Bende uzun zamandır bu topiğin mudavinlerinden sayılırm..ama burda söyle bir sorun var..
şimdi biri söyle bir konu açmış..işte sevdiğim çocuk var beni evine götürdü.öptü.çocuk aramıyor artıkbeni..vicdan azabı çekiyorum.kızlar napmam lazım lütfen bana yol gösterin ,çok kötüyüm die.
Varan 1....aaaa..iyi olmuş..namuslu bir kızın çocuğun evinde ne işi var..çccuk haklı tabi aramaz seni.(şimdi 17 yaşınki bir kızın bu yorumdan sonra cektiği psikolojik baskıyı düşünün)
varan 2......haklısın aaa diyen arkadaş..senin anan baban yokmu kzım..seni iyi yetiştiremişler ki sen o eve gittin..(kızın masum ana babasıda nasibini aldı böyleliklen)
varan 3......ayyy bende 18 yaşındayım ama sen gibi değilim ne işim var elelmin adamın evinde...sana mubah...(kız başlar düşünmeye acaba ben kötü kızmıyım die)
varan 4....seni allah affetsin..ben yorum yapamıcam..(ahaa kız hepten çöktü allah bile beni sildi düşüncesinde)
varan 5...(genelde bu kelime çok gecer kk de)ayy ben koçisimin bekarken evine gitmiş olsaydım herif beni almazdı..koçisim koçişimmmm..

Son varan....üzülme güzelim daha çocuk yaştasın bizde böyle hatalar yeri geldik yaptık..ama benden sana tavsiye bir daha böyle birşey yapma..başına daha kötü şeylerde gelebilirdi.eğer çocuk seni aramıyorsada o onun kendi pis kareerindendir.kendini suçlama.hem bu sana azcık ders olsun güzelim hayata daha temkinli olursun..ve hiçbir erkeğede artık güvenme ..malum hayat kötü...
Işte böyle kızlar böyle şeyler kk de çok yaşanıyor..benim gördüğümde bu..