• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KK Bayanları Neden Acımasız ?

herkesi alkışlayacağız ki herkesin gönlü olsun
yok öyle bir dünya kimse birbirini kandırmasın

iyi yapıyorsun aynen devam demeliyiz bunu bekliyorlar
kendi vicdan muhasebesini burada aklamak diye bir şey yok
10 tatlının yanında 1 acıya tahammülün yoksa
sen kendine bir şey katamayan bir insansındır

gerçek çoğunlukla acı olandır

şu topicte bile saldırıya geçilmiş..
yapmayın Allah aşkına neden bahsediyoruz ve ne yapıyosunuz..
bari bu topicte yapmayın komik oluyo..
burası herkese açık bi forum, hakaret boyutlarına ulaşmadığı sürece herkes olumlu yada olumsuz fikir beyan edebilir..
isteyen konunun tamamını okur, isteyen sadece konu sahibinin yazdıklarını okur ve istediği gibi fikir beyan eder, hakaret etmediği sürece..
bunu kaldıramayacak olan konu açmasın o zaman..

Kadının kadına yaptığını düşman düşmana yapmazmışşş..
der ve giderimmm..
iyigecelerr

sofia sen anladın arkadaş anlamadı, ne kadar acı! Birbirini yanlış anlamak!

onun da kötü bir niyetle sormadığından eminim :)
biraz üst üste geldi yorumlamalar
sanırım sende alıntı yapınca muhalefet havası mı acaba diye düşündü
ılımlı bir arkadaştır o da :)

onun da kötü bir niyetle sormadığından eminim :)
biraz üst üste geldi yorumlamalar
sanırım sende alıntı yapınca muhalefet havası mı acaba diye düşündü
ılımlı bir arkadaştır o da :)

demi ama..yani insan bi okuyunca hani bana hitaben bişi yok..
destek sözü yok.
sadece ortaya yazmış gibi olmuş haksız mıyım?
:40::40:

demi ama..yani insan bi okuyunca hani bana hitaben bişi yok..
destek sözü yok.
sadece ortaya yazmış gibi olmuş haksız mıyım?
:40::40:

güldürdün beni ya :52:
bundan sonra önce beğene tıklayıp ondan sonra alıntı yapmak lazımm :D
oyyy çok güldüm sen çok yaşa emi

aklım da olsun sana yorum yaparken bir daha yada alıntı yaparken
hitap kullanıcam
çok haklısın ile başlayan :D

acımasız olmak konuya göre değişiyor bence ,sırf geyik niyetine saçmasapan açılan bir konu hakkında nasıl mantıklı yorum yapılabilir ki ...
fikri olmayan hiçbir konuya yorum yapmasın yani sırf yazmış olmak için yazma mantığıyla yapılmasın yorumlar ama bu tabiki mümkün değil
binlerce kişinin üye olduğu bir sitede tabi herkes farklı kültür,görgü,eğitim seviyesi hatta farklı dine mensup olduğu da düşünülürse
her kafadan farklı seslerin çıkması gayet normal....

yani seninle aynı şeyi düşünmüyor diye başkasına yüklenmek saçma ee o zaman bildiğinden şaşmaycaksan ,duymak istediğin görmek istediğin şeyleri
görmediğin için sinirlenip konuna sahip çıkmayacaksan ne diye konu açarsın ,eğer açıldıysa da her türlü şeye hazırlıklı olmalı insan,
zaten genelde yeni üyeler hemen üye olup daha üç beş mesajla bodoslama derdim vara giriyor konu açıyor ,
ee sonra üstüme çok gelindi diyor...

önemli olan düzgün uslup ve saygı çerçevesinde paylaşım olmalı... burası sanal ortam diye ahlaki değerler,saygı ve türkçe hiçe sayılıyorsa
o kişinin sadece ego tatmin yeridir burası ....

güldürdün beni ya :52:
bundan sonra önce beğene tıklayıp ondan sonra alıntı yapmak lazımm :D
oyyy çok güldüm sen çok yaşa emi

aklım da olsun sana yorum yaparken bir daha yada alıntı yaparken
hitap kullanıcam
çok haklısın ile başlayan :D

bak ben nasıl beğeniyorum hemen:27::27::27::27::27:
şaka bi yana da ne bileyim ya kafam durmuş bi kahve yapayımda çalışsın:17::17::17::17:

Hanımlar,
yine birbirinize esip gürlemişsiniz,size defalarca buranın kuralları olduğunu hatırlatıp duruyoruz ki,aslında hatırlatmak zorunluluğumuz yok.
Konulara yorum yaparken aynı fikirlerde olmayabilirsiniz,aynı fikirde olmanız beklenemezde zaten,hepiniz farklı aileler tarafından yetiştirildiniz,farklı çevrelere ve farklı kültürlere sahipsiniz,yaşam tecrübeleriniz,kişiliğinizle doğru orantıda kendi düşüncelerinizi ifade etmeniz kadar doğal birşey olamaz,topiklerde yorum yaparken eleştirme hakkınız var ama eleştirmek,karşınızdakini rencide etmek,hakaret etmek,incitmek,ağzına geleni saymak değildir,eleştirmek uygun sözcüklerle ,saygı çerçevesinde kendi düşüncelerinizi beyan etmektir.

