• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

Acımasız derken kişinn algılarına göre değişir bu,bir kere konu açtığınızda oraya isteyen herkes istediği yorumu yapabilir.Tabi konu dışına çıkmadan,hakaret etmeden,eleştirinin dozunu kaçırmadan..kısacası forum kuralları çerçevesinde.Kimse benim konuma sen yaz sen yazma deme lüksüne sahip değil.Bunu çok iyi anlayabilirsek acımasızlığı bir derece yumuşatmış oluruz.
Herkes sizinle aynı düşüncede olamazki elbette farklı düşünceler ve elştiriler gelecektir.Konu açıyorsanız size olumsuz gelen fikirlere,eleştirilerede açık olacaksınız.Zaten eleştiriyi hakarete dönüştüren,saldırı biçiminde yorum yapanlar gerekli uyarı/cezaları alıyor

düsene bi tekmede ben atim tarzinda yorumlara bende karsiyim, ve kk dacok yaygin bu olay... ama bazen hak verdigim sert yorumlarda oluyor... örnegim bi arkadasim benim iliskimde yaptigim hatayi yapiyorsa, kendime engel olamadan sert konusabilirim, cunku benim canim yanmistir ve baska canlarin yanmasinida istemem... kisaca sert konusanin niyeti önemli burda, bunu iyi ayirt ederek elestirimizi yapmaliyiz

bu konuyu acan arkadasa tesekkur ederim hislerime tercuman olmussun.

bende birkonu actim yardim almak en azindan dertlesmek istedim.bazi yorumcular cok acimasiz yorumlar yaptilar biyere kadar susabiliryor insan ondan sonra bende patladim. konum su anda kapandi amaclari konuyu kapattirmakti belkide o kisilerin emellerine ulastilar umarim mutludurlar.

evet ben vicdansiz olabilriim ama benden daha vicdansiz acimasiz kadinlarda varmis bu sitede bunu gordum ogrendim .

konu açmak demek hertürlü eleştirilere açık olmak demektir.bazen öyle saçma konular açılıyorkı ağır kelimeler kullanmamak mümkün değil.bide bazı arkadaşlar akıl verin diyor yazıyosun hala kkendi bildiğini söylüyor insanı çileden çıkarıyor bazıları hakediyor açıkcası :34:

ben acımasızdan ziyade bazı kişilerin biraz cahil olduğunu düşünüyorum,kimisinde sabah programı havası var... konu ciddiyetle gidiyor,yorum yapılıyor,derdini anlatıyor kız...sonra ortalık birden geyiğe sarıyor konu sahibi de dahil herkes geyik yapıyor,konuyla tamamen alakasız yerlere çekiliyor olay.
sabah programlarında önce derdini anlatıp ağlayan,sonra ankara havası çalınca kalkıp oynayan teyzeler var ya onlara benzetiyorum onları.

sadece onay almak,birlikte eşlere ve ailelerine hakaret etmek için açılmış konular genelde zaten...konu mesela "eşimin ailesi iğrenç" 2. yorum "benimki daha iğrenç" 3.yorum "ben onları görünce kusuyorum" 4.yorum "ben eşimi de ailesinden iğrendirdim birlikte iğreniyoruz" 5.yorum "iğrençlik yarışması yapılsa benim eşimin ailesi birinci olurdu"
sürekli yorumlar böyle gidiyor,ben anlamıyorum ki ne olmuş ne bitmiş,problemlerine bakıyorsun, anlattıklarına bakıyorsun hiç içi dolu neden yok...maksat sadece aileleri diskalifiye etmek hayatlarından<<<

bazen kullanılan üslup beni çok kızdırıyor,mesela biri kalkmış "iki tane embesil görümcem var,kaynanamı kendileri gibi giydiriyorlar" demiş. onun görümcesi olmasam da hakkında hiçbirşey bilmesem de sinir oluyorum. bir insan diğer insana bu kadar rahat bu kadar çirkin hakaret etmemeli.

bir derdim var topiği en çok takıldığım yer forumda,eşlerinin aileleri hakkında söyledikleri şeylerden yeminederim ben utanıyorum,eşlerinin aileleri adına üzülüyorum. benim de oğlum var,erkek kardeşim var,yarın bir gün onların eşlerinin öyle olabileceği ihtimali yüzünden daha da cinleniyorum...tek kelimeyle cehalet...
acımasızlık değil yani bence dejenerasyon...

