KK Benim evim...

benimde duygularımın tercümanı oldunuz cidden...
o kadar sıcak,
o kadar içten,
o kadar benim olan bir siteki kk
sanırım asla ama asla vazgeçemem..
uyanır uyanmaz pc yi açma nedenim,
eşimin bazen geç gelmesine kızmaman hatta bazen işime gelmesi nedenim olan kk ailesi
SİZİ ÇOOOK SEVİYORUM İYİKİ VARSINIZ...

Siteye üye olalı 1 seneye yaklaşıyor sanırım.Ama son 1 aydır daha çok bakmaya,bakarken aynı zamanda birçok konuda bilgilenmeye,hayatla ilgili çok önemli dersler almaya,aynı zamanda sizlerin bu cana yakınlığını çok daha iyi hissetmeye başladım..:asigim: Bende yavaş yavaş ısınıyorum bu aileye,umarım aileden olurum en kısa süre içerisinde..KK gerçekten farklı,samimi ve örnek bir ortam.Emeği geçen herkese teşekkürler...Bu ifadeyi ben ne zaman kullanacağım acaba diyordum,şimdi tam sırası galiba.:):enbuyukkk::enbuyukkk:

en çok sevinç en çok gözyaşı burda..
ciddiyet disiplin asayiş burda..hayatı paylaşma rahatlığı burda..
konuşma, sohbet etme lüksü burda hemde tüm gün..
ne kadar hayat o kadar kültür..
insan burda.. herşey çok daha güzel..

Gerçekten de öyle ...
Burası evimiz gibi oldu...
Ben bir gün girmedim mi merak ediyorum sizleri....
İyi ki tanımışım hepnizi...
Sizi çok seviyorum....

5ab471457614038093dec4f5b06b20a5.gif

7c41fac8398871dd2155f25e1e2d72ba.gif

çok sevdiğimi anlatabildimmi acaba :1rolleyes::1rolleyes:​

1,5 sene oldu nerdeyse KK ile tanışalı:asigim:
Önce misafir misafir takılıyodum:kahve:
Sonra bu sıcaklık çekti benisengözlerimebaksanab
"Neden bu ortamdan uzak kalayım? Neden benden mahrum bırakayım onları? "dedim kendi kendime:jeyyar:
Daldım balıklamaşakkıdı
O kadar güzel dostluklar edindim ki:asigim:
Yüzünü görmeden,sesini duymadan sevdiğim,güvendiğim dost dediğim insanlar var yanımda,hepsini,hepinizi çok seviyorumŞeniz
Evde her denediğim tarif için güler oldu eşim,hatta ilk zamanlar karşıydı sanal ortama kendimi bu kadar kaptırmama:eek:
Ama baktı ki karı söz dinlemiyor sustu:eek:klava:
Ha bu arada evde KK nın adı "Karılar Kulübü" haberiniz olsun kızlar:roflol:

sevinçlerimizi paylaşıyoruz hep birlikte:artıyor
üzüntülerimzii paylaşıyoruz:azalıyor
dostluklar kurup samimi sıcak sohbetler ediyoruz burda
daha ötesi varmı

yazım dilinizdeki sıcaklığa hayran oldum lereenim..
ne kadar güzel ifade etmişsiniz.. yüreğinize sağlık ..

en güzel yanıda şu. aynı dertleri çeken, aynı mutlulukları yaşayan seninle aynı yöne bakan kişilerle tanışıyosun. ve acındada sevincindede yanlız değilsin

burası benim koşup kendimi attığım bi dünya,bir sürü kapısı var ayrı ayrı açılan...
derti arkadaşların olduğu,bebeklerinin gelmesiyle anneliğe adım atanların heyecanını paylaştığı,hayattan sevinçlerin-haberlerin-bilgilerin sunulduğu,hastalıkların tecrubelerin yaşanmışlıkların paylaşıldığı bir dolu odalar var...
ve ben bu odalarda bir kelimesinden yada sıcaklığını yazısına yansıtmış olan insanları sevmeyi öğrendim...
bazen yaşanmışlıkların ortak olmasına hayret ettim,bilmediğim rumuz dostların üzüntüsüne ve sevincine destek olurken edilen teşekkürlerle bilinmeyen sevgilerin paylaşımını farkettim...
iyiki burayı keşfettim...

Eşimin şehir dışında olduğu zamanlar kk benim imdadıma yetişiyor.İyiki var ve ben iyiki üye olmuşum .

bilgisayarımı açtığımda ilk açtığım sayfa kk:lepi:
sevgimi yeterince anlatmışımdır herhalde:smiley-cool:
1 numarasın kk:lepi: seni çok seviyorum:asigim:

bu nasıl güzel bir anlatım böyle
çok duygulandımsenağlama
yüreğinize sağlık
bu aileye dahil olduğum için bir kez daha gurulandım:sm_cool:

Resmetmişin adeta Lerenim yüreğine sağlık. Ben de kendimi ailenin Uganda kadar uzaklara gitmiş bir ferdi olarak gördüm :eek: Evet bi ailem var, çok sık görüşemesek de onlar benim kalbimde. Senin bu güzel yazın vesilesiyle onların geçmiş bayramlarını kutlarım.
Sevgiler Saygılar Selamlar Şeniz-tatlicadiarzu-:nazar:

ne güzelde ifade etmişsin duygularını arkadaşım gerçektende kocaman bir aile gibi olduk birlikte sevinip birlikte üzülüyoruz bazen eğleniyor bazen hüzünleniyoruz burası sanal alem değil gerçeğin ta kendisi

Canım ablam ne güzel anlatmışsın. Bende burda sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir zevk alıyorum. Evimiz öyle büyük ki öyle güzel dostluklar , öyle güzel ablalarım ,kardeşlerim oldu ki hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız Şeniz

gercekten cok anlamlı ve ıcten bır yazı olmuş.ıyıkı buradayım ve sızlerı tanıdım.

Ablacım çok güzel anlatmışsın ...Seviyorum kk yı ...Bozulmamış birbirine sıkıca sahip çıkan biricikk ailemizz..

X