Size hitaben uygunsuz şeyler yazılıyorsa,karşılığında ağzınıza geleni sayıp sövmek yerine KÖTÜ İÇERİK butonuna basın,o buton mesajların altına süs olsun,renklilik katsın diye konulmadı,yok ben anlamam buton muton herkese ağzının payını veririm diyorsanız buyrun Allah ne verdiyse yazın,çizin.

Bende uzun zamandır bu topiğin mudavinlerinden sayılırm..ama burda söyle bir sorun var..

şimdi biri söyle bir konu açmış..işte sevdiğim çocuk var beni evine götürdü.öptü.çocuk aramıyor artıkbeni..vicdan azabı çekiyorum.kızlar napmam lazım lütfen bana yol gösterin ,çok kötüyüm die.

Varan 1....aaaa..iyi olmuş..namuslu bir kızın çocuğun evinde ne işi var..çccuk haklı tabi aramaz seni.(şimdi 17 yaşınki bir kızın bu yorumdan sonra cektiği psikolojik baskıyı düşünün)

varan 2......haklısın aaa diyen arkadaş..senin anan baban yokmu kzım..seni iyi yetiştiremişler ki sen o eve gittin..(kızın masum ana babasıda nasibini aldı böyleliklen)

varan 3......ayyy bende 18 yaşındayım ama sen gibi değilim ne işim var elelmin adamın evinde...sana mubah...(kız başlar düşünmeye acaba ben kötü kızmıyım die)

varan 4....seni allah affetsin..ben yorum yapamıcam..(ahaa kız hepten çöktü allah bile beni sildi düşüncesinde)

varan 5...(genelde bu kelime çok gecer kk de)ayy ben koçisimin bekarken evine gitmiş olsaydım herif beni almazdı..koçisim koçişimmmm..:1::16:

Son varan....üzülme güzelim daha çocuk yaştasın bizde böyle hatalar yeri geldik yaptık..ama benden sana tavsiye bir daha böyle birşey yapma..başına daha kötü şeylerde gelebilirdi.eğer çocuk seni aramıyorsada o onun kendi pis kareerindendir.kendini suçlama.hem bu sana azcık ders olsun güzelim hayata daha temkinli olursun..ve hiçbir erkeğede artık güvenme ..malum hayat kötü...

Işte böyle kızlar böyle şeyler kk de çok yaşanıyor..benim gördüğümde bu..

Bende uzun zamandır bu topiğin mudavinlerinden sayılırm..ama burda söyle bir sorun var..

şimdi biri söyle bir konu açmış..işte sevdiğim çocuk var beni evine götürdü.öptü.çocuk aramıyor artıkbeni..vicdan azabı çekiyorum.kızlar napmam lazım lütfen bana yol gösterin ,çok kötüyüm die.

Varan 1....aaaa..iyi olmuş..namuslu bir kızın çocuğun evinde ne işi var..çccuk haklı tabi aramaz seni.(şimdi 17 yaşınki bir kızın bu yorumdan sonra cektiği psikolojik baskıyı düşünün)

varan 2......haklısın aaa diyen arkadaş..senin anan baban yokmu kzım..seni iyi yetiştiremişler ki sen o eve gittin..(kızın masum ana babasıda nasibini aldı böyleliklen)

varan 3......ayyy bende 18 yaşındayım ama sen gibi değilim ne işim var elelmin adamın evinde...sana mubah...(kız başlar düşünmeye acaba ben kötü kızmıyım die)

varan 4....seni allah affetsin..ben yorum yapamıcam..(ahaa kız hepten çöktü allah bile beni sildi düşüncesinde)

varan 5...(genelde bu kelime çok gecer kk de)ayy ben koçisimin bekarken evine gitmiş olsaydım herif beni almazdı..koçisim koçişimmmm..:1::16:

Son varan....üzülme güzelim daha çocuk yaştasın bizde böyle hatalar yeri geldik yaptık..ama benden sana tavsiye bir daha böyle birşey yapma..başına daha kötü şeylerde gelebilirdi.eğer çocuk seni aramıyorsada o onun kendi pis kareerindendir.kendini suçlama.hem bu sana azcık ders olsun güzelim hayata daha temkinli olursun..ve hiçbir erkeğede artık güvenme ..malum hayat kötü...

Işte böyle kızlar böyle şeyler kk de çok yaşanıyor..benim gördüğümde bu..

:9::52: ..................