Erkekler kulubu diye bir site olsa...

Ve orda eşlerimiz bizim ailelerimiz hakkında ' gına geldi onlardan nefret ediyorum ' deselerdi acaba ne olurdu?

Eminim ortalık toz duman olurdu.

Kadınların aileleri 1.ci sırada olacak öncelikler hep kendi ailelerine eee eşini doğuran büyüten anneye babaya ne olacak peki ?
Onlara ÖCÜ gibi mi bakacak kaldı ki zaten öyle bakılmasını isteyen o kadar kadın var ki? Sen onlarla iyi geçinmek adına ne yaptın peki...
Eminim surat 5 karış gezmişsindir yanlarında, ayda bir kere olsa bile zorla yanlarına gitmişsindir..Kimbilir belki bayramda bile gitmemissindir..
Peki bu aile gelini nasıl sevsin..
Gerçi onlar bizim büyüklerimiz ve bizden daha merhametlilidirler..

Şimdi istisnalar olabilir kötü kaynana olur olmaz değil.Oğlunu paylaşmak istemez ancak onlarla zıt gitmeyeceksin.Ve unutmaki bu dünya imtihan dünyasıdır.

burda aileleriyle iyi geçinseler bile gelinler , hemen 'yok yok ilerde şöyle diyecekler sana şunu yapacaksın' gibi geleceği görüyorlarmışcasına yorumlar var...

Yani hemcinslerimizide kıskanmadanda duramıyoruz.

Bırakın şu kadınları rahat.Arada gidin yanına beraber yemek hazırlayın yiyin bulaşık yıkayın evinize geçin.Ben öyle yapıyorum.Ve bu hep böyle devam edecek.Biraz onların iyi yönlerini görsek annemiz gibi olamaz ama sevmeyi denesek..

Herşey o kadar güzel olurdu ki...

Guniz'cim sende konuya çok güzel bir cevap verdin.

Erkekler kulubu diye bir site olsa...

Ve orda eşlerimiz bizim ailelerimiz hakkında ' gına geldi onlardan nefret ediyorum ' deselerdi acaba ne olurdu?

Eminim ortalık toz duman olurdu.

Kadınların aileleri 1.ci sırada olacak öncelikler hep kendi ailelerine eee eşini doğuran büyüten anneye babaya ne olacak peki ?
Onlara ÖCÜ gibi mi bakacak kaldı ki zaten öyle bakılmasını isteyen o kadar kadın var ki? Sen onlarla iyi geçinmek adına ne yaptın peki...
Eminim surat 5 karış gezmişsindir yanlarında, ayda bir kere olsa bile zorla yanlarına gitmişsindir..Kimbilir belki bayramda bile gitmemissindir..
Peki bu aile gelini nasıl sevsin..
Gerçi onlar bizim büyüklerimiz ve bizden daha merhametlilidirler..

Şimdi istisnalar olabilir kötü kaynana olur olmaz değil.Oğlunu paylaşmak istemez ancak onlarla zıt gitmeyeceksin.Ve unutmaki bu dünya imtihan dünyasıdır.

burda aileleriyle iyi geçinseler bile gelinler , hemen 'yok yok ilerde şöyle diyecekler sana şunu yapacaksın' gibi geleceği görüyorlarmışcasına yorumlar var...

Yani hemcinslerimizide kıskanmadanda duramıyoruz.

Bırakın şu kadınları rahat.Arada gidin yanına beraber yemek hazırlayın yiyin bulaşık yıkayın evinize geçin.Ben öyle yapıyorum.Ve bu hep böyle devam edecek.Biraz onların iyi yönlerini görsek annemiz gibi olamaz ama sevmeyi denesek..

Herşey o kadar güzel olurdu ki...

Guniz'cim sende konuya çok güzel bir cevap verdin.

