- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Darkinlife Selam,
Bence gebelik semptomları beklemekten vazgeç, bu güzel haberin tadını çıkar arkadaşım. Ve kalp atışları konusunda, Allah'tan hayırlısı ile sana en güzel kalp atışı sesi dilerim.
Herşey gönlünce our inşallah,
Benim de yarın 2. mikro sonucum belli olacak, sana ve hepimize dua ediyorum.
Sevgiler
canım üzülmeeee.bende aynı şeyi takıyorum.ne midem bulanıyo ne belim ağrıyo sık idrara çıkma diyorlar bende oda yok.göğüslerim acıyo bacaklarım çok halsiz ara sırada ağrılar oluyo...7.haftama girdim bende korkuyorumİyiyim canım,kendimi oldukça iyi hissediyorum.Ondan biraz endişelendim bugün.Neden göğüsler ağrımıyor diye ..
Bulantım yok, ama ara ara mide ağrısı hafiften oluyor.
Ani hareket edince kasıklar yada karnıma sancı giriyor.
Adete 6 gün felan kala öğrendim ben.
O zamandan göğüsleri elleyince hafif acıyodu.Bende adetin yaklaşmasına ve içtiğim adaçayına yorumladım hep.Ayaklarda yorgunluk hissi oluyodu.Ara ara kasıklara sancı girmesi oluyodu bu sancı bi iki defa bacaklara vurdu.Şimdi göğüsler geçti neden bilmem..Kasıklar azaldı.
Ayaklar ise bazen çok kötü oluyor bazende iyi.
Sağol canım vazgeçtim bugün normale döndüm şükür.Darkinlife Selam,
Bence gebelik semptomları beklemekten vazgeç, bu güzel haberin tadını çıkar arkadaşım. Ve kalp atışları konusunda, Allah'tan hayırlısı ile sana en güzel kalp atışı sesi dilerim.
Herşey gönlünce our inşallah,
Benim de yarın 2. mikro sonucum belli olacak, sana ve hepimize dua ediyorum.
Sevgiler
canım üzülmeeee.bende aynı şeyi takıyorum.ne midem bulanıyo ne belim ağrıyo sık idrara çıkma diyorlar bende oda yok.göğüslerim acıyo bacaklarım çok halsiz ara sırada ağrılar oluyo...7.haftama girdim bende korkuyorum
Darkinlife mrb
Bir kez okumuştum yazmıştın ama rica etsem tekrar yazar mısın şu bitkisel tedavi yöntemlerini. Neler yapmıştın? Adaçayını biliyorum, adaçayını ovülayona kadar içip son 14 gün içmeyi bırakıyor muydun? Yoksa bir ay boyunca aralıksız mı içiyoruz? Keçiboynuzu pekmezi vardı (ölçüsü neydi? sen de yedin mi yoksa sadece eşin mi?), başka neler vardı?:uhm:
bu adacayını cay gıbı demlıyoruz yanı sıcak suyun üstüne 1-2 tutam pekmeze basladı bıle :teytey: canımya ılerı hareket 0 olsada etkısi oluyomu pekmezın
sizindemi ileri hareketli 0 tı ay bizede faydası olur inşaallah pekmezın yarıya ındırdı eşim pekmezı :roflol: saol canım sen yıne erkek için bişeyler duyarsan bana yaz a.s. 24 üne kadar catlamazsam sonucu sana yazıcam bıtanem bakalım doktorum ne dıyecek a.s.
Darkinlife yazılarını okudum. Bende 11 martta hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 210 çıktı. 2 gün sonra 579 a yükselmiş. Bende heyecanla 25 martı bekliyorum artık doktora gidicem. Kaç tane olacağı ve kalp atışlarını duyarım belki. Ama bende mide bulantısı olmuyor şu anda ama çok uyku basıyor bide masabaşı işim. Ama bebeğin kesesini görmeyene kadar inanamıyorum galiba hamile olduğuma. Hastaneye sordum şu an 1 ay 6 günlük dediler. Senin bebişi tekmi?
darkinlife belirtilerini yazarmısın biraz, bel ağrısı oldumu hiç cnm....................
http://video.google.com/videoplay?d...=59&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=3
izledinmi bilmiyorum cok güzel anlatıyo anne karnındakı bebegın gelısımın gercektende mucizee :teytey:
Ya Darkinlife ben şu adaçayı meselesine takmış durumdayım da. Bugünlerde regl olmam gerekiyor. 3. günü başlicam yalnız bu ay aşılamaya da başlayacağım. Hani aşılamada da folikülleri geliştirmek için ilaç falan kullanıyoruz ya. Bir zararı olur mu acaba diye düşünüyorum adaçayının. Benim hormon profilim normal çıkmıştı. Adaçayı da galiba östrojeni artırıyormuş. Fazla olması daha mı iyi karar veremedim de bir türlü. Sen aşılama için ilaç yada iğne kullanırken adaçayı içmiş miydin? fisfisfis