• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

daha bu sahurda başıma geldi...en son çığrımdan çıkardılar beni...derdimi anlatıyorum bana fahişe muamelesi yaptılar...laf üstüne laf...suçlamak...ve sonuç: çok şiddetli tartıştık ve konum engellendi.yazık nerelere gidiyoruz.

arkadaşlar ben fazla giremiyorum ama 2 gündür yine sıkı takip etmişliğim var çok şükür :9:
dün bende denk geldim bir arkadaşımız hymenoplasti olmuş biri yazmış " inanmıyorum insanları kandırarak nereye varacaksınız " falan ne oluyor arkadaşlar. yapmıştır bir hata tamam ama neden yaptı.. nasıl yaptı.. ne için yaptı.. neden onun penceresinden bakamıyoruz neden onu anlamaya çalışmıyoruz.. belki onun şartları ile senin ki bir değil..

yine bugün bir arkadaşın erkek arkadaşının biseksüel olduğunu öğrenmiş. evet bu acı birşey.. evet bu kabul edilemez şok geçirilesi ah kadınla aldatılıp defolup gitseydi de bunu yapıp kendini bitirmeseydi denilesi birşey.. ama neden arkadaşlarımız " ayyy pislik yay onu heryerde rezil olsun köpek " " amaannn mide bulandırıcı o erkekmi çok şükür benimkinden şüphe yok " ya oğlun olursa ama. neden düşünmüyorsun?? hiç bir şey diyemiyorsan da " Allah göstermesin " diyemez miydin..

üstte erkek arkadaşından dolayı topic i açan arkadaş gördüğü tepkiler yüzünden anlatmaktan ve konuyu açmaktan vazgeçen yazan arkadaşlar var cevapları aynen şu " bu da yeni moda oldu küsüp gitmeler falan. özür dilicez sanıyoo. nolur gitme özür dileriz nolur nolur :60: " bu ne ya! lütfen biraz kendimize gelelim..

ben eskilerden beri buradayım çok fazla kalamıyorum ama az çok birşeyleri araştırıyorum okuyorum. 2 dinle 1 konuş demişler. he konuşacaksakta insan gibi konuşalım öyle değil mi.. hepimizin duyguları var. kalbi var.. bizler bayanız.. kırıcı değil nazik kibar olmamız lazım.. hem bayan bayana iyi davranmayacaksa erkeklerle de kanka olamayacağımıza göre.. biraz dikkat arkadaşlar lütfen..

ahanda o üstteki erkek arkadaşıyla ilgili topic açan bendim...ne mi oldu...konuyu düzenledim yasak yedim konum engellendi...çünkü bana resmen kötü kız muamelesi yaptılar! böyle de saygılılar işte...derde odaklanacaklarına özel hayatıma saldırdılar...yapmayın etmeyin. Bu benim özel hayatımdı. Size sorduğum şey ise bambaşkaydı.Derdimi unuttum resmen...erkek arkadaşımla birlikte olmama takıldılar, dert mert uçtu gitti resmen! Yahu zaten deli gibi evlenmek istiyoruz derdimiz o engeller var diyorum, bir yol gösterin diyorum.
''yuhhh Allah senin gibilerden uzak etsin çocuklarımızı'' diyorlar....ama 2 saat içinde toplam 18 sayfa +220 beğeni +1200 tıklamayla konu rekor kırdı...ne kazandınız? söyleyeyim :Bir cinsellik tabusu + bir içine kapanacak ve bir daha asla anlatmayacağını acı şekilde öğrenmiş bir genç kız daha...

Allah'ım bize yardım etsin...Bizden başka kimsemiz yokmuş bir kez daha anladım. AMİN...

daha bu sahurda başıma geldi...en son çığrımdan çıkardılar beni...derdimi anlatıyorum bana fahişe muamelesi yaptılar...laf üstüne laf...suçlamak...ve sonuç: çok şiddetli tartıştık ve konum engellendi.yazık nerelere gidiyoruz.

Çok şaşırdım sabah ki konudan sonra ceza almıştınız ceza ne çabuk bitmiş:26:

Çok şaşırdım sabah ki konudan sonra ceza almıştınız ceza ne çabuk bitmiş:26:

ahanda o üstteki erkek arkadaşıyla ilgili topic açan bendim...ne mi oldu...konuyu düzenledim yasak yedim konum engellendi...çünkü bana resmen kötü kız muamelesi yaptılar! böyle de saygılılar işte...derde odaklanacaklarına özel hayatıma saldırdılar...yapmayın etmeyin. Bu benim özel hayatımdı. Size sorduğum şey ise bambaşkaydı.Derdimi unuttum resmen...erkek arkadaşımla birlikte olmama takıldılar, dert mert uçtu gitti resmen! Yahu zaten deli gibi evlenmek istiyoruz derdimiz o engeller var diyorum, bir yol gösterin diyorum.
''yuhhh Allah senin gibilerden uzak etsin çocuklarımızı'' diyorlar....ama 2 saat içinde toplam 18 sayfa +220 beğeni +1200 tıklamayla konu rekor kırdı...ne kazandınız? söyleyeyim :Bir cinsellik tabusu + bir içine kapanacak ve bir daha asla anlatmayacağını acı şekilde öğrenmiş bir genç kız daha...

