Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

Tebrikler canım , Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. a.s.

darkinlife tebrik ederim canim senin adina gercekten cok sevindim ALLAHim isteyen herkese nasip eder ins.

Sağolun arkadaşlar darısı inşallah tüm isteyenlere olur.

Teyzeleri, minik kuşumu dün gördük pıt pıt atıyodu kalbi
Biraz erken gittik normalde yarın gidecektik dr.a.Ama dün sabah bir miktar kan görünce endişelendik ve gittik.

Neyse ki kanama rahimle ilgili değilmiş.Sanırım jeli koyarken bi gün önce takıldı gitmedi,heralde biraz zorladım.

Neyse ki bebişi de gördük bu sayede.

Ddm canım benim kurt da 5.6mm seninkinin kardeşi :)

Çok güzel Allahım esirgesin.

canım yaaaaa . çok sevindim . allah bana da o duyguyu yeniden yaşatır umarım.yarın aşılamam var darkiiiiiin. allahım umarım pozitif olur.

canım çok sevindim tebrik edrim..
sagsalim Allahın izniylede kucagına alırsın..
artık stresden uzak durup bol bol dinlenmen lazım ve bunun tadını çıkar
tekrardan hayırlı olsun...

canım çok sevindim tebrik edrim..
sagsalim Allahın izniylede kucagına alırsın..
artık stresden uzak durup bol bol dinlenmen lazım ve bunun tadını çıkar
tekrardan hayırlı olsun...

Sağol canım,tadinı çıkarıyorum şükür,annem yanımdaydı.Eşimde bana hiç bir şey yaptırmıyor,tadını çıkarıyorum :)
İsteyen herkes yaşar umarım.

Canımmm Kalp atışını da duydun demek Maşallah Allah tamamına erdirsin inşallah :1hug:

allah tamamanı erdirsin senin adına cok sevindim darısıda burda bin bir ümitle bekleyen arkadaslara ay cok sevindim ya seni takip ediyordum cok istiyordun allahım her kesin muradına kavusturur insallah

duydun demek fındıgın kalp atısını ay ne guzel yaw darısı isteyenlerin başına

ay ne guzel kız esın iş yaptırmıo olemı oh tadını çıkar valla
Duyduk canım çok şükür büyük bir korkuyla gittim hastaneye.Giderken sürekli dua ettim.
Fındık kurdu iyimiş.Hatta numaralarını gösterdi bize pıt pıt felan :)

Annem bugün gitti yanımdan.Giderken eşimi tembihlemiş mutfağı toparla odayı süpür diye.geldi hemen mutfağı halletti.Odayı yarın süpüreyim diyo hem toplarım dedi :)

Keyfini çıkalım bari ama sanırım bi ay sürecek bu keyif :enbuyukkk:

allah tamamanı erdirsin senin adına cok sevindim darısıda burda bin bir ümitle bekleyen arkadaslara ay cok sevindim ya seni takip ediyordum cok istiyordun allahım her kesin muradına kavusturur insallah

Sağol canım çok istiyorduk evet.Nihayet mutlu zaman bu zmanmış.hayırlısı dedim hep.İnşallah sonuna kadar götürebilirim.
İnşallah darısı tüm isteyenlere olsun onlarda kavuşsun minişlere.

Darkinlife çok sevindim ikinci endişeyi de atlattın demek:)) İlki keseydi malum.Sırada ne var acaba benim için de geçerli tabii.Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah herkesin bebeğini bağışlasın sağlıkla.Bebek isteyenlere de bir an önce versin en sağlıklısından en hayırlısından.

darkincim merhaba

sana baya uzunca bi mesaj yazmsitim ama sanirim almadin. bi kac soru sormsutum onlari merak etmistim canim. bebiisnin kalp atislarini duymana cok sevindim yaaa, rabbim tepik atmalarini hissetmemizide nasip etsin ins hepimize.

ya canim bisi sorcam bebisin kalp atislarini duymak icin doktor alttan mi kontrol etti. biz besinci hafatsinda gittigimizde doktr alttan kontrolle bebisimizin kalp atsilarini gosterdi bize ama burdaki arkdaslar bunun cok tehlikeli oldugunu falan soylediler. Biz cezayirdeyiz suan ve ben doktoruma herseyi istedigim gibi anlatamiyrum ve persembe gunu yine kontrolumuz var alttan kontrol isterse hayir mi demeliyim bilmiyrum. seninle hafta olrak hemen hemen ayniyiz ya doktor normal usten bi kontrolmu yapti onu merak ettim. bide vitamin falan almaya basladin mi canim. bulantilarin ne alemde peki. bende hemen hemen hic yok desem yeridir sukur.

bebisin ve sen allaha ement olunnn optummm

Sağol canım çok şükür bunu da atlattık :))

Sırada ne var inan bilmiyorum galiba o yüzden biraz daha rahatım :))

Neyi beklememiz gerekiyor şimdi 3lü test mi acaba?Ne zaman yapılıyo ki 3lü teste var mı yoksa daha kafamçokkarıştı

Sorar öğreniriz canım.yeter ki meraklı bi bekleyiş olsun.Beni 20 gün sonra tekarar çağırdı dr. ama neye bakacağını söylemedi.Senin konrtolün ne zaman olcak?
Amin güzel dileklerin için,bebişlerimiz sağlıklı olsun,bebişine kavuşamayanlarda tez zamanda kavuşsun inşallah..a.s.

