Bende rahatsızım bu durumdan.
Herkes hata yapabilir.
Benim doğrum bir başkasının yanlışı olabilir.
Biraz daha hoşgörülü olunmalı.
Mevlana der ki; "dost acı söyleyen değil, acıyı tatlıyla söyleyendir"
Tamamen katılıyorum bu söze.
Çözüm odaklı olmalı.
Birde hemen taraf olunuyor, saf tutuluyor ya ona da sinir oluyorum ben.
Konu sahibini destekleyenler ve köstekleyen arasında gereksiz bir savaş çıkıyor.
Bunun konu sahibine bir yararı yok ki!
Ayrıca okuduğumuz her konuya yorum yapma zorunluluğumuz yok!
KK geniş bir aile. Tabiki uzlaşamayanlar, anlaşmayanlar olacak.
Herkes bir değil, herkesin kendini ifade ediş biçimi bir değil.
Yinede klavye başına geçince ekranda gördüğümüz kelimleri cümleleri yazanlarında bizim gibi insan olduğunu unutmasak keşke. Uslüp çok önemli. Unutmayalım ki imtihan dünyasındayız.
Bugün kınadığımız eleştirdiğimiz yarın bizim yada bir yakınımızın başımıza gelebilir.
Henüz ergenliğe yeni girmiş küçük sultanlarda okuyor yazılanları. Dikkatli olmak lazım. Bir cümleden akılları çelinir.
Bence konu açan arkadaşlarda, konuya cevap veren arkadaşlarda dikkatli olmalı.
Birde bazı insanları bazı durumlarda sarsmak gerek. Sert çıkmak lazımki hatasını farkına varsın. Belki bu yüzden bazı arkadaşlar acımasızca dediğimiz yorumları yapıyorlardır. Yinede hakaret etmek olmaz. Yanlış! Zaten site kurallarınada aykırı
)

Herkes hata yapabilir.
Benim doğrum bir başkasının yanlışı olabilir.
Biraz daha hoşgörülü olunmalı.
Mevlana der ki; "dost acı söyleyen değil, acıyı tatlıyla söyleyendir"
Tamamen katılıyorum bu söze.
Çözüm odaklı olmalı.
Birde hemen taraf olunuyor, saf tutuluyor ya ona da sinir oluyorum ben.
Konu sahibini destekleyenler ve köstekleyen arasında gereksiz bir savaş çıkıyor.
Bunun konu sahibine bir yararı yok ki!
Ayrıca okuduğumuz her konuya yorum yapma zorunluluğumuz yok!
KK geniş bir aile. Tabiki uzlaşamayanlar, anlaşmayanlar olacak.
Herkes bir değil, herkesin kendini ifade ediş biçimi bir değil.
Yinede klavye başına geçince ekranda gördüğümüz kelimleri cümleleri yazanlarında bizim gibi insan olduğunu unutmasak keşke. Uslüp çok önemli. Unutmayalım ki imtihan dünyasındayız.
Bugün kınadığımız eleştirdiğimiz yarın bizim yada bir yakınımızın başımıza gelebilir.
Henüz ergenliğe yeni girmiş küçük sultanlarda okuyor yazılanları. Dikkatli olmak lazım. Bir cümleden akılları çelinir.
Bence konu açan arkadaşlarda, konuya cevap veren arkadaşlarda dikkatli olmalı.
Birde bazı insanları bazı durumlarda sarsmak gerek. Sert çıkmak lazımki hatasını farkına varsın. Belki bu yüzden bazı arkadaşlar acımasızca dediğimiz yorumları yapıyorlardır. Yinede hakaret etmek olmaz. Yanlış! Zaten site kurallarınada aykırı

Son düzenleme: