Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar ben fazla giremiyorum ama 2 gündür yine sıkı takip etmişliğim var çok şükür
dün bende denk geldim bir arkadaşımız hymenoplasti olmuş biri yazmış " inanmıyorum insanları kandırarak nereye varacaksınız " falan ne oluyor arkadaşlar. yapmıştır bir hata tamam ama neden yaptı.. nasıl yaptı.. ne için yaptı.. neden onun penceresinden bakamıyoruz neden onu anlamaya çalışmıyoruz.. belki onun şartları ile senin ki bir değil..
yine bugün bir arkadaşın erkek arkadaşının biseksüel olduğunu öğrenmiş. evet bu acı birşey.. evet bu kabul edilemez şok geçirilesi ah kadınla aldatılıp defolup gitseydi de bunu yapıp kendini bitirmeseydi denilesi birşey.. ama neden arkadaşlarımız " ayyy pislik yay onu heryerde rezil olsun köpek " " amaannn mide bulandırıcı o erkekmi çok şükür benimkinden şüphe yok " ya oğlun olursa ama. neden düşünmüyorsun?? hiç bir şey diyemiyorsan da " Allah göstermesin " diyemez miydin..
üstte erkek arkadaşından dolayı topic i açan arkadaş gördüğü tepkiler yüzünden anlatmaktan ve konuyu açmaktan vazgeçen yazan arkadaşlar var cevapları aynen şu " bu da yeni moda oldu küsüp gitmeler falan. özür dilicez sanıyoo. nolur gitme özür dileriz nolur nolur" bu ne ya! lütfen biraz kendimize gelelim..
ben eskilerden beri buradayım çok fazla kalamıyorum ama az çok birşeyleri araştırıyorum okuyorum. 2 dinle 1 konuş demişler. he konuşacaksakta insan gibi konuşalım öyle değil mi.. hepimizin duyguları var. kalbi var.. bizler bayanız.. kırıcı değil nazik kibar olmamız lazım.. hem bayan bayana iyi davranmayacaksa erkeklerle de kanka olamayacağımıza göre.. biraz dikkat arkadaşlar lütfen..
daha bu sahurda başıma geldi...en son çığrımdan çıkardılar beni...derdimi anlatıyorum bana fahişe muamelesi yaptılar...laf üstüne laf...suçlamak...ve sonuç: çok şiddetli tartıştık ve konum engellendi.yazık nerelere gidiyoruz.
daha bu sahurda başıma geldi...en son çığrımdan çıkardılar beni...derdimi anlatıyorum bana fahişe muamelesi yaptılar...laf üstüne laf...suçlamak...ve sonuç: çok şiddetli tartıştık ve konum engellendi.yazık nerelere gidiyoruz.
ahanda o üstteki erkek arkadaşıyla ilgili topic açan bendim...ne mi oldu...konuyu düzenledim yasak yedim konum engellendi...çünkü bana resmen kötü kız muamelesi yaptılar! böyle de saygılılar işte...derde odaklanacaklarına özel hayatıma saldırdılar...yapmayın etmeyin. Bu benim özel hayatımdı. Size sorduğum şey ise bambaşkaydı.Derdimi unuttum resmen...erkek arkadaşımla birlikte olmama takıldılar, dert mert uçtu gitti resmen! Yahu zaten deli gibi evlenmek istiyoruz derdimiz o engeller var diyorum, bir yol gösterin diyorum.
''yuhhh Allah senin gibilerden uzak etsin çocuklarımızı'' diyorlar....ama 2 saat içinde toplam 18 sayfa +220 beğeni +1200 tıklamayla konu rekor kırdı...ne kazandınız? söyleyeyim :Bir cinsellik tabusu + bir içine kapanacak ve bir daha asla anlatmayacağını acı şekilde öğrenmiş bir genç kız daha...
Allah'ım bize yardım etsin...Bizden başka kimsemiz yokmuş bir kez daha anladım. AMİN...
Çok şaşırdım sabah ki konudan sonra ceza almıştınız ceza ne çabuk bitmiş:26:
Çok şaşırdım sabah ki konudan sonra ceza almıştınız ceza ne çabuk bitmiş:26:
hanım kızım neden ikidebir bilmem kaç sayfa kaç beğeni kaç tıklama diye yazıyorsun.demekki konuları reyting için açıyorsun![]()
herkesin dogrusu kendine..herkesin bakışacısı da kendine..herkes aynı aileden aynı kültürden gelmiyo..