çok teşekkürler inci, aynı fikirdeyiz.gerçekten "erkekler kulübü" fikri de iyiymiş:8::8:

konu açmak demek hertürlü eleştirilere açık olmak demektir.bazen öyle saçma konular açılıyorkı ağır kelimeler kullanmamak mümkün değil.bide bazı arkadaşlar akıl verin diyor yazıyosun hala kkendi bildiğini söylüyor insanı çileden çıkarıyor bazıları hakediyor açıkcası :34:

açılan konular her ne kadar saçma sapanda olsa ağır konuşmak kimsenin haddine diil ltf.

konular her ne olursa olsun saçma sapanda olsa ağır kelime kullanmak yanlış bence:50:

eşim ve eşimin ailese bir derdim var konularına açılan topikler zaten konu sahibinin sıkıntısı üzerine açılıyor..

Kadın artık bunalmış, sıkılmış, istediği yardımm, ihtiyaç, biraz konuşmak, motivasyon, dertleşmek, destek..
Konuyu kapattırmak için herşeyi yapıyorlar..
birbirleriyle didişmek, konu sahibinin eski konularını sürekli ısıtıp önüne sunmak, dalga geçmek, hakarete kadar varıyor.
Konu açmaya tereddüt eder olduk

Faydalı olmak adına yorumlar yapılmalı nacizane fikrim..

bende çok dikkat ediyorum özellikle belli bir grup var onlar ve onu tutanlar zaten dikkat edin muhalefet olanların çoğu birbiriyle arkadaş....gerçek anlamda onları ukala buluyorum iticiler benim gözümde...kendilerini çok bilgili! tecrübeli ! ve hayat görüşü ileri ! gösteriş çabasındalar..dikkat edilirse bu kişiler mutsuzluk yaşamış kişiler oluyor, kendi mutsuzluklarını başkalarına muhalefet olarak örtmeye çalışıyorlar...bir kaçdefa denk geldi bana da verdim laflarını kestiler çenelerini..umrumda olmaz veririm lafını oturur yerinde...:51:

böyle konuşmak çok yanlış, çünkü insan o sorunu yazacak durumdayken o kadar çıkmaz yold aoluyor ki en son çare artık buraya yazmak geliyor...inanın sizinde öyle bir durumunuz olsa ki mutlaka her insanın oluyor kendinizi size göre çileden çıkartan soruları siz kk ya söylerken bulabiliyorsunuz...
allah hiçbir insanı çaresiz etmesin..çünkü insan çaresizken asla yapmam dediği şeyleri, asla söylemem dediklerini ardı ardına yapıyor...o yüzden birini acımasızca eleştirirken kendimi o nun yerindeymiş gibi düşünürsek daha çok faydamız dokunur ki hiçbirimizin o nun yerinde olmayacağımızın garantisi yok....

özellikle 1-2 kişi var gözüme fena takılan ortalığı kışkırtan bilerek ve isteyerek yapıyolar özelliklede takip ediyorum..

şahsen konu açmak istemiyorum çünki açma isteği bırakmıyorlar..

Ben konu açtığım an benim için özelim olan büyük bi sıkıntım yardım istediğim konumu kimseye eğlence yeri yaptırmam..
Ben konuya bakarımm varsaa elimden gelen bişi yardımcı olabileceğim yorumumu yaparım..
Ama baktım kii konu bana göre değil, düşünceme aykırı, bana abes geliyo, düşüncelerime ters yada ne bilim benim o konuya yorum yapabilcek konu hakkında bilgim yok okur çıkarım bu kadar basit..
Yorum yapmak için yorum yapılmamalı..:34:

her konuda herkes hem fikir olamaz tabi ki
ama bazen gerçekten gereksiz saldırganlık içeren yorumlar görüyorum
ama bunların dışın da o kadar çapraz ilişkiler ya da yaptığı hatayı savunan kişiler gördüğüm de yazmamak için kendimi zor tutsam da yazıyorum.
eşinin annesi ile hiç olmayacak bir olay yüzünden görüşmeyi kesip buraya ağzının payını verdim diye konu açan birine
alkış tutamayız,ya da geçen akşam çocuğundan nefret ettiğini yazan biri vardı
çocuğum ağlıyor saatlerce ona bakmıyorum,neden doğurdum,keşke geldiği yere gönderebilsem diyen bir anneye
ne denilebilir,
bir uzman ile görüşmek yerine hala laf yetiştiriyor
çocuk 8 kiloya düşmüş
2 aydır aklına nerede eşinin aklı nerede, gelmiş burada anlatıyorsun
evet bazen insan kendini tutamıy

