem arkadaşım oldu sayesinde :lepi:
bende burda bu ailede olmaktan mutlu ve bahtiyarım Allah bozmasın :jeyyar:

Şu yazıyı okuyup da beğenmeyecek, etkilenmeyecek, "Hepsine katılıyorum." demeyecek KK'lı yoktur sanırım.
Bence de sence Lereenim. Sanalın gerçekten daha gerçek yaşandığı tek yer burası.
Bu zarif ve içten cümlelerin için seni kutluyor, "Yüreğine sağlık." diyorum.

gercekden evimiz gibi oldu burasi, iyiki bulmusum burayi.
zamanimin cocugunu burda geciriyorum.
sayesinde gercekden güzel insanlar tanidim, arkadasliklar edindim.
ögrendiklerimi saymiyorum bile.

inanırmısınız pc mi dışarı çıkarken kapatmıyorum bile burdan ayrılacağım diye:1no2:

ve gece daha doğrusu sabaha karşı kapadığım zaman da çıkış yapmaya gönlüm razı olmadığından çıkış yapmadan pc mi kapatıyorum :a015:

ben banlanma rekoruna doğru ilerkenkaydirigubbakcemile3 kapıdan kovdular bacadan girdim, ne de olsa ailem ve bana kucak açtılara.s.

öyle güzel anlatmışsınki bizi gelbir öpeyim seni lereenim Şeniz
evet burası benim de ailemden bir parça oldu
vazgeçemediğim
pc başına ne zaman otursam ilk açtığım yer
benim sanal ama küçücük bir kutunun içinde kocaman bir ailemin yaşadığı tekyer a.s
benim arkadaşlarım dostlarımın olduğu bu kadar çoğunun birarada bulunduğu tekyer
inanın teyzem dayım halam aramaz beni sizin aradığınız kadar
sormazlar bir hafta görmediklerinde nerdesin başında bir şeylermi var diye :çok üzgünüm:
ama burda
burası başka
burası kk
burası vefalı mükemmmel insanların toplandığı YÜREĞİ OLAN CAMM a.s.

BURASI HEM EVİM HEM KALBİM HEM YÜRĞİM HEMDE GÖNÜLDAŞLARIMIN OLDUĞU ABLALARIMIN OLDUĞU YAŞITLARIMIN OLDUĞU KISACASI BENİ BEN YAPAN YER BİR BAKIMA ÇOĞU ŞEYİ BURDAN ÖĞRENDİM ÖĞRENİYORUMDA VE BÜYÜMEMİ OLGUNLAŞMAMI OLAYLARA KARŞI NASIL DAVRANACAĞIMI GÖSTERDİ BURASI.. HER ANIMDA YANIMDASINIZ AKLIMA BİŞİ TAKILSA SİZLERE SORSAM HEMEN BİRİSİ ÇIKIP BELİNAY ŞU ŞÖYLE DİYORSUNUZ BENİ BİLGİLENDİRİYORSUNUZ ÜZÜNTÜMDE SEVİNCİMDE HER ANIMDA YANIMDASINZ HEP DESTEK OLUYORSUNUZ BANA AİLEMLE PAYLAŞAMADIĞIM AİLEME YANSITAMADIĞIM ÇOĞU ŞEYİ BURDA SİZLERLE PAYLAŞIYORUM ÇOĞU ZAMAN ANNE YADA ABLA ŞEFKATİYLE BANA YAKLAŞIYOR BENİ BİLGİLENDİRİYORSUNUZ..ANNEMLE İLGİLİ BİR KONU AÇTIM BURDA KORKULARIMI DİLE GETİRDİM BENİ OKADAR GÜZEL SAKİNLEŞTİRİP YOL GÖSTERDİNİZKİ SİZLERE HERBİRİNİZE TEKER TEKER MİNNETTARIM BURDAKİ DOSTLAR BULUNMİCAK CİNSDEN REALDE BİLE BUKADAR BİRİBİRİNE BAĞLI DOSTLARIM OLMADI SİZLER BENİM 2.AİLEM BURASIDA 2.EVİM OLDU ALLAHIN İZNİYLE BENİDE BURDAN EVLENDİREREK YOLLİCAKSINIZ BURDAN BİR GELİN VERİCEKSİNİZ VE O MUTLU GÜNÜME TÜM K.K ŞAHİT OLUCAK MASANIZ HAZIR OLUCAK İSTANBUL DIŞINDAN GELEMEYENLERSE BU MUTLULUĞUMA RESİMLERLE ŞAHİT OLUCAK AMA HEP ELLERİNİ SAĞ OMUZUMDA HİSSEDİCEM KISACASI BEN BURAYI ÇOK SEVİYORUM ARTIK BENİMSEDİM BURAYI.. BU SİTEYİ AÇMAKLA AKIL EDEN KURAN TÜM SAYFALARDA EMEĞİ GEÇEN MODARÖTÖR EDİTÖR OLAN SİTE KURUCULARI OLAN VE BU SİTEYE BENİM GİBİ ÜYE OLUP TANIŞMA FIRSATI YARATAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SİZLERİN HAKKINI ASLA ÖDEYEMEM İYİKİ VARSINIZ İYİKİ KADINLAR KULUBÜ VAR İYİKİ BURDAYIM ADAM GİBİ ADAMLARIN YANINDAYIMa.s.:enbuyukkk:

