Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

canım hamile olduğunu daha yeni öğrendim,çoooooooooooook mutlu oldum inan, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin,çok emek harcadın sabrettin ne güzel meyvesi şimdi karnında**maaşAllah**dualarım seninle.

Teşekkürler Nıfıcım.Amin güzel dileklerin için.İnşallah sende tez zamanda yeniden ve sağlıklı bir gebelik yaşarsın.
a.s.

Tüm güzellikler seninle olsun canım.

Sağolun arkadaşlar darısı inşallah tüm isteyenlere olur.

Teyzeleri, minik kuşumu dün gördük pıt pıt atıyodu kalbi :nazar:
Biraz erken gittik normalde yarın gidecektik dr.a.Ama dün sabah bir miktar kan görünce endişelendik ve gittik.

Neyse ki kanama rahimle ilgili değilmiş.Sanırım jeli koyarken bi gün önce takıldı gitmedi,heralde biraz zorladım.

Neyse ki bebişi de gördük bu sayede.:nazar:

Ddm canım benim kurt da 5.6mm seninkinin kardeşi :)

Çok güzel Allahım esirgesin.:nazar:

canım ben burayı kaçırmışım.allahım sonuna kadar böyle güzel götürsün inşallah.nazarlardan korusun.bugünleri en kısa zamanda bana ve isteyen herkese göstersin.bende regl olmayı bekliyorum bir an önce olsamda 2.aşılamaya başlasak.geçen ay kistten dolayı ağrılarım bacaklarıma vuruyordu bu ay tam tersi yukarı doğru karnıma,belime doğru vuruyor.bu kistler gitmedimi acaba darkin cim.ağrılardan kurtulmak istiyorum artık.

canım ben burayı kaçırmışım.allahım sonuna kadar böyle güzel götürsün inşallah.nazarlardan korusun.bugünleri en kısa zamanda bana ve isteyen herkese göstersin.bende regl olmayı bekliyorum bir an önce olsamda 2.aşılamaya başlasak.geçen ay kistten dolayı ağrılarım bacaklarıma vuruyordu bu ay tam tersi yukarı doğru karnıma,belime doğru vuruyor.bu kistler gitmedimi acaba darkin cim.ağrılardan kurtulmak istiyorum artık.

Sağol canım seninde mucizen gerçek olur umarım canım bu aşılamanda.

Kistler gider adetinle merak etme.İnşallah kurtulursun şu kistlerdende hamiş görürüz seni de.a.s.

Sağol canım seninde mucizen gerçek olur umarım canım bu aşılamanda.

Kistler gider adetinle merak etme.İnşallah kurtulursun şu kistlerdende hamiş görürüz seni de.a.s.

canım gitmiş olsalardı bu ağrıların olmaması gerekirdi.geçen ay öyle demişti doktor.inşallah 1-2 gün içinde regl olurumda kurtulurum.umarım son ağrılarım olur .budan sonra hamişlik ağrısı çekerim....

İnşallah canım geçer bu adetinle birlikte hepsi.

sevgili dark öncelikle seni tebrik ediyorum. ben bugun üye oldum eylül ayından bu yana siteyi takip ediyorum.ilk msj ı sana yazmak istedim.6 kez mikro yaptırdım.sebepsiz infertilite.senin gibi kendiliğinden olmasını ümit ediyorum.crinone jeli yapamadığını okudum.jelin bombeli sıktığın kısmına topluiğne ile bir delik açıp sonra başını kopar

sevgili dark öncelikle seni tebrik ediyorum. ben bugun üye oldum eylül ayından bu yana siteyi takip ediyorum.ilk msj ı sana yazmak istedim.6 kez mikro yaptırdım.sebepsiz infertilite.senin gibi kendiliğinden olmasını ümit ediyorum.crinone jeli yapamadığını okudum.jelin bombeli sıktığın kısmına topluiğne ile bir delik açıp sonra başını kopar

Hoşgeldin aramıza canım.Çok sevindim takip edip ilk bana yazmana.a.s.

İnşallah sende böyle bir mucizeyi yaşarsın kendiliğinden olur canım.Bu jelde biraz daha iyi gibiyim bu günlerde.

Ama inan bende bunu düşündüm de iğnei nereye batırcağımı kestiremedim.çünkü açarken basınçtan fırlıyo.Yarın dediğin gibi yapacağım çok teşekkürler.a.s.

Dark Sen kendi kendine gebe kalmadın mı,
Crinone jel ne alaka anlmadım? Progesteron katkısı mı alıyorsun spontan gebelikte?
Sevgiler

Dark Sen kendi kendine gebe kalmadın mı,
Crinone jel ne alaka anlmadım? Progesteron katkısı mı alıyorsun spontan gebelikte?
Sevgiler

Evet kendi kendine oldu.Ama öncesinde aşılamalarım olmuştu.
Dr. sana tüp bebek prosedürü uygulayacağız dedi.Aspirin de kullanıyorum.

Benim progestan değerim güzeldi zaten.Ama zararı olmazmış jelin.

1 ay daha kullancam sanırım.

Bugün dediğin şekilde açtım canım ya bi gram bile akmadı dışarıya.Sen bitanesin Şeniz
Teşekkürler tekrar.

Tüp bebek bölümüne pek yazmam ama uğrarım sık sık ve anne olmak isteyenleri az çok tanırım.Müjdeli haberlere bayılıyorum belki birgün bana da kısmet olur bu duyguyu tatmak diye.çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin mutluluğuna mutluluk katsın.Kucağına aldığında da yaz buraya duygularını..

X