• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

Bende rahatsızım bu durumdan.
Herkes hata yapabilir.
Benim doğrum bir başkasının yanlışı olabilir.
Biraz daha hoşgörülü olunmalı.
Mevlana der ki; "dost acı söyleyen değil, acıyı tatlıyla söyleyendir"
Tamamen katılıyorum bu söze.
Çözüm odaklı olmalı.

Birde hemen taraf olunuyor, saf tutuluyor ya ona da sinir oluyorum ben.
Konu sahibini destekleyenler ve köstekleyen arasında gereksiz bir savaş çıkıyor.
Bunun konu sahibine bir yararı yok ki!

Ayrıca okuduğumuz her konuya yorum yapma zorunluluğumuz yok!

KK geniş bir aile. Tabiki uzlaşamayanlar, anlaşmayanlar olacak.
Herkes bir değil, herkesin kendini ifade ediş biçimi bir değil.
Yinede klavye başına geçince ekranda gördüğümüz kelimleri cümleleri yazanlarında bizim gibi insan olduğunu unutmasak keşke. Uslüp çok önemli. Unutmayalım ki imtihan dünyasındayız.
Bugün kınadığımız eleştirdiğimiz yarın bizim yada bir yakınımızın başımıza gelebilir.

Henüz ergenliğe yeni girmiş küçük sultanlarda okuyor yazılanları. Dikkatli olmak lazım. Bir cümleden akılları çelinir.
Bence konu açan arkadaşlarda, konuya cevap veren arkadaşlarda dikkatli olmalı.

Birde bazı insanları bazı durumlarda sarsmak gerek. Sert çıkmak lazımki hatasını farkına varsın. Belki bu yüzden bazı arkadaşlar acımasızca dediğimiz yorumları yapıyorlardır. Yinede hakaret etmek olmaz. Yanlış! Zaten site kurallarınada aykırı;))
:71::71::71:

Son düzenleme:
fazladertlli senin kim oldugunu aciklayip seni rezil edelim mi herkese esas kimliginide ogrensinler bence !

Merhabalar Kazen bey:42:
Konuyu bölmek istemiyorum fakat daha önce birçok üyenin dile getirdiği gibi bu 2. Üyelikleri ve kimliklerini deşifre ederseniz kimse böyle bir seye cesaret edemez diye düşünüyorum. Elbette bu benim nacizane fikrim, takdir size kalmıs.

Her insan önce kendi kapisinin önünü temiz tutmakla mesgul olmali...

Bence bazi arkadadaslar sirf laf olsun torba dolsun diyerek yorumunu yapiyor ve bunu yaparkende bazilari uslupsuz olabiliyor.

Kendimizi gelistirelim bence bakis acimizi biraz daha genisletelim..

aynen katılıyorum kk daki acımasız ve kendini üste çıkartmak sırf yorum yapmak için kalp kıranlara. aldığım cvp da ben yorum yaparım yapmayın arkadaşım. önce kendini o konuyu yazan kişinin yerine koy ve ne demek istediğini anlayarak yaz. haa yazarkende kelimelerini incitmeden güzel ve doğru uslüple yazmaktır. burası sanal sonuçta belki yazılanlar doğru veya yanlış. ırgalamak diilde önayak olmak varken ne gerek var ama. eminim bana yine aradan biri çıkıp silkeler şimdi beni :21:

Arkadaşlar selam , bir süredir dikkatimi çeken bir konu var forumumuzda ...

Öncelikle konumun başlığı genelleme oldu ama amacım genellemek değil , tabiki herkes acımasız değil...

Gelelim konumuza... İnanın bu konuyu açmak için 2-3 gündür düşünüyorum ama artık dayanamıcak hale geldim , burdaki kişilerin kimisi neden acımasız ? Örnek vererek açıklıyorum , mesela bir arkadaşımız konu açıyor , "evden kaçtım, ailem küstü dertleşelim" , diyor altındaki yorumları bi okuyorum , "senin gibisine bu müstahak , neden kaçtın rahat mı battı , iyi şimdi görürsün gününü, benim kızım yapsa affetmem" gibi yorumlar yapılıyor yada başka bir örnek vereyim "eşimi sanırım çok sıktım ve şimdi beni aldatıyor" , diyor ve cevaplar , "eşini sıkarsan olacağı o , yeteri kadar ilgi göstermezsen kocana o olur " gibi yorumlar ... Son bir örnek daha vereyim uzatmadan , bebeğini aldırmayı düşünen bir anne dertleşmek için açıyor bir konu ve yorumlar hemen "sen bir cana nasıl kıyarsın , senin gibi anne olmaz olsun " tarzında oluyor....

Neden arkadaşlar neden ??????