Allah'ım bize yardım etsin...Bizden başka kimsemiz yokmuş bir kez daha anladım. AMİN...

hanım kızım neden ikidebir bilmem kaç sayfa kaç beğeni kaç tıklama diye yazıyorsun.demekki konuları reyting için açıyorsun:34:

hanım kızım neden ikidebir bilmem kaç sayfa kaç beğeni kaç tıklama diye yazıyorsun.demekki konuları reyting için açıyorsun:34:

bak orda defalarca tekrar edip size anlatamadığım çok şey var teyzeciğim.
ama sizin dikkatinizi yine işinize gelen çekiyor...

Evet yeni üyelik açtım ve diğer üyeliğim zaten silindi...yani şu anda yasak bir şey yapmıyorum. Ama siz saygısızlığa doymamışsınız galiba yine buraya üşüştünüz...Sizi uyarıyorum, benimle muhattap olmanızı istemiyorum!

herkesin dogrusu kendine..herkesin bakışacısı da kendine..herkes aynı aileden aynı kültürden gelmiyo..

özellikle eş ve cinsellik konuarında cok acımasız herkes..herkes konu acıyor fakat hakaret duymak için değil..alt tarafı yardmcı olucaksın bu kadar mı zor yani..destek yerine köstek.. empati kurmak cok mu zor.. hakaret etmek senin gibi olmayanı dıslamak ne kadar dogru bir davranış..

ama dediğim gibi herkes aynı cevreden gelmiyo..her cevrenin kendine göre kuralları var resmen..karakterimizi etkileyen en önemli sey aile ve cevre..bazen cok geri kafalı bagnaz yorumlar yaptıklarını düşünüyorum..sonra kendime kızıyorum..bende onları kızıp onlar gibi benim gibi düşünmeyeni dışlamış oluyorum..burda kimse hakim değil savcı değil..bu kadar ciddiye almaya gerek yok herseyi..empati kurabilelim yeter

herkesin dogrusu kendine..herkesin bakışacısı da kendine..herkes aynı aileden aynı kültürden gelmiyo..

özellikle eş ve cinsellik konuarında cok acımasız herkes..herkes konu acıyor fakat hakaret duymak için değil..alt tarafı yardmcı olucaksın bu kadar mı zor yani..destek yerine köstek.. empati kurmak cok mu zor.. hakaret etmek senin gibi olmayanı dıslamak ne kadar dogru bir davranış..

ama dediğim gibi herkes aynı cevreden gelmiyo..her cevrenin kendine göre kuralları var resmen..karakterimizi etkileyen en önemli sey aile ve cevre..bazen cok geri kafalı bagnaz yorumlar yaptıklarını düşünüyorum..sonra kendime kızıyorum..bende onları kızıp onlar gibi benim gibi düşünmeyeni dışlamış oluyorum..burda kimse hakim değil savcı değil..bu kadar ciddiye almaya gerek yok herseyi..empati kurabilelim yeter

sana sonuna kadar katılıyorum :kkk:

hanım kızımızın açtığı konuyu okudun mu bilmiyorum ama bu sitede 12-13 yaşlarında olan üyeler var ve böyle bir konuyu okumalarını kesinlikle istemem.
diyorsun ki karakterimizi etkileyen aile ve çevre,fakat hanım kızımız yaptıklarının ailesi tarafından duyulmasından ölesiye korkuyordu.herkese açık olan bu forumda yaşadıklarını alenen yazmaması gerekir(gerçi ben ne yazdığını okuyamadım içerik değiştirmişti ama yorumlardan belliydi):34:

hanım kızımızın açtığı konuyu okudun mu bilmiyorum ama bu sitede 12-13 yaşlarında olan üyeler var ve böyle bir konuyu okumalarını kesinlikle istemem.
diyorsun ki karakterimizi etkileyen aile ve çevre,fakat hanım kızımız yaptıklarının ailesi tarafından duyulmasından ölesiye korkuyordu.herkese açık olan bu forumda yaşadıklarını alenen yazmaması gerekir(gerçi ben ne yazdığını okuyamadım içerik değiştirmişti ama yorumlardan belliydi):34:

kesinlikle yanlış anlasılmasın ben kimseye cevap vermek için bunu yazmadım..kimsenin konusu hakkında ya da sizin o konuya yaptıgınız yorum hakkında değildi yazdıklarım..küçük çaplı atışmanızı şimdi farkettim..dediğim gibi zaten burası mahkeme değil bende kimsenin avukatı değilim:19: sadece KK Bayanları Neden Acımasız ? konusuna kendime özgü bir yorum yapmak istedim :59:

öncelikle teyzeciğim burası çocuklara göre bir site değil bunu bilmen gerek!

yaşadıklarımı alenen aktarmadım ! Ayrıntıya inmedim bile ki konuyu okumamışsınız nasıl bir önyargıdır bu!