bende çok dikkat ediyorum özellikle belli bir grup var onlar ve onu tutanlar zaten dikkat edin muhalefet olanların çoğu birbiriyle arkadaş....gerçek anlamda onları ukala buluyorum iticiler benim gözümde...kendilerini çok bilgili! tecrübeli ! ve hayat görüşü ileri ! gösteriş çabasındalar..dikkat edilirse bu kişiler mutsuzluk yaşamış kişiler oluyor, kendi mutsuzluklarını başkalarına muhalefet olarak örtmeye çalışıyorlar...bir kaçdefa denk geldi bana da verdim laflarını kestiler çenelerini..umrumda olmaz veririm lafını oturur yerinde...:51:

işte budur. tek kelime bu çok güzel anlatmışsınız
hacı hacıyı mekkede deli deliyi dakkada bulurmuşş(atasözü)

insanlar konu açıyor derdini paylaşmak için,hemen eleştiriye geçiyorlar.

Niye öyle yaptın niye böyle yaptın diye yargılıyorlar.

Anlamadım ben bu işi.Zaten çare ol diye paylaşıyorum onlar kaynanalık yapıyor:1:

arkadaşlar burası uzay mı??
burasıda dünyanın bi parçası hayatın tam orta yeri ya..
siz tüm komşularınızla iyi geçiniyo musunuz? kaynananızla aranız mükemmel mi?bunlar en basitleri yani.
hiç hayatınızda eleştirilmediniz mi
tabikide olacak.hepimiz burda ünvrste okumadık yada insan psiklojisi okumadık sonuçta.
her kültürden insan var yani.
okumayıp kendini geliştirende var okuyup bi bayanla hangi uslupta konuşmasını eleştirmesini
bilmeyen arkadaşlarımızda var..
napalım yani.
hayat böyle.
belki bazen bende acımasızca eleştirmişimdir.
demem o ki bazen acımasız eleştiriler insanı kendine getirir.
burası polyannalar okulu değil.
tmm derdi olanı yerden yere vurup bi tekmede biz atalım değil burda amaç.
yapacak bi durumda yok açıkçası.
çok korkuyosan konu açmazsın olur biter.

her konuda herkes hem fikir olamaz tabi ki
ama bazen gerçekten gereksiz saldırganlık içeren yorumlar görüyorum
ama bunların dışın da o kadar çapraz ilişkiler ya da yaptığı hatayı savunan kişiler gördüğüm de yazmamak için kendimi zor tutsam da yazıyorum.
eşinin annesi ile hiç olmayacak bir olay yüzünden görüşmeyi kesip buraya ağzının payını verdim diye konu açan birine
alkış tutamayız,ya da geçen akşam çocuğundan nefret ettiğini yazan biri vardı
çocuğum ağlıyor saatlerce ona bakmıyorum,neden doğurdum,keşke geldiği yere gönderebilsem diyen bir anneye
ne denilebilir,
bir uzman ile görüşmek yerine hala laf yetiştiriyor
çocuk 8 kiloya düşmüş
2 aydır aklına nerede eşinin aklı nerede, gelmiş burada anlatıyorsun
evet bazen insan kendini tutamıy

cocuguyla ilgili konuyu acan bendim acmaz olaydim.
cocugumdan nefret ettigimi hicbir mesajimda yazmadim nerden cikardin.
uzman ile gorusup gorusmedigimi nerden biliyorsun.
cocuk 8 kiloya dusmedi sadece kilo alimi az doktor normal oldugunu soyluyor kaldiki bunye ve genetikde cocuklari etkiliyor arkadasim kizi 15 aylik ve 8 kilo o zaman oda rahatsiz demeliyiz senin dusuncene gore:37:
2 aydir aklimin nerede seni ilgilendirmiyor kaldiki istedigim yerde yazar anlatirim buranin sahibi sen degilsin .
ahkam kesmeden bilip bilmeden konusacagina acmis oldugum konuyu en bastan okuma zahmetini gosterseydin boyle sacma bir yorum yazmazdin.
son olarak bekara kari bosamak gercekten kolaymis.
sen saclarinla ugras :51:

