- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
pastörize süt canım.İlaçlarla içmedim sanırım adaçayı.tedavi olmadığım dönemde içtim.
Süt yerine yoğurt,ayran,yumurtayı dene.
Süt yerine yoğurt,ayran,yumurtayı dene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim takvimi değiştirirmisin.bugün doktorum dedi 6hafta 5 günlük diye.yumurtlaman geç oldu dedi.yani 24032008 tarihli 6hafta 5günlük.ayrıca kalp atışlarınıda gördüm canım...sen değiştirince ben yine işlem yapacakmıyım
Tamam canım yapıştır bu linki:
http://bd.lilypie.com/Okkup2.png
Kalp atışlarını duydun mu?Çok güzel canım,gözün aydın.
duydum ya canım.ikisininde ayrı ayrı pıt pıt atıyor.çok mutlu oldum.eskiden fazla bişi hissetmiyordum şuan gördüm daha farklı oldu daha bağlanıyo insan.inş.sende görürsün.takvim içinde sağol....
Bende bekliyorum heyecanla o günü.Ne güzel iki minik kalp atışı :)boylarıda 8m daha çook küçükler.küçük tırnak kadarlarmış..
darkinnnnn neler yapiyosun canım? ben başladım 3. aşılamaya. dedim ya o kadar şanslı değilmi diye. pazartesi gittim yumurta 14 mm di. cuma gel dedi. pazara olur aşılama sanırım .korkuyorum valla ya gitmeden çatlarsa diye . içimden bir ses öyle diyo. en iyisi boş durmamak galiba
az kaldı kalp atışlarına umarım duyarsın canım. bizim içinde dua et.
canım dark ne alemdesın nasıl gıdyo ya bana da yapabılırmısın bu takvımden ben yapamadım kı dedıgınız yere kopyalıyorum yazı yazdıksan sonra gelmıo kı neden anlamadım son adet tarıhı 28 eylul
canım dark ne alemdesın nasıl gıdyo ya bana da yapabılırmısın bu takvımden ben yapamadım kı dedıgınız yere kopyalıyorum yazı yazdıksan sonra gelmıo kı neden anlamadım son adet tarıhı 28 eylul
Canım yaptım,bu linki yapıştır boy kilo bölümüne kaydet.
http://bd.lilypie.com/eTRMp2.png
Sonra istersen değiştiririz yine.Cinsiyeti neydi bebişin unuttum ya (
bakalım olmusmu teşşekkur ederım bebgımın cınsıyeı erkek teyzesı