Neden daha hoşgörülü olamıyoruz , neden o kişinin penceresinden bakamıyoruz olaylara , hadi diyelim bakamadık peki ya neden tanımadığınız birine o derece hakaretler ediyor , haksızlıklar yapıyoruz... Evden kaçan kızın belki başka çaresi yoktu , belki konusunda anlatmadı ama babası dövüyordu , yada bebeğini aldırmak zorunda kalan annenin maddi durumu iyi değildi , evde 2 çocuğu daha var ve ucu ucuna yetiyordu belki kazandığı para , 3. çocuğunu doğurup sokağa bırakması yada satması daha mı iyi olurdu ...

Okuyorum dert yanan bayanlara verilen cevapları , gerçekten üzülüyorum ya gerçekten arkadaşlar , hani düşünüyorumda bir yandan , acaba o kişi kız kardeşiniz , en yakın arkadaşınız , anneniz , ablanız olsada bunları söyleyebilecekmisiniz ? Aslında onlara söyleseniz bile daha mantıklı bir bakıma , hiç tanımadığınız , hayatı hakkıda en ufak bilginiz olmadığı kişilere bu derece nasıl haksızlık yapabilirsinizki ? Kişiler çaresiz destek , yardım beklerken neden köstek olunurki ?

Neyse çok uzattım sanırım sizleride sıktıysam özür dilerim , bu benim son zamanlarda baya bir dikkatimi çeken bir konuydu ve sizlerle paylaştım rahatladım , umarım insafsızca yapılan yorumla çok fazla karşılaşmam bundan sonra...

Bu konuda benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bekliyorum konuşmaya...

Not.Verdiğim örneklerin KK daki kadınlarla hiçbir ilgisi yoktur , klişe konular oldukları için aklıma gelen ilk örneklerdi kimse üzerine alınmasın lütfen...
kesinlikle katılıyorum canım sana sonuçta insanlar zaten mutsuz orda birazcık kendilerini iyi hissetmeye çalışıyorlar ve daha fazla üzerlerine geliniyor tamam herkes fikrini söylemekte özgür ama bu kadar kırıcı olmak zorumda değiller bence

bu konuyu açan arkadaşa katılıyorum... kişi belki kimseye açamadığı sıkıntısını burada tanımadığı insanlarla paylaşmak,içini dökmek belki birazda rahatlamak istiyor.. ama bazı arkadaşlar bazen kendisinin bazen yakın dostlarının yada komşularının yaşadıklarıyla kıyaslayıp haksız yere incitici eleştirlerde bulunuyor.empati kuramıyor..
resmen haddi olmayarak yargılıyor..idama mahkum ediyor.. kimse kimsenin birebir özel hayatını bilmiyor burada herşey anlatılamıyor..o nedenle eleştiri yapılacaksada uygun dille yapılması gerekir.

Bu konuyu açan arkadaş benim düşüncelerimi aynen yazmışsın bende bu forumu çok seviyorum fakat derdim var köşesini okuduğum zaman bazı arkadaşların sert yorumlarıyla karşılaşıyorum ve ve konu açan arkadaş için üzülüyorum çünkü eleştiriler bazen ağır olabiliyor en azından konuyu açan kişi illaki derdini biriyle paylaşamamışki burada sizin samimiyetinize dayanarak buraya açmış ve onu bu şekilde ağır eleştiriye maruz bırakırlarsa bu pekde hoş olmaz.diyeceğim şu ki bende bu durumdan rahatsızdım inş.bundan sonra olmaz bu tür eleştiriler.yani her hatana yapana gülerek iyi yaptın aferin demek değil iş burda hatasını doğru ve uygun dille anlatmak insanları yönlendirmektir.

Arkadaşlar selam , bir süredir dikkatimi çeken bir konu var forumumuzda ...

Öncelikle konumun başlığı genelleme oldu ama amacım genellemek değil , tabiki herkes acımasız değil...

Gelelim konumuza... İnanın bu konuyu açmak için 2-3 gündür düşünüyorum ama artık dayanamıcak hale geldim , burdaki kişilerin kimisi neden acımasız ? Örnek vererek açıklıyorum , mesela bir arkadaşımız konu açıyor , "evden kaçtım, ailem küstü dertleşelim" , diyor altındaki yorumları bi okuyorum , "senin gibisine bu müstahak , neden kaçtın rahat mı battı , iyi şimdi görürsün gününü, benim kızım yapsa affetmem" gibi yorumlar yapılıyor yada başka bir örnek vereyim "eşimi sanırım çok sıktım ve şimdi beni aldatıyor" , diyor ve cevaplar , "eşini sıkarsan olacağı o , yeteri kadar ilgi göstermezsen kocana o olur " gibi yorumlar ... Son bir örnek daha vereyim uzatmadan , bebeğini aldırmayı düşünen bir anne dertleşmek için açıyor bir konu ve yorumlar hemen "sen bir cana nasıl kıyarsın , senin gibi anne olmaz olsun " tarzında oluyor....

