Kızzzzlar Benim Mucizemde Geliyorrrr HAMİLEYİİİİMMMM

Darkinlife Selam,
Bence gebelik semptomları beklemekten vazgeç, bu güzel haberin tadını çıkar arkadaşım. Ve kalp atışları konusunda, Allah'tan hayırlısı ile sana en güzel kalp atışı sesi dilerim.
Herşey gönlünce our inşallah,
Benim de yarın 2. mikro sonucum belli olacak, sana ve hepimize dua ediyorum.
Sevgiler

Haklısın ama bazen dinliyorum kendimi.Sağol canım inşallah duyarım o güzel kalp atışlarını.

Seninde inşallah pozitif sonucunu öğreniriz yarın.Dualrım seninle.a.s.

Darkinlife Selam,
Bence gebelik semptomları beklemekten vazgeç, bu güzel haberin tadını çıkar arkadaşım. Ve kalp atışları konusunda, Allah'tan hayırlısı ile sana en güzel kalp atışı sesi dilerim.
Sevgiler

İyiyim canım,kendimi oldukça iyi hissediyorum.Ondan biraz endişelendim bugün.Neden göğüsler ağrımıyor diye ..
Bulantım yok, ama ara ara mide ağrısı hafiften oluyor.
Ani hareket edince kasıklar yada karnıma sancı giriyor.

Adete 6 gün felan kala öğrendim ben.
O zamandan göğüsleri elleyince hafif acıyodu.Bende adetin yaklaşmasına ve içtiğim adaçayına yorumladım hep.Ayaklarda yorgunluk hissi oluyodu.Ara ara kasıklara sancı girmesi oluyodu bu sancı bi iki defa bacaklara vurdu.Şimdi göğüsler geçti neden bilmem..Kasıklar azaldı.
Ayaklar ise bazen çok kötü oluyor bazende iyi.
canım üzülmeeee.bende aynı şeyi takıyorum.ne midem bulanıyo ne belim ağrıyo sık idrara çıkma diyorlar bende oda yok.göğüslerim acıyo bacaklarım çok halsiz ara sırada ağrılar oluyo...7.haftama girdim bende korkuyorum

Darkinlife Selam,
Sevgiler
Sağol canım vazgeçtim bugün normale döndüm şükür.

Bebeişin hayırlı olsun,allah hayırlı ömürler nasip etsin ikinizde de...

canım üzülmeeee.bende aynı şeyi takıyorum.ne midem bulanıyo ne belim ağrıyo sık idrara çıkma diyorlar bende oda yok.göğüslerim acıyo bacaklarım çok halsiz ara sırada ağrılar oluyo...7.haftama girdim bende korkuyorum

DDm walla ben bıraktım bugün bu endişeleri.Bazıları aylarca hissetmezmiş bile hamile olduklarını.Belki biz de onlardanızdır.
En iyisi bunları düşünmeyelim canım.bebeişler bize sürpriz yaptı geldi.Gitmezler inşallah.:nazar::nazar:iki sana :nazar:bi bana :))))))))))))))))
MAŞALLAHHHHH Bi de Sakuraya :)):nazar:

Darkinlife mrb
Bir kez okumuştum yazmıştın ama rica etsem tekrar yazar mısın şu bitkisel tedavi yöntemlerini. Neler yapmıştın? Adaçayını biliyorum, adaçayını ovülayona kadar içip son 14 gün içmeyi bırakıyor muydun? Yoksa bir ay boyunca aralıksız mı içiyoruz? Keçiboynuzu pekmezi vardı (ölçüsü neydi? sen de yedin mi yoksa sadece eşin mi?), başka neler vardı?:uhm:

Canım şöyle yap adaçayını adetin 3 yada 4. gününden içmeye başla 11.gün bırak.Zaten etki bi kaç gün daha devam eder bırakınca
Günde en fazla 2 kupa iç.Çay gibi demle.Her gün yeniden demle.

Keçiboynuzunu sevmedi eşim.Pekmezini içti.İlk hafta sabah akşam aç karna 2 yemek kaşığı.
Sonraki hafta sabah akşam 1er yemek kaşığı.Pekmez içsin.Çok işe yarıyor.Kansızlık varsa sende içenilirsin arada.

Sonra balın içine (1kase) çörek otu,ısırgan tohumu-turp tohumu,susam kat ısıra ısıra günde bi tatlı kaşığı ye.Hepsinden biraz kat şöyle parmağının ucuyla.

Eşin fındık,ceviz tüketsin bol bol.Hatta arı sütü-polen-bal karışımı alırsan ondanda arada 1 tatlı kaşığı tüketebilir.

Yeterli mi canım..Başka bişeyler denemek istersen bitki isimleri yazayım..a.s.