özellikle eş ve cinsellik konuarında cok acımasız herkes..herkes konu acıyor fakat hakaret duymak için değil..alt tarafı yardmcı olucaksın bu kadar mı zor yani..destek yerine köstek.. empati kurmak cok mu zor.. hakaret etmek senin gibi olmayanı dıslamak ne kadar dogru bir davranış..
ama dediğim gibi herkes aynı cevreden gelmiyo..her cevrenin kendine göre kuralları var resmen..karakterimizi etkileyen en önemli sey aile ve cevre..bazen cok geri kafalı bagnaz yorumlar yaptıklarını düşünüyorum..sonra kendime kızıyorum..bende onları kızıp onlar gibi benim gibi düşünmeyeni dışlamış oluyorum..burda kimse hakim değil savcı değil..bu kadar ciddiye almaya gerek yok herseyi..empati kurabilelim yeter
herkesin dogrusu kendine..herkesin bakışacısı da kendine..herkes aynı aileden aynı kültürden gelmiyo..
özellikle eş ve cinsellik konuarında cok acımasız herkes..herkes konu acıyor fakat hakaret duymak için değil..alt tarafı yardmcı olucaksın bu kadar mı zor yani..destek yerine köstek.. empati kurmak cok mu zor.. hakaret etmek senin gibi olmayanı dıslamak ne kadar dogru bir davranış..
ama dediğim gibi herkes aynı cevreden gelmiyo..her cevrenin kendine göre kuralları var resmen..karakterimizi etkileyen en önemli sey aile ve cevre..bazen cok geri kafalı bagnaz yorumlar yaptıklarını düşünüyorum..sonra kendime kızıyorum..bende onları kızıp onlar gibi benim gibi düşünmeyeni dışlamış oluyorum..burda kimse hakim değil savcı değil..bu kadar ciddiye almaya gerek yok herseyi..empati kurabilelim yeter
hanım kızımızın açtığı konuyu okudun mu bilmiyorum ama bu sitede 12-13 yaşlarında olan üyeler var ve böyle bir konuyu okumalarını kesinlikle istemem.
diyorsun ki karakterimizi etkileyen aile ve çevre,fakat hanım kızımız yaptıklarının ailesi tarafından duyulmasından ölesiye korkuyordu.herkese açık olan bu forumda yaşadıklarını alenen yazmaması gerekir(gerçi ben ne yazdığını okuyamadım içerik değiştirmişti ama yorumlardan belliydi)![]()
hanım kızımızın açtığı konuyu okudun mu bilmiyorum ama bu sitede 12-13 yaşlarında olan üyeler var ve böyle bir konuyu okumalarını kesinlikle istemem.
diyorsun ki karakterimizi etkileyen aile ve çevre,fakat hanım kızımız yaptıklarının ailesi tarafından duyulmasından ölesiye korkuyordu.herkese açık olan bu forumda yaşadıklarını alenen yazmaması gerekir(gerçi ben ne yazdığını okuyamadım içerik değiştirmişti ama yorumlardan belliydi)![]()
kesinlikle yanlış anlasılmasın ben kimseye cevap vermek için bunu yazmadım..kimsenin konusu hakkında ya da sizin o konuya yaptıgınız yorum hakkında değildi yazdıklarım..küçük çaplı atışmanızı şimdi farkettim..dediğim gibi zaten burası mahkeme değil bende kimsenin avukatı değilimsadece KK Bayanları Neden Acımasız ? konusuna kendime özgü bir yorum yapmak istedim
![]()
öncelikle teyzeciğim burası çocuklara göre bir site değil bunu bilmen gerek!
yaşadıklarımı alenen aktarmadım ! Ayrıntıya inmedim bile ki konuyu okumamışsınız nasıl bir önyargıdır bu!
Yorumlara gelince aynen şu an yaptığım gibi sizlere anlatmaya çalışıp durdum...çabalarım boşuna! kendi bildiğinizi hatta bilmediğinizi okuyacaksınız! Bu cevabınızın bilgi noksanlığından anlayabiliyorum bunu...
Benim istediğim tek şey saygıydı ve ASLA ayrıntılı bir şekilde anlatmadım. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum bir insanın üstüne bu kadar da gelinmez artık uydurmalara kadar gidiyor...
fazladertlli senin kim oldugunu aciklayip seni rezil edelim mi herkese esas kimliginide ogrensinler bence !