Yorumlara gelince aynen şu an yaptığım gibi sizlere anlatmaya çalışıp durdum...çabalarım boşuna! kendi bildiğinizi hatta bilmediğinizi okuyacaksınız! Bu cevabınızın bilgi noksanlığından anlayabiliyorum bunu...

Benim istediğim tek şey saygıydı ve ASLA ayrıntılı bir şekilde anlatmadım. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum bir insanın üstüne bu kadar da gelinmez artık uydurmalara kadar gidiyor...

kesinlikle yanlış anlasılmasın ben kimseye cevap vermek için bunu yazmadım..kimsenin konusu hakkında ya da sizin o konuya yaptıgınız yorum hakkında değildi yazdıklarım..küçük çaplı atışmanızı şimdi farkettim..dediğim gibi zaten burası mahkeme değil bende kimsenin avukatı değilim:19: sadece KK Bayanları Neden Acımasız ? konusuna kendime özgü bir yorum yapmak istedim :59:

ben bunun farkındayım. ama o kadar önyargılılar ki seni de benim destekçim ilan ettiler...onların adına senden özür diliyorum. Ve üzülüyorum!

öncelikle teyzeciğim burası çocuklara göre bir site değil bunu bilmen gerek!

yaşadıklarımı alenen aktarmadım ! Ayrıntıya inmedim bile ki konuyu okumamışsınız nasıl bir önyargıdır bu!

Yorumlara gelince aynen şu an yaptığım gibi sizlere anlatmaya çalışıp durdum...çabalarım boşuna! kendi bildiğinizi hatta bilmediğinizi okuyacaksınız! Bu cevabınızın bilgi noksanlığından anlayabiliyorum bunu...

Benim istediğim tek şey saygıydı ve ASLA ayrıntılı bir şekilde anlatmadım. Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum bir insanın üstüne bu kadar da gelinmez artık uydurmalara kadar gidiyor...

ilk mesajını değil ama sonrakilerin hepsini okudum.
burası çocuklar için değil diyorsun ama tüm topluma açık bir site,üye olmadan bile girsen çoğu konuları okursun.hadi 12-13 yaş çocuk ama daha büyük ergenlerde var bu sitede,üstelik daha ne kadar ayrıntılı anlatmayı düşünüyordun ki,ilk mesajı okumadan neyin ne olduğunu gayet iyi anladım.yazdın anlattın,sonrada özel hayatıma müdahale ettiniz diye herkesi suçladın,sen anlatmasan burdaki bayanlar ne bilecekti:34:
aklını başına topla ailene yazık olcak çünki bir anne tavsiyesi sana:34:

fazladertlli senin kim oldugunu aciklayip seni rezil edelim mi herkese esas kimliginide ogrensinler bence !

gerçekten bende okuduğum bir çok topikte farkettim bunu , çok acımasız davrananlar var , tamamen kendi dogrularıyla yargılayanlar , olaya karsısındakinin penceresinden bakmayı hiç denemeyenler ,... ben burada açıkçası empati kuramadıgım durumlara yorum yapmamayı tercih ediyorum , eger kendimi o kişinin yerine koyabiliyorsam bi yardımım olur dye düşünerek bişeyler yazıyorum onun için , eger empati kuramıyorsamda hiç birşey yazmıyorum çünkü en azından sinir bozmayayım , çünkü ben şöyle düşünüyorum , buraya derdini yazanlar halk oylamasıyla yargılanayım dye yazmıyor , derdime bi çare bulayım belki bunu yasayanlar vardır yada cevrasinde gorenler vardır dye yazıyorlar ki zaten bi kadın derdini buraya yazmıssa yalnızdır biraz . artık konusacagı cok insan kalmamıstır da burada care arar derdine , en iyisi boyle düşünüp destek olmak , destek olmayacaksanda saldırmamak..

Sabah mail atmis birileri beni mahkeyeme verecekti gercekten vereceklermi diye ! Hem yusuf yusuf modunda hemde hic cekinmeden yazip ciziyor. Cahil cesareti bu iste. Her kime hakaret etti ise baslatsin proseduru biz her turlu bilgiyi verelim....

Bu forumda acımasızlığa zorbalığa ve insanları küçük düşürmeye yer olmamasının tek yolu insanların kendilerini bilip hadlerini aşmamalarıdır. Herkes şunları düşünebilmeli :
1.Başkasının özgürlüğünün başladığı yerde benimki biter.
2. Voltaire der ki "Dusuncelerinizden nefret edebilirim ama onu ifade etmenizi ölümüne savunurum"
bu medeniyete kavuşana kadar kendini bilmezlerin kurbanları artacak ama şunu söyleyim bu gibi kişilerle ancak benim yaptığım gibi dalga geçilir. Çok da eğlenilir.Onlar anlayamazlar ama hak yerini bulur.Neymiş hak eden derviş muradına ermiş:66:

Son düzenleme:
Back