Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

dark inşallah iyi olcak sıkma canını bu kistler olmadık zamanda çıkarlar zaten sen bununda üstesinden gelirsin canım pozitif enerjinle buna inanıyorum

inşallah canım.

Merhaba Darkinlife,
Haberine çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayaı da nasip etsin.
Sevgi ile
Sağol canım,amin inşallah.Allah isteyen herkese nasip etsin.

DaRKiNLiFe şu gebelik takvimleri var ya onlardan koysana sen de... yerimseniben Ben hep düşünürüm, olsa da o takvimden koysam diye... Yorumlarına bakınca aklıma geldi. Sevgiler...

Bende çok istiyorum canım ondan.Ama daha kesesini bile görmedim.
Kesesini göreyim,kalbini duyayım da bi inanayım ben:)))
Sonra koycam,bende hep isterdim onu. a.s.

cok sevindim arkadaşım biliyorsun bende aşılamada hamile kalmıştım ve düşürmüştüm 3 haftalıkken ne olur sen benim yaptıgım hataları yapma kendine cok dikkat et inşallah kucagınada alırsın tekrar tebrikler

maşaallah darkıma ohhhh degerımızde yükselmiş hayırlısıyla kesesinide görürsün inşaallahhh
Yükseldi şükür canım,bi de görsem kendisini,kalbinin atışını duysam galiba inancam o zaman.
Biraz biraz kendini belli etmeye başladı.Çok halsizim.Ayaklarıma kara sular inmiş gibi.2 gündür evde yatıyorum valla.Ayaklarım çekilir gibi.
Neyse iyi olsun da ben önemli değilim.Çekilen acılar kutsal annelikte :)

Canım dikkat ediyorum mümkün olduğunca .İnşallah sağ salim kucağıma alırım.Sen şimdi hamişsin di mi??
Ekim annelerinde yazını okudum da yanlış olmasın.Doğru hatırlıyorum değil mi?

cok sevindim canim allah sag salim kucagina almayida nasip etsin ve darisini bozlere versin canim
Sağol Melisacım İnşallah darısı tez zamnada sana da olur.

gözünaydin canim allah tamamina erdirsin.saglikli bir sekilde kucagina alirsin insaallah.......

Teşekküler,güzel dileklerin için.İnşallah darısı tüm isteyenlere olur hayırlısıyla.a.s.

DARKİİİİİN nasılsın canım? bugün keseyi görecektin galibaaaa. merakla bekliyorum hayırlı haberlerle inşallah canım. kendine de bebişede dikkat et

DARKİİİİİN nasılsın canım? bugün keseyi görecektin galibaaaa. merakla bekliyorum hayırlı haberlerle inşallah canım. kendine de bebişede dikkat et

Selam canım gördüm bugün keseyiiiiiiiiii:teytey:

2 hafta sonra bebeği görmeyi ve kalp atışını duymayı hedefliyoruz dedi dr.um.

İnşallah onlarıda görürüm.

Darısı sana olur inşallah akdascım.Bakarsın sen de bi sürpriz yaşarsın :1shok: Böööle :)

demek gördün mü minişi çok sevindim.bebişinin kalbini de duyarsın, tatlı tatlı tekmeleyişini de hissedersin inşallah.darısı bizlere hemşşşooooomm Şeniz

canım benim çok sevindim.inşallah sağ salim kucağınada alırsın canım.

ağzından bal damlamış canım inşallah diyeceğim ama bende o kadar şans yoktur canımyaaaaaaa.keşke olsa......

canım benim çok sevindim.inşallah sağ salim kucağınada alırsın canım.

ağzından bal damlamış canım inşallah diyeceğim ama bende o kadar şans yoktur canımyaaaaaaa.keşke olsa......

Amin canım inşllah alırım kucağıma da hayırlısıyla.

Niye olmasın Akdascım,bak herkesin yaşayabileceği bir şey bunlar.Tüp bebek tedavisine başlayanlar bile hamile olduğunu öğreniyor.Daha tedavi başlamadan.Tüpe yönlendirilenlerin şansı daha az olduğunu düşünürsek.Aşılama yaptıranların sürpriz yaşama şansı daha fazla gibi.

Bak Waterlily tüp den önce hamiş kaldı.

Her an her şey olabilir.Sen kendini buna inandır.

sağol canım desteğin için bizler için de dua et canım hamişlerin duası kabul olur derlermiş yaaaa.yerimseniben

Canım nasıl gidiyor hamilelik..ne kadar oldu şimdi..bir hamile çizelgesi yapsana canım imzana..bzde takip edelim..ne kadar büyümüş meleğimiz:)

Canım nasıl gidiyor hamilelik..ne kadar oldu şimdi..bir hamile çizelgesi yapsana canım imzana..bzde takip edelim..ne kadar büyümüş meleğimiz:)

4+4 günlük oldu bugün.İmzayı kalp atışından sonra yapayım diyorum.Birden gerildim de ya duyamazsam diye.

Olmazsa yine de yapayım akşama.Şimdi annem gelecek çıkmam lazım.

Kendine ve bebişine dikkat et canım..a.s.

darkincim nasilsin??kendini nasil hissediyorsun agrin veya mide bulantin varmi???

İyiyim canım,kendimi oldukça iyi hissediyorum.Ondan biraz endişelendim bugün.Neden göğüsler ağrımıyor diye ..
Bulantım yok, ama ara ara mide ağrısı hafiften oluyor.
Ani hareket edince kasıklar yada karnıma sancı giriyor.

darkinlife sende aşılama sonrası normal yolla hamiş kaldın nasıl belirtilerin oldu biraz anlat lüyfen

Adete 6 gün felan kala öğrendim ben.
O zamandan göğüsleri elleyince hafif acıyodu.Bende adetin yaklaşmasına ve içtiğim adaçayına yorumladım hep.Ayaklarda yorgunluk hissi oluyodu.Ara ara kasıklara sancı girmesi oluyodu bu sancı bi iki defa bacaklara vurdu.Şimdi göğüsler geçti neden bilmem..Kasıklar azaldı.
Ayaklar ise bazen çok kötü oluyor bazende iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…