Son düzenleyen: Moderatör:
harikasın yaaaa.... yazılarınıza olgunluğunuza hayrandım bir kez daha kaleminizin gücüne bravooooo!......

lereenim canım çok harika bir yazı olmuş yürekten kutluyorum seni a.s.
Bir kere daha mutluyum burda olmaktan .....

Ben de bu evin küçük meleğiyim sanırım:asigim:

Burası benim için çok önemli ablacım, zor zamanlarımda bana destek çıkan çok arkadaşım var...
Burdan çok şey ögrendim sayende hayattan çok şey ögrendim...:1hug:
Sanırım bende buranın en sulu gözlüsüyüm...

Teşekkürler Lereenim ablacım.Herkesin ortak noktası burası.Aileden farkımız yok.Herkes farklı kişilik bir ailenin farklı üyeleri gibi.Girmeyince buraya eksiklik oluyor.Yarım kalıyor insan.Bir de burdan öğrendiğimiz bilgi,deneyim de artısı:sm_cool:a.s.

kk gerçekten tarif etmesi zor bir yer.
Içinde o kadar çok şey barındırıyor ki...
Iyiki bu siteyi yanlışlıkla bulmuşum...
Iyiki siz ler varsınız..
Buraya yarım saat bile giremesem büyük bir boşluk hissediyorum...
Ablamcım çok teşekkürler seninle aynı fikirdeyim...

leerenim ablam çok güzel yansıtmışsın duygularını buraya eline yüreğine sağlık
çok doğru söylüyorsun bazen kk ailemizden de yakın büyük bir sırdaş oluyor bizim için
o yüzden ben de buradan kopamadım

ne güzel anlatmışsın. lereenim....kk ya o kadar alıştım ki.... valla nete girdiğimde direkt kk açılıyor... gerçekten alışkanlık yapıyor. garip bir şey. kksız olmuyor... bazen yaramazlık yapıyorum. huyum kurusun. ama bu aralar gayretliyim. banlanmayacağım. çok mu büyük konuştum şimdi. okypete, şom ağızlılık yapma. sus.süprizzzzz.....sakın haaaa....kk iyi ki varsın.:lepi:

Ne kadar güzel anlatmışsınız kk ailesini
Bende burada olmaktan son derece mutluyum
Sabah ilk işim hemen siteyi açıp sevdiğim arkadaşlarıma günaydın demek oluyor.
Herkesi çok seviyorum burada
Sevgilerimi yolluyorum .kaydirigubbakcemile3

elline yüreğine sağlık canım KK üyesi olduğum için çok şanslıyım bende
KK bizim evimiz ama gercektende evimiz oldu KK sevincimizi derdimizi özlemimizi hep KK le paylaştık çok güzel dostluklar kurduk iyiki bende KK üyesiyim bizim evimizzzzzz çokkkkkk büyükk
teşekkürler KK nin babaları anneleri vede çocukları
hepinizi çok seviyorum saygı ve sevgiler

slm bu ortam bu kadarmı güzel anlatılır. emeğine, ruhuna sağlık. bende burada olmaktan çok mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…