Ay bu kocis lafi beni cok sinir ediyor ya... birisi buraya yazdimi resmen bende kara tahtaya tebesirle cikartilan o gicik tiz ince ses etkisi yapiyor kulaklarimda.. Otomatikman kulaklarim cinlamaya basliyor. SONRA aklima kelli felli adamlar geliyor ve kocis diye yaninda cit cit kirilan bir kadin pembe tuylu ince topuklu terligigi ve mutlaka saten geceligiyle( saten gecelikler genelde kumas seksi olmasina ragmen illlaki avam sekilde dikilmistir illaki,saten olupta guzel bir gecelik daha gormedim illaki cok avamdirlar!)... Sanki adama cicis dermis gibi koskoca ciddi adamin cicis olmasini umarmis gibi!!!!!!!!!!!! Ihh ay valla sinir oldum koskoca adama kocis denir mi ya! ayyyyyyyyyyyyyyyy! fenalik geldi... sus kopegine isim verir gibi.. sinir geldi bak gene... fenalik gecircem!

Son düzenleme:
bende çok dikkat ediyorum özellikle belli bir grup var onlar ve onu tutanlar zaten dikkat edin muhalefet olanların çoğu birbiriyle arkadaş....gerçek anlamda onları ukala buluyorum iticiler benim gözümde...kendilerini çok bilgili! tecrübeli ! ve hayat görüşü ileri ! gösteriş çabasındalar..dikkat edilirse bu kişiler mutsuzluk yaşamış kişiler oluyor, kendi mutsuzluklarını başkalarına muhalefet olarak örtmeye çalışıyorlar...bir kaçdefa denk geldi bana da verdim laflarını kestiler çenelerini..umrumda olmaz veririm lafını oturur yerinde...:51:

Aynen katılıyorum sana hayatım. mutsuzluklarını başkalarının mutsuzluğuna mutsuzluk katarak zevk alan kişiler ve kişilikler. dertden ne anlarki onlar anca burada avukatlık yaparlar..sosyal hayatta eminim bişeyden anlamıyolardır. artık konuyu okuyupda üstüne alınanda alınsın tın valla. bende cvp hazır her zaman..

Ay bu kocis lafi beni cok sinir ediyor ya... birisi buraya yazdimi resmen bende kara tahtaya tebesirle cikartilan o gicik tiz ince ses etkisi yapiyor kulaklarimda.. Otomatikman kulaklarim cinlamaya basliyor. SONRA aklima kelli felli adamlar geliyor ve kocis diye yaninda cit cit kirilan bir kadin pembe tuylu ince topuklu terligigi ve mutlaka saten geceligiyle( saten gecelikler genelde kumas seksi olmasina ragmen illlaki avam sekilde dikilmistir illaki,saten olupta guzel bir gecelik daha gormedim illaki cok avamdirlar!)... Sanki adama cicis dermis gibi koskoca ciddi adamin cicis olmasini umarmis gibi!!!!!!!!!!!! Ihh ay valla sinir oldum koskoca adama kocis denir mi ya! ayyyyyyyyyyyyyyyy! fenalik geldi... sus kopegine isim verir gibi.. sinir geldi bak gene... fenalik gecircem!

Al bendende o kadar. yaa birde eşlerine başkalarının yanında AŞKIM demezlermi ölüyorum yaa adamın ismi yokmu yada eşim desene aşkım şöle dedi aşkım böle yaptı. bence sırf gösteriş

Hanımlar,
yine birbirinize esip gürlemişsiniz,size defalarca buranın kuralları olduğunu hatırlatıp duruyoruz ki,aslında hatırlatmak zorunluluğumuz yok.
Konulara yorum yaparken aynı fikirlerde olmayabilirsiniz,aynı fikirde olmanız beklenemezde zaten,hepiniz farklı aileler tarafından yetiştirildiniz,farklı çevrelere ve farklı kültürlere sahipsiniz,yaşam tecrübeleriniz,kişiliğinizle doğru orantıda kendi düşüncelerinizi ifade etmeniz kadar doğal birşey olamaz,topiklerde yorum yaparken eleştirme hakkınız var ama eleştirmek,karşınızdakini rencide etmek,hakaret etmek,incitmek,ağzına geleni saymak değildir,eleştirmek uygun sözcüklerle ,saygı çerçevesinde kendi düşüncelerinizi beyan etmektir.

Size hitaben uygunsuz şeyler yazılıyorsa,karşılığında ağzınıza geleni sayıp sövmek yerine KÖTÜ İÇERİK butonuna basın,o buton mesajların altına süs olsun,renklilik katsın diye konulmadı,yok ben anlamam buton muton herkese ağzının payını veririm diyorsanız buyrun Allah ne verdiyse yazın,çizin.

:97::44::50:

....:1::1::1:

Son düzenleme:
bide şey oluyoya o çok komik....:1::1:
gıcık gttiği insanın hangi topikte olduğunu fln takip edenler hani yorum yazarda ordan dalarım diye düşünenler....
eski konularını okuyup ilk yakaladığı fırsatta sanki çok büüyk bi, meziyet gibi ordan vurmaya çalışanlar......

kendine gvenmeyen konu açmasın bende açtığım konular oldu sert tepkiler aldığımda ....ama hiçkimseye çık yazma sen kötüsün bak seninde başına bu gelmiş iyi olsan gelmezdi fln fln.....saçmalık

Back