Neden arkadaşlar neden ??????

Neden daha hoşgörülü olamıyoruz , neden o kişinin penceresinden bakamıyoruz olaylara , hadi diyelim bakamadık peki ya neden tanımadığınız birine o derece hakaretler ediyor , haksızlıklar yapıyoruz... Evden kaçan kızın belki başka çaresi yoktu , belki konusunda anlatmadı ama babası dövüyordu , yada bebeğini aldırmak zorunda kalan annenin maddi durumu iyi değildi , evde 2 çocuğu daha var ve ucu ucuna yetiyordu belki kazandığı para , 3. çocuğunu doğurup sokağa bırakması yada satması daha mı iyi olurdu ...

Okuyorum dert yanan bayanlara verilen cevapları , gerçekten üzülüyorum ya gerçekten arkadaşlar , hani düşünüyorumda bir yandan , acaba o kişi kız kardeşiniz , en yakın arkadaşınız , anneniz , ablanız olsada bunları söyleyebilecekmisiniz ? Aslında onlara söyleseniz bile daha mantıklı bir bakıma , hiç tanımadığınız , hayatı hakkıda en ufak bilginiz olmadığı kişilere bu derece nasıl haksızlık yapabilirsinizki ? Kişiler çaresiz destek , yardım beklerken neden köstek olunurki ?

Neyse çok uzattım sanırım sizleride sıktıysam özür dilerim , bu benim son zamanlarda baya bir dikkatimi çeken bir konuydu ve sizlerle paylaştım rahatladım , umarım insafsızca yapılan yorumla çok fazla karşılaşmam bundan sonra...

Bu konuda benim gibi düşünen arkadaşlar varsa bekliyorum konuşmaya...

Not.Verdiğim örneklerin KK daki kadınlarla hiçbir ilgisi yoktur , klişe konular oldukları için aklıma gelen ilk örneklerdi kimse üzerine alınmasın lütfen...

valla ben diyet, kozmetik, saç konularında takılıyorum bu sitede genellikle ve karşılaşmadım pek dediğin tipde üyelerle bizim buralarda üyeler süper:61::61::16:

ancak şu bir derdim var konularına baktım dediğin gibi gerçekten berbat üyeler var ara ara. seviyesiz, kalitesiz..
hele milletin ahlak bekçiliğine soyunanlar, son derece geri kafalı olan üyeler midemi bulandırıyor. hele bir kadının geri kafalı olmasına tahammül edemiyorum ya! nazileri savunan yahudiler gibiler aynı..

burdaki dediğim tip üyeleri görmemek için bu bölüme de pek uğramam herhalde..

ancak yine de kadınlar kulübü en iyisidir bakma sen. ben neredeyse tüm sitelerde takılmışımdır, sen onları gör bir de!:kkk:

Son düzenleme:
konu açan arkadaşların fake mi gerçek mi olduğunu bilmiyorum.
fakat yaptığım yorumu bazen 2-3 kere düşünüyorum.bazen birinin önemsizce söylediği ama bize çok anlamlı gelen bi kelime çok üzüyor bizi.
bende genelde buna göre yorum yapıyorum.
acımasız yorumlarda bulunan arkadaşlar;
yıkıcı değil yapıcı eleştiri yapalım lütfen!!

ben acımasızdan ziyade bazı kişilerin biraz cahil olduğunu düşünüyorum,kimisinde sabah programı havası var... konu ciddiyetle gidiyor,yorum yapılıyor,derdini anlatıyor kız...sonra ortalık birden geyiğe sarıyor konu sahibi de dahil herkes geyik yapıyor,konuyla tamamen alakasız yerlere çekiliyor olay.
sabah programlarında önce derdini anlatıp ağlayan,sonra ankara havası çalınca kalkıp oynayan teyzeler var ya onlara benzetiyorum onları.

sadece onay almak,birlikte eşlere ve ailelerine hakaret etmek için açılmış konular genelde zaten...konu mesela "eşimin ailesi iğrenç" 2. yorum "benimki daha iğrenç" 3.yorum "ben onları görünce kusuyorum" 4.yorum "ben eşimi de ailesinden iğrendirdim birlikte iğreniyoruz" 5.yorum "iğrençlik yarışması yapılsa benim eşimin ailesi birinci olurdu"
sürekli yorumlar böyle gidiyor,ben anlamıyorum ki ne olmuş ne bitmiş,problemlerine bakıyorsun, anlattıklarına bakıyorsun hiç içi dolu neden yok...maksat sadece aileleri diskalifiye etmek hayatlarından<<<

bazen kullanılan üslup beni çok kızdırıyor,mesela biri kalkmış "iki tane embesil görümcem var,kaynanamı kendileri gibi giydiriyorlar" demiş. onun görümcesi olmasam da hakkında hiçbirşey bilmesem de sinir oluyorum. bir insan diğer insana bu kadar rahat bu kadar çirkin hakaret etmemeli.

