• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

Çok güzel bir konu olmuş.. Burda bu benim başıma geldi, bende birşeyleri paylaşmak istedim bir kaç önce zaten durumumum kötüydü iyice kötü oldum.. kovulmuş gibi hissettim.. Kimsenin beni tam olarak anlamayacağını biliyordum fakat en azından kırmasalardı .. Bende başıma hiç böyle şeyler gelceğini ümit etmezdim..allah korusun derdim..hayat bu işte herkesin başına gelebilirdi..geliorda..birbirimizi anlamalıyız..lütfen arkadaşlar kırmayın kimseyi, özellikle yazıyorsunuz bazen, düşünün yazmadan önce...eğer agresif olcaksanız boşverin hiç yorum atmayın.yemin ediyorum sırf bu duyduyğum kötü şeyler yüzünden, sayfanın linkini görünce şeytan görmüş gibi hissediyorum, girersem oraya yine üzülecek gibi hissediyorum...

konu açanlar konuyu açarken olumsuz eleştirileride göze almak zorunda... ama kırıcı yorum yapan bayanlarda var gerçekten... çok önemli bi sorun değil yardım etmek isteyenle sinirini burdan çıkarmak isteyen belli oluyor zaten

Bazıları buraya vicdanını rahatlatmak ve pohpohlanmak için konu açıyor. Her türlü eleştriye açık olmak durumundayız bende dahil.

Bence burada olumsuz yazı yazan ve sen de kötü kızmışsın buna müstehakmışsın gibilerinden cevaplar verenlerin derdine derman arayanları kınayanların gerçek hayatlarında daha kötü haltlar yemedikleri ne malum? hatta zamanında o da yapmıştır şimdi burda ahlak bekçiliği yapıyordur olabilir.. herkes iyiyse günahları kim işliyor değil mi...

herkes iyiyse günahları kim işliyor değil mi...:46::46::46:

aslında bayanlar genel olarak acımasız.KK ise bize bunun bir yansıması,örneklerin sayısını arttırıyor sadece.
insanların hayata ve kendilerine olan acımasızlığını burada daha net görebiliyoruz ve kişiler kimi durumda kendilerine,hatta çevrelerine veremedikleri tepkileri burada rahatlıkla hiç tanımadıkları insanlara verebildiklerini görüyoruz.buda insanların normal hayatta ortaya çıkaramadıkları '' EGO'larının'' tatminini sağlıyor sanırım.
bunun haricinde birde çok kaba,saldırgan,aşağılayıcı yorumlar yapanları görüyoruz onlar ise ayrı kategori oluyor sanırım.onlara yorum yapmaya da gerek yok herhalde.

evet evet kesinlikle dediğin doğru , EGO tatmini yapıyorlar . Gerçek hayatta yüzüne söylemeleri imkansız şeylerle hemde...

sende konunun birinde aynısını yapıyordun:34:

bikaç sayfa öncede gördüm yorum yazmışsın gene , beni araştırıyorsun sanırım takibimdesin , olayları karıştırmamak lazım ! ben hakaret etmeyin , küçük düşürmeyin , aşağılamayın tarzı şeyler yazdım konumda gördüğün gibi ötesi değil ! herkesle polyanacılık oynayalım , hadi herkesi pohpohlayalım falan demedim... konularda düşüncelerimi "saygı çerçevesinde" yazmakta özgürüz burda , fake olduğunu düşünüyosam düşüncemi yazarım.

bikaç sayfa öncede gördüm yorum yazmışsın gene , beni araştırıyorsun sanırım takibimdesin , olayları karıştırmamak lazım ! ben hakaret etmeyin , küçük düşürmeyin , aşağılamayın tarzı şeyler yazdım konumda gördüğün gibi ötesi değil ! herkesle polyanacılık oynayalım , hadi herkesi pohpohlayalım falan demedim... konularda düşüncelerimi "saygı çerçevesinde" yazmakta özgürüz burda , fake olduğunu düşünüyosam düşüncemi yazarım.

seni neden araştırayım ki,o gün tesadüf konuyu okuyordum ve böyle bir konu açıp sonrada aynı şekilde hareket etmen ilgimi çekmişti ve gelip yazdım:34:

seni neden araştırayım ki,o gün tesadüf konuyu okuyordum ve böyle bir konu açıp sonrada aynı şekilde hareket etmen ilgimi çekmişti ve gelip yazdım:34:

bu konuda ve diğer konuda da tesadüfen gördün yani beni , peki öyle olsun . ayrıca nerde hakaret etmişim çok merak ettim ...

Valla sasıyorum bazı uyelerın buraya yorum yazmasına cunku benle alay ettıler actıgım konuda her yazdıgım sozde bı yanlıs aradılar demedıklerı kalmadı sımdıde buraya gelıp mıllete satasıyorlar

Sanırım yaklaşık bir sene önce ceza almıştım , cezam bitti ve geri döndüm. Şöyle bir göz atayım dedim ama değişen pek birşey olmamış sanırım çok üzücü gerçekten :50::50:

Sanırım yaklaşık bir sene önce ceza almıştım , cezam bitti ve geri döndüm. Şöyle bir göz atayım dedim ama değişen pek birşey olmamış sanırım çok üzücü gerçekten :50::50:

Nesi üzücü? Herkes aynı fikirde olmak zorunda değil alt yapısını kabul ederseniz üzülmezsiniz.

ben cezaları 3 gun bılemedın 5 gun sanıyordum, çok şaşırdım.. o konu ıcın mı 1 yıl ceza:53::53:

Hangi konu canım , konudan değil reklamdan diyelim :) Belki bu konuları konuşmak yasaktır , bi fikrim yok boşverelim en iyisi

Son düzenleme:
kesinlikle aynen katılıyorum yazmak öle kolay ki hiç karşıdakini nası bi duruma sokarım bu lafla diye düşünülmüyo elimden geldiğince dikkat ederim yanlış bi cümle kurmamaya belki de yazdığımız bi cümleyle o kişinin hayatını mahvedebiliriz. insanlar buraya yargılanmak ya da hakaret duymak için yazmıyo zaten başında bi dert var biraz rahatlayabilmek için yazıyo elinden gelmiyosa bunu yapmak ya da istemiosan hiç yorum yapma ölmessin en azından bi kişiyi kırmamış olursun. güzel konu açmışsın iy de yapmışsın umarım birileri ders alır okuyunca :ssz:

Back