Canım yazdığın cevabı kendi sayfana yazmışsın göremedim.Sana mesaj attığımda benim ismimi tıkla ve cevabını oraya yaz canım.Yoksa yeni bir cevap yazdığını bilemem.Bana yazarsan ben Kadınlar Kulübü nü açar açmaz anlarım yeni bir mesaj geldiğini.

Senin sayfanda link de verdim ordan yazışalım diye.Yeniden yazıyorum:

http://www.kadinlarkulubu.com/2008-kasim-anneleri-t169480/index.html
Bu linke tıklar yazarsan da deneyimlerimizi paylaşırız.Orda bizimle genelde aynı haftada olanlar var canım.

Benim doktor perşembe günü baktı üstten ultrasonla 6+3 dü o zaman benim hesabıma göre.Kalp atışını duyduk canım.

Her dr. un uygulaması farklı oluyor.Doktorun işi garantiye almak için alttan bakıyordur.Alttan bakınca üste göre 1 hafta ileriden gelişmeleri görebiliyormuş.
Sen mesela 5. haftada görmüşsün kalp atışını normalde üstten görme şansın çok azdı.Ben 6.haftada gördüm üstten mesela.5 haftada üstten baksaydı belki senin dr. un da kalp atışını göremeyebilirdi.

Zararı yok diye okudum ben internetten alttan bakmanın.Zaten zararı olsa dr.lar bakmazdı.

Ama sen yine de rahatsız oluyorsan dr.una bunu belirt.Aynı dili konuşmuyorsanız eşin anlatsın.Senin tedirgin olduğunu üstten bakmasının mümkün olup olmadığını sorsun canım.

Vitamin verdi Elevit kullanıyorum.Bir de folik asit için folbiol yazdı bana.

Bulantılarım çok hafifledi.Şimdi daha iyiyim canım.Sende olmamasına sevindim.Çok zor bir durum çünkü.

darkcığım çok tebrik ederim Allahım tamamnıa erdirsin inşallah........bu rada canım 3 lüden önce 11. haftada 2 li test var.....hayırlı hmilelikler dilerim canım

gözün aydın canım allah kucağınada almayıda nasip etsin rabbimin hazinesi bol burda isteyen herkese ikiz üçüz nasip etsin inşallahhhh

darkcığım çok tebrik ederim Allahım tamamnıa erdirsin inşallah........bu rada canım 3 lüden önce 11. haftada 2 li test var.....hayırlı hmilelikler dilerim canım
Sağol canım amin inşallah.

Önce ikili test mi var 11. haftada OOO o daha çok var o zaman 7.haftayı yeni doldurdum daha.Sanırım dr.a giderim bi kaç hafta sonra tekrar çağırır çünkü 20 gün sonra gel dedi.Bunun bi beş günü bitti bile.

Olsun daha fazla görmüş olurum.a.s.ğ

gözün aydın canım allah kucağınada almayıda nasip etsin rabbimin hazinesi bol burda isteyen herkese ikiz üçüz nasip etsin inşallahhhh

Amin canım.Sende hayırlısıyla dileğine kavuşursun inşallah.

Dark Selam,
Kalp atislarini duyduguna cok sevindim. Allah hayırlsı ıile kucagina alacagin gunleri de gosterir insallah canım.
Ben de 8 Nisanda hayırlısı ile duyacagim kalp atıslarını. Heyecandan zaman durdu inan.
Bu arada vajinal ultrasonun hiç bir zararı yoktur, kesinlikle çekinecek bir şey yok, abdominal y da vajinal her ikisi de yanıt verir ama vajinal ultrason daha dogru yanitlar verdiginden cogunlukla tercih edilir.
Herkese sevgiler

Seninde az kalmış desene:)

Çok ilginç gerçekten micik bişe pıt pıt atıyo

İnşallah hepimiz kucağımıza aldığımız günleri görürüz canım.
Resmini koydum ben kalp atışının bakmak istersen yukardaki linkteki konudan bakablirsin

Darısı isteyen herkesin başına olur umarım.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…