- 1 Ekim 2007
- 11.617
- 27
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
Kızlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum İnşallah tüm isteyenler bu ay kavuşur benim gibi pozitifeee.
Swetlenacım bencede dinlen biraz uzaklaş bak nasıl iyi geliyor dinlenince.Hem hsg den sonra kendi kendine hamiş kalanlar epey oluyor.Görüyorsun işte ilaç yok yumurta takibi yok oldu işte.Kısmet galiba.
Canlarım ben 3. aşılama olacaktım bu aya kalmıştı.aylardı başlayamamıştım.Nihayet bu ay başlayalım derken tesadüf öğrendik hamile olduğumu.
Evet evet biraz uzaklaşınca oluyormuş walla bende hep duyardım ama inanamazdım.cnm herkes olur dıyo hsgden sonra ama hayırlısı zaten dr kafana takmasan kendılıgınden olur dıyo ama takıyodum bu aralar hıc dusunmuyorum sureklı gezıyorum allahın takdırı artık bırkac ay beklıycem bakalım hayırlısı
darkkkkk,
ya inanmıyorum valla çok sevindim senin adına. bana da ümit oldun. demek tek tüplede oluyormuş.
tebrikler canım.. belirtin varmıy dı hiç bahsetmemiştin?
allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
ayyyyyyyyyy ne guzel.sizi tanimiyorum ama sevincini boyle paylasmaniza gore gercekden cok mutlusunuz demekdir.sizin icin inanin cok sevindim.ayrica mucizem oldu diyorsunuz ya ben cok seviniyorum birilerinin mucizesi oldugunda.allah tum isteyenlere nasip eder insallah.annelik guzel sey diye duyduk hep.sag salim buyutun bebisinizi.anasina babasina vatanina hayirli insan olarak buyur insallah.tebriklerrrrrrrrrr
Etmem mi canım elbette sizde bana edin lütfen hep böyle güzel gelişsinn.tebrik ederim sizi allah analı babalı bütmeyi nasip etsin inşallah.sizde bizim için dua edin.hamilelerin duası kabul olurmuş:)inşallah rabbim dileyen herkese versin içinde de bana
Meleğim Pozitif Akım iyi geldi bak bana.Gerçi son derslerde bende zorlandım ama Önemli olan olacağına yürekten inanmak galiba ve alternatif tıp dan destek almak da sanırım yararlı oldu.daaarrrrkk canım harikasın ya pozitif akımın meleği ne güzel bir haber seni çok tebrik ediyorum arkadaşım senin adına çok sevindim inşallah sorunsuz geçer hamişliğin kucağına almakta nasip olur bize özellikle bana dua et bi tanem bende meleğime kavuşayım bir an önce
CANIMMMMMMMMMMMMMMMMMM ÇOOOKKKK SEVİNDİMMMM HAYIRLI OLSUNNN GÖZÜN AYDIN CANIM ALLAH KUCAGINA ALMAYIDA NASİP ETSİN.SAĞLIKLI BİR HAMİLELİK GEÇİRİP BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN .BİZ POZİTİF AKIMIN MELEKLERİYİZZZ VE İLK OLARAK BU DERSİ DARKINLIFE KAZANDI HALAY BAŞI SEN OLDUN KIZZZZ :roflol::roflol::roflol:a.s. canım sonuna kadar mutlulugun daim olsun
tebrikler ne güzel bi haber bu.......umarım bebegine sağlıkla kavuşursun , biziki gibi bu mutlugu özlemle bekleyen insanlara sen ve bebeğin uğurlu gelirsiniz ........