- 17 Kasım 2007
- 1.531
- 229
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
senağlamakızlar ne yazıkki hamile değilim az önce adet oldum
Kızlarrr
Sizi de merakta bırakmışım galiba.Dün eve baya geç geldik dr.dan sonra arkadaşlardaydık.
Eve gelir gelmez uyudum,bugünde okuldan gelir gelmez uyumuşum.Yeni kalktım tam yazılanları okuyayım dedim.
Henüz 5 haftalık ya keseyi göremeyiz daha dedi dr.O da heyecandan beni erken çağırmış :))
Cumartesi üstten görmeye çalışcak,göremeyebilirmiş daha değer yükselmeliymiş.Üstten görülmezse alttan bakacakmış.
Daha bişey belli değil yani.
Yalnız kistim birzcık büyümüş.Bu bebeği beslemek için oluşan bir kist dedi ya bilmiyorum.Beyin gücümle ondan kurtulcam inşallah :)
Kızlar saatim çalıyor.Jelimin saati geldi.Bi yarım saat sonra gelirim.Görüşürüzzzzza.s.
hayırlısı olsun canım inşallah hadi bakalımmm haftaya görülür ama benimkide 6 haftadayken görülmiştü uffaccıcık bişiii görülüyorrr ama çokkk şekerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Canım benim
Ne kadar çok sevindim senin adına. allahım tamamına erdirsin inşallah. Sağlık ve mutlulukla birlikte. Hayırlı olsun. Söyleyecek şey bulamıyorum. Senin adına çok sevindim.Kocaman öpüyorum.
Hala gelmedin Darkinlife merak ettim seni
Darkinlife umarım iyi haberler almış ve onu kutluyorsunuzdur arkadaşım!!Bizleride merakta bırakma emi :)
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah.
galiba bu bebişler hiç beklenmedik anda mı geliyorlar? burdan bu sonuç çıkarmı acaba bizlere
kız nerelerde kaldın dark ne yaptın ne zamn gıtcen:)
DARKİİİİN neredesinnnn. dün gidecektin ama haber yok merak ediyoruz
darkinlife cim ne yaptin merak ettim seni gordunmu keseyi???
kızlaz inşallah kötü bişi yoktur.dark yok ortalarda.yazardı çünkü mutlaka....korkmaya başladım
bende yaaaaaaaaaaaa(((((((((((((((((((((((
darkinlife canım ne alemdesinnn bebişini gördünmüüüü allahın izni ileee kucağına aldığın günlerde gelsinnn
canım benim bi arkadaşımda da hamilelikte kist vardı ama kendiliğinden geçmişti hemde büyük bi kistti yaaaaaaaaa.
Darkcım o da geçer inşallah merak etme, hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebeciğini, inşallah alttan muayeneye gerek kalmaz Allah korusun bende sakıncalı diye biliyorum çünkü, mümkün olduğu kadar yaptırma bence Allah yardımcın olsun canım benim