Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

tebrikler canım senin adına gerçekten çok sevindim umarım birgün bende bu mutluluğu yaşarım allah herkese bu güzel duyguyu nasip etsin

canım benim takvimi değiştirirmisin.bugün doktorum dedi 6hafta 5 günlük diye.yumurtlaman geç oldu dedi.yani 24032008 tarihli 6hafta 5günlük.ayrıca kalp atışlarınıda gördüm canım...sen değiştirince ben yine işlem yapacakmıyım

Tamam canım değiştirelim hemen.
Evet yeni linki kopyalayıp,boy kiloya yapıştırman lazım.
Hemen yapalım.

Benim takvimde dr.un dediğinden 2 gün önde aslında :)) Olsun hızlı ilerlediğini görmek hoşuma gidiyor,2 gün de olsa.

Tamam canım yapıştır bu linki:

http://bd.lilypie.com/Okkup2.png

Kalp atışlarını duydun mu?Çok güzel canım,gözün aydın.

duydum ya canım.ikisininde ayrı ayrı pıt pıt atıyor.çok mutlu oldum.eskiden fazla bişi hissetmiyordum şuan gördüm daha farklı oldu daha bağlanıyo insan.inş.sende görürsün.takvim içinde sağol....

ayyy canım ya benimde adet tarihim 11 şubat bende cumartesi kontrole gidicem tebrik ediyorum seni allah tamamına erdirsin inşallah allah isteyen herkese versin aminnnnnnnnn

darkinnnnn neler yapiyosun canım? ben başladım 3. aşılamaya. dedim ya o kadar şanslı değilmi diye. pazartesi gittim yumurta 14 mm di. cuma gel dedi. pazara olur aşılama sanırım .korkuyorum valla ya gitmeden çatlarsa diye . içimden bir ses öyle diyo. en iyisi boş durmamak galiba

az kaldı kalp atışlarına umarım duyarsın canım. bizim içinde dua et.

canım dark ne alemdesın nasıl gıdyo ya bana da yapabılırmısın bu takvımden ben yapamadım kı dedıgınız yere kopyalıyorum yazı yazdıksan sonra gelmıo kı neden anlamadım son adet tarıhı 28 eylul

boylarıda 8m daha çook küçükler.küçük tırnak kadarlarmış..
Bende bekliyorum heyecanla o günü.Ne güzel iki minik kalp atışı :)
Allah bağışlasın canım.

Takviminden sıkılırsan değişik yaparız daha sonra.Cinsiyetleri belli olunca ona uygun da yaparız

8mm bebeklerin boyu dimi?Kese değil?
Benim kese 5mm di.Bakalım bebeiş napıyo.:uhm:

Başla canım herkesin kısmeti ayrı tabi.Senin kısmetinde böyledir umarım.
144mm ise cumaya çatlar ooooo bencede..
Neyse git bakalım cuma duruyo mu acep ?
Sen boş bırakma yine de al önlemini:)) Dinle kendini kanallarda yumurtalıklarda bi sancı duydunmu hemen atla jeyyar jeyyaryerimseniben

Güzel dileklerin için sağol canım.İnşallah sende kavuşursun pozitifeeea.s.

Canım denedim bi kaç defa sitede sorun var heralde son aşamada bi türlü olmadı.
Yine denerim ara ara olursa sana yazarım.
Ama cinsiyet ne bebişinin ona göre yapabiliriz :)
Deniyorum canım,olmazsa yarın yaparım inşallah.

Canım yaptım,bu linki yapıştır boy kilo bölümüne kaydet.

http://bd.lilypie.com/eTRMp2.png

Sonra istersen değiştiririz yine.Cinsiyeti neydi bebişin unuttum ya (

evet dark boyları 8mm.birde ikiz oldukları için 1 2 mm fark edebilir normal tek bebeklere göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…