Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

AnlamadanDinlemeden

HayaT BeNimLe GüSeL :))
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2007
11.617
27

Merhaba kızlar biliyorum sizi merakta bıraktım ama bugün değerin yükseldiğini görmeden yazmak istemedim.

Sonunda Mucizem gerçek oldu işte bende yaşadım bu sevinci,inşallah sonuna kadar devam eder herşey böyle güzel olurrr..:teytey: :dance::teytey::dance:

İnşallah darısı benim gibi gözü yollarda olan tüm arkadaşlarıma olurrr.Hala inanamıyorum ben şoktayım galiba.

Dua edin sizde bana kızlar herşey güzel devam etsin inşallah..

Canım gözün aydın. Umarım çok sağlıklı bir hamilelik geçirir bebişini kucağına alırsın.
Darısı bizim başımıza...

cnm hayırlı olsun allah tamamına erdırsın kucagınada almayı nasıp etsın darısı bızlere bende beklemedeyım hsg yaptırdım yenı daha baslamıyacam sımdılık hayırlısı

DARKİNLİFE GERÇEKTEN ÖYLE SEVİNDİM Kİ ANLATAMAM.UNUTTUM YA SENİN AŞILAMAMIYDI.VE KAÇINCIYDI.BEN 2.AŞILAMAYI YAPTIRDIM BEKLEMEDEYİM.15 MARTTA BELLİ OLACAK.SÜPERSİN YAAAAAAAAAA:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ayyyyyyyyyy ne guzel.sizi tanimiyorum ama sevincini boyle paylasmaniza gore gercekden cok mutlusunuz demekdir.sizin icin inanin cok sevindim.ayrica mucizem oldu diyorsunuz ya ben cok seviniyorum birilerinin mucizesi oldugunda.allah tum isteyenlere nasip eder insallah.annelik guzel sey diye duyduk hep.sag salim buyutun bebisinizi.anasina babasina vatanina hayirli insan olarak buyur insallah.tebriklerrrrrrrrrr

Kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum İnşallah tüm isteyenler bu ay kavuşur benim gibi pozitifeee.

Swetlenacım bencede dinlen biraz uzaklaş bak nasıl iyi geliyor dinlenince.Hem hsg den sonra kendi kendine hamiş kalanlar epey oluyor.Görüyorsun işte ilaç yok yumurta takibi yok oldu işte.Kısmet galiba.

Canlarım ben 3. aşılama olacaktım bu aya kalmıştı.aylardı başlayamamıştım.Nihayet bu ay başlayalım derken tesadüf öğrendik hamile olduğumu.

cnm herkes olur dıyo hsgden sonra ama hayırlısı zaten dr kafana takmasan kendılıgınden olur dıyo ama takıyodum bu aralar hıc dusunmuyorum sureklı gezıyorum allahın takdırı artık bırkac ay beklıycem bakalım hayırlısı

darkkkkk,
ya inanmıyorum valla çok sevindim senin adına. bana da ümit oldun. demek tek tüplede oluyormuş.
tebrikler canım.. belirtin varmıy dı hiç bahsetmemiştin?

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.

Evet evet biraz uzaklaşınca oluyormuş walla bende hep duyardım ama inanamazdım.
İnşallah sende benim gibi ummadığın anda olursun..a.s.

evet canım Ben de inanamıyorum ama oldu işte :1shok:
Tek tabanca da oluyormuş Tinycim yeterki inanalım olacağına..
Belirtim yoktu ben yaramı kontrole gitmiştim canım bide enfeksiyon için gitmiştim dr. kist gördü tesadüf ilaç yazdı.Eşimde ya hamileyse biz korunmuyoruz dedi.Hormonlarla birlikte kan testide istedi veee öyle çıktı.
Şimdi adete 2 gün var kasıklara ara ara bişe batar gibi.Göğüslerde elleyince acıyo sadece.Hadi darısı sanada olsun.

tebrik ederim sizi allah analı babalı bütmeyi nasip etsin inşallah.sizde bizim için dua edin.hamilelerin duası kabul olurmuş:)inşallah rabbim dileyen herkese versin içinde de bana

daaarrrrkk canım harikasın ya pozitif akımın meleği ne güzel bir haber seni çok tebrik ediyorum arkadaşım senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz geçer hamişliğin kucağına almakta nasip olur bize özellikle bana dua et bi tanem bende meleğime kavuşayım bir an önce

CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOOOKKKK SEVİNDİMMMM HAYIRLI OLSUNNN GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN.SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİP BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN .BİZ POZİTİF AKIMIN MELEKLERİYİZZZ VE İLK OLARAK BU DERSİ DARKINLIFE KAZANDI HALAY BAŞI SEN OLDUN KIZZZZ :roflol::roflol::roflol:a.s. canım sonuna kadar mutlulugun daim olsun

saol canım ben hep bu mucizeyi bekliyordum.Nasıl mutluyum bilemezsin.Başka bir şehirde 3. aşılama olacaktım bu ay olmazsa tüp bebek denemesinin provasını yapıyordum aklımda..Amin güzel dileklerin için.İnşallah sizlerinde gönlünden geçen mucizeler gerçek olurrr...a.s.

tebrik ederim sizi allah analı babalı bütmeyi nasip etsin inşallah.sizde bizim için dua edin.hamilelerin duası kabul olurmuş:)inşallah rabbim dileyen herkese versin içinde de bana
Etmem mi canım elbette sizde bana edin lütfen hep böyle güzel gelişsinn.
Her dua edişimde kendime ve burdaki arkadaşlarıma ve tüm isteyenlere diye ediyorum duayı.Hepimiz hayırlı evlat sahibi oluruz inşallah..

Meleğim Pozitif Akım iyi geldi bak bana.Gerçi son derslerde bende zorlandım ama Önemli olan olacağına yürekten inanmak galiba ve alternatif tıp dan destek almak da sanırım yararlı oldu.
Darısı sana olsun güzelim inşallah.

SAĞOL BALCIMMM Bak yükseldi değer bugün şükür.Pazartesi keseye bakacak inşallah onlarda iyi gelişir.
Amin güzel dileklerin için inşallah senin içinde bu temenniler gerçek olur Balcım.
EVEt Halaybaşı oldum walla arkamdan gelin bak bu ay bereket li miawwwwwww:teytey::teytey::teytey:

tebrikler ne güzel bi haber bu.......umarım bebegine sağlıkla kavuşursun , biziki gibi bu mutlugu özlemle bekleyen insanlara sen ve bebeğin uğurlu gelirsiniz ........

tebrikler ne güzel bi haber bu.......umarım bebegine sağlıkla kavuşursun , biziki gibi bu mutlugu özlemle bekleyen insanlara sen ve bebeğin uğurlu gelirsiniz ........

Amin canım inşallah uğurlu gelirim.Bana da Curly. uğurlu geldi galibaaa Onun güçlü donmuş embriyosunu görünce mucizeme ben de bi gün kavuşacağım demiştim..
İnşallah sizler çok beklemezsiniz.Kısa zamanda kavuşursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…