cocuguyla ilgili konuyu acan bendim acmaz olaydim.
cocugumdan nefret ettigimi hicbir mesajimda yazmadim nerden cikardin.
uzman ile gorusup gorusmedigimi nerden biliyorsun.
cocuk 8 kiloya dusmedi sadece kilo alimi az doktor normal oldugunu soyluyor kaldiki bunye ve genetikde cocuklari etkiliyor arkadasim kizi 15 aylik ve 8 kilo o zaman oda rahatsiz demeliyiz senin dusuncene gore:37:
2 aydir aklimin nerede seni ilgilendirmiyor kaldiki istedigim yerde yazar anlatirim buranin sahibi sen degilsin .
ahkam kesmeden bilip bilmeden konusacagina acmis oldugum konuyu en bastan okuma zahmetini gosterseydin boyle sacma bir yorum yazmazdin.
son olarak bekara kari bosamak gercekten kolaymis.
sen saclarinla ugras :51:

sizin üslubunuzda biri değilim bu yüzden ağız dalaşına girmek gibi bir niyetim de yok,
sizin 8 kilo anlayışınız ya da genetiğiniz ya da tavrınız beni ilgilendirmiyor
olumsuz yazı yazan arkadaşlara
sana ne size ne gibi yorumlar yapacaksanız konuyu açmayın
ben kendime vicdansız derim,ilgisiz derim istediğimi derim deyip
karşı tarafa sen bana bir şey diyemezsin diye cevap veriyorsanız açtığınız konu da
zaten ben o konu hakkında ki çabandan şüphe duyarım
kaldı ki bunu da sizin için değil
yazık o yavru için duyarım,
burada gelip hala konunuzun savunuculuğunu yapmayın

arkadaşlar burası uzay mı??
burasıda dünyanın bi parçası hayatın tam orta yeri ya..
siz tüm komşularınızla iyi geçiniyo musunuz? kaynananızla aranız mükemmel mi?bunlar en basitleri yani.
hiç hayatınızda eleştirilmediniz mi
tabikide olacak.hepimiz burda ünvrste okumadık yada insan psiklojisi okumadık sonuçta.
her kültürden insan var yani.
okumayıp kendini geliştirende var okuyup bi bayanla hangi uslupta konuşmasını eleştirmesini
bilmeyen arkadaşlarımızda var..
napalım yani.
hayat böyle.
belki bazen bende acımasızca eleştirmişimdir.
demem o ki bazen acımasız eleştiriler insanı kendine getirir.
burası polyannalar okulu değil.
tmm derdi olanı yerden yere vurup bi tekmede biz atalım değil burda amaç.
yapacak bi durumda yok açıkçası.
çok korkuyosan konu açmazsın olur biter.

halen demokratik olamadık yazdığım yorum siliniyor bu hiç adil değil herkese sevimli olmak zorunda değilim , yorumların acımasız oluşu gerçek hayatta başımıza gelenleri buraya yazmaktayız, ya birileri ders alacak yada kınıyacak taki başımıza gelene kadar, genç bayanlar ya bundan faydalanacak ,ya burun kıvıracak beni üzen samimi olmayan yazılarbeni üzen samimi olmayan yazılar

halen demokratik olamadık yazdığım yorum siliniyor bu hiç adil değil herkese sevimli olmak zorunda değilim , yorumların acımasız oluşu gerçek hayatta başımıza gelenleri buraya yazmaktayız, ya birileri ders alacak yada kınıyacak taki başımıza gelene kadar, genç bayanlar ya bundan faydalanacak ,ya burun kıvıracak beni üzen samimi olmayan yazılarbeni üzen samimi olmayan yazılar

benden niye alıntı yapıp yorum yaptın arkadaşım anlamadım:53::53::53::53:

Son düzenleme:
Back