Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

kızlaz inşallah kötü bişi yoktur.dark yok ortalarda.yazardı çünkü mutlaka....korkmaya başladım

Kızlarrr
Sizi de merakta bırakmışım galiba.Dün eve baya geç geldik dr.dan sonra arkadaşlardaydık.
Eve gelir gelmez uyudum,bugünde okuldan gelir gelmez uyumuşum.Yeni kalktım tam yazılanları okuyayım dedim.

Henüz 5 haftalık ya keseyi göremeyiz daha dedi dr.O da heyecandan beni erken çağırmış :))

Cumartesi üstten görmeye çalışcak,göremeyebilirmiş daha değer yükselmeliymiş.Üstten görülmezse alttan bakacakmış.

Daha bişey belli değil yani.

Yalnız kistim birzcık büyümüş.Bu bebeği beslemek için oluşan bir kist dedi ya bilmiyorum.Beyin gücümle ondan kurtulcam inşallah :)

Kızlar saatim çalıyor.Jelimin saati geldi.Bi yarım saat sonra gelirim.Görüşürüzzzzza.s.

canım ya nasıl gidiyor bakalım hamişlik iyisindir inş güzel anne adayı herşeyin yolunda gitmesine sevindim canım inş sağ sağlım kucağınada almayı nasip eder güzel alllahım bizleri unutmayasın hamişlerin duası kabul olurmuş bizlerede dua et canım kendine dikkat et öpüldün

hayırlısı olsun canım inşallah hadi bakalımmm haftaya görülür ama benimkide 6 haftadayken görülmiştü uffaccıcık bişiii görülüyorrr ama çokkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

hayırlısı olsun canım inşallah hadi bakalımmm haftaya görülür ama benimkide 6 haftadayken görülmiştü uffaccıcık bişiii görülüyorrr ama çokkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ddm,mehay,yumyum,derram saolun kızlar çok şükür iyiyim.
Hepinizi çok çok öpüyorum.

PAPATYAM bakalım canım benimkide 6 da görülür belki.Ne kadar küçük bişe bo nokta gibi mi?
Üstten mi gördü 6 haftalıkken?
Alttan bakması zararlı değil di mi?

Hala gelmedin Darkinlife merak ettim seni

Darkinlife umarım iyi haberler almış ve onu kutluyorsunuzdur arkadaşım!!Bizleride merakta bırakma emi :)

hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
galiba bu bebişler hiç beklenmedik anda mı geliyorlar? burdan bu sonuç çıkarmı acaba bizlere

kız nerelerde kaldın dark ne yaptın ne zamn gıtcen:)

DARKİİİİN neredesinnnn. dün gidecektin ama haber yok merak ediyoruz

darkinlife cim ne yaptin merak ettim seni gordunmu keseyi???

kızlaz inşallah kötü bişi yoktur.dark yok ortalarda.yazardı çünkü mutlaka....korkmaya başladım

bende yaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((((

darkinlife canım ne alemdesinnn bebişini gördünmüüüü allahın izni ileee kucağına aldığın günlerde gelsinnn

Kızlar güzel dilekler için teşekkürler.İnşallah hayatta hep güzel şeyleri paylaşırız.Üzüntülerimiz anlatmaya değmeyecek kadar minik olsun inşallah.

Beni merak etmişsiniz.Kusura bakmayın uykucuyum artık :)

Çok şükür şimdilik iyiyim ama keseye erken.Haftasonuna görcekmişim inş.

Darkcım o da geçer inşallah merak etme, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeciğini, inşallah alttan muayeneye gerek kalmaz Allah korusun bende sakıncalı diye biliyorum çünkü, mümkün olduğu kadar yaptırma bence Allah yardımcın olsun canım benim

Amnin canım ya inşallah.
Bu konuyu bi araştırayım ben dr.a gitmeden.Olmazsa biraz daha bekler öyle giderim.

dark inşallah iyi olcak sıkma canını bu kistler olmadık zamanda çıkarlar zaten sen bununda üstesinden gelirsin canım pozitif enerjinle buna inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…