bir derdim var topiği en çok takıldığım yer forumda,eşlerinin aileleri hakkında söyledikleri şeylerden yeminederim ben utanıyorum,eşlerinin aileleri adına üzülüyorum. benim de oğlum var,erkek kardeşim var,yarın bir gün onların eşlerinin öyle olabileceği ihtimali yüzünden daha da cinleniyorum...tek kelimeyle cehalet...
acımasızlık değil yani bence dejenerasyon...

bende konu actıgımda kotu yorumlar aldıgım olmustu ama herkes moral ıcın konusursa gerceklerı kım soylıcek dost acıda soyler:61: eger bısı acıyorsan heryonden cevap gelebılır hepsıne acık olmalısın bı konuyu heryonden tartısmadan cozemeyızkı:68:

Bencede dost acı söyler ayrıca herkes yaşadıklarını anlatmakta özgürdür kullandığı kelimeler sadece kendini ilgilendirir.biz burda onları cahillikle (!) suçlayamayız ve kendimizide bi süperwoman sanıp ''hakettiklerini söyledim'' diyip kendi mutlululuğumuzu (!) anlatıp ya da konu sahibi arkadaşın eski konularına bakıp aaa burdada bi açığı varmış diyippp paaattt yeni kouya lafı yapıştırıp gidemeyiz..! Bize kimse bu hakkı vermez..yorum yaparken sözde ılımlı,insaflı insanlardan nefret ediyorum herkes kimin ne yaşadığını bilemez kimseyede peşin hükümde bulunamaz!!! Ne kadar güzel mutlu arkadaşlar var biz mutsuzlarda (!) böyle geçiniyoruz..Ama bu kimseye hakaret etme ve üstünlük taslama hakkı vermez dışarıdan çok komik görünüyorlar kısaca ben ne oldum delisiler..Burada avukatlar,doktorlar,mühendisler,hakim olanlar bile tanıdım ama hiçbiri kendini bilmez bi şekilde hava atarken görmedim ozaman b u yapılan hakaretlerin adı ne oluyor siz düşünün.Önce insan kendine bakmalı ben neyim nasıl biriyim diye sonra etrafındakileri eleştirsin!!

aaaa dedikodu yapmayinnn cokkk ayip diyen bazi bir kk üyesinin 2 gün sonra baska bi topikte dedikodu yapmasi cok ilgin:97:

insanlara karismasalarda önce kendi kapisinin önündeki pisliklerini süpürseler kk daha temiz olur:55:

yorunm yaparsin, konu sahibi bise demez ordan kendini kk avukati sanan gelir senin yorumunu alintilar agzina geleni sayar, sonra bisey yapmamis gibi cekilir kenari, uyariyida sen alirsin:53:

sanane kardesim sanaaaannnnneeeee konu sen degilsinki konu sahibinin klavyesi yokmu:95:

aaaa dedikodu yapmayinnn cokkk ayip diyen bazi bir kk üyesinin 2 gün sonra baska bi topikte dedikodu yapmasi cok ilgin:97:

insanlara karismasalarda önce kendi kapisinin önündeki pisliklerini süpürseler kk daha temiz olur:55:

yorunm yaparsin, konu sahibi bise demez ordan kendini kk avukati sanan gelir senin yorumunu alintilar agzina geleni sayar, sonra bisey yapmamis gibi cekilir kenari, uyariyida sen alirsin:53:

sanane kardesim sanaaaannnnneeeee konu sen degilsinki konu sahibinin klavyesi yokmu:95:

onlar için güzel bir atasözümüz var

ele verir talkımı kendi yutar salkımı

daha iki gün önce bi ceza daha eklendi cezama:97:
hayırlısı :27:

çok ekşınlı bi konuysa artık dalmıyorum damarıma basılmadıkça da yorum yapmıyorum ..niyazi olmak istemiyorum:97:
sakin olcam ....kuşlar kelebekler böcükler....doğa güzel bulut var:27:

Benimde Bu Aralar Hiiççç Umrumda Olmuyor Valla!!:51:
Bakıp Geçiyorum..:19:

Konu Sahipleriyle Anlaşıyoruz Ama, Ya Konu İçersindeki Yorumcular..:27:

Onlarla Anlaşamamakta Zaten Umrumda Değil..:51:
Laftan Anlamıyorlar, Kendilerini Her Girdikleri Topiğin Sahibi Sanıyorlar..:52::52::52::52::52::52:
Zavallı Deyip Geçiyorum..:19:

Back