Canım şöyle yap adaçayını adetin 3 yada 4. gününden içmeye başla 11.gün bırak.Zaten etki bi kaç gün daha devam eder bırakınca
Günde en fazla 2 kupa iç.Çay gibi demle.Her gün yeniden demle.

Keçiboynuzunu sevmedi eşim.Pekmezini içti.İlk hafta sabah akşam aç karna 2 yemek kaşığı.
Sonraki hafta sabah akşam 1er yemek kaşığı.Pekmez içsin.Çok işe yarıyor.Kansızlık varsa sende içenilirsin arada.

Sonra balın içine (1kase) çörek otu,ısırgan tohumu-turp tohumu,susam kat ısıra ısıra günde bi tatlı kaşığı ye.Hepsinden biraz kat şöyle parmağının ucuyla.

Eşin fındık,ceviz tüketsin bol bol.Hatta arı sütü-polen-bal karışımı alırsan ondanda arada 1 tatlı kaşığı tüketebilir.

Yeterli mi canım..Başka bişeyler denemek istersen bitki isimleri yazayım..a.s.[/QUOTE]

bu adacayını cay gıbı demlıyoruz yanı sıcak suyun üstüne 1-2 tutam pekmeze basladı bıle :teytey: canımya ılerı hareket 0 olsada etkısi oluyomu pekmezın

bu adacayını cay gıbı demlıyoruz yanı sıcak suyun üstüne 1-2 tutam pekmeze basladı bıle :teytey: canımya ılerı hareket 0 olsada etkısi oluyomu pekmezın

Ben aynı çay gibi demliyorum canım bi iki tutam adaçayının üzerine kaynamış su ekleyip,biraz demleyip içiyordum.

Pekmezin etkisi oluyor canım bizimde ilk hareketli sıfırdı.Bol bol su içsin eşin.İlk aylarda bile faydası var pekmezin ama tam etki 3. ayda oluyor..

Bol şanslar canım.

Başka bayanlar için oğul otu,karanfil,zencefil,anason da bayanlar için çok faydalı.Arada bunları da demleyip içebilirsin.

sizindemi ileri hareketli 0 tı ay bizede faydası olur inşaallah pekmezın yarıya ındırdı eşim pekmezı :roflol: saol canım sen yıne erkek için bişeyler duyarsan bana yaz a.s. 24 üne kadar catlamazsam sonucu sana yazıcam bıtanem bakalım doktorum ne dıyecek a.s.

ya kızlar anlamadım ben şimdi benim eşimin sperm hareketi iyi ama sperm sayısı çok düşük bu yazdıklarınızdan hangisi olcak.

Darkinlife yazılarını okudum. Bende 11 martta hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 210 çıktı. 2 gün sonra 579 a yükselmiş. Bende heyecanla 25 martı bekliyorum artık doktora gidicem. Kaç tane olacağı ve kalp atışlarını duyarım belki. Ama bende mide bulantısı olmuyor şu anda ama çok uyku basıyor bide masabaşı işim. Ama bebeğin kesesini görmeyene kadar inanamıyorum galiba hamile olduğuma. Hastaneye sordum şu an 1 ay 6 günlük dediler. Senin bebişi tekmi?

sizindemi ileri hareketli 0 tı ay bizede faydası olur inşaallah pekmezın yarıya ındırdı eşim pekmezı :roflol: saol canım sen yıne erkek için bişeyler duyarsan bana yaz a.s. 24 üne kadar catlamazsam sonucu sana yazıcam bıtanem bakalım doktorum ne dıyecek a.s.

öyleydi canım bizimde...

ŞİRAcım sizde kullanın bu kürü faydası olur mutlaka.

Aklıma gelmişken erkek için sütlaç çok faydalıymışşş,bir de havuç kızlar deneyin hepsini.Mutlaka fayda görürsünüz.

Darkinlife yazılarını okudum. Bende 11 martta hamile olduğumu öğrendim. ilk değerim 210 çıktı. 2 gün sonra 579 a yükselmiş. Bende heyecanla 25 martı bekliyorum artık doktora gidicem. Kaç tane olacağı ve kalp atışlarını duyarım belki. Ama bende mide bulantısı olmuyor şu anda ama çok uyku basıyor bide masabaşı işim. Ama bebeğin kesesini görmeyene kadar inanamıyorum galiba hamile olduğuma. Hastaneye sordum şu an 1 ay 6 günlük dediler. Senin bebişi tekmi?

İnşallah öğrenirsin kaç tane olduğunu ve kalp atışlarını da duyarsın inşallah hayırlısıyla canım.

Bende 29 martta gitcem kalp atışı ve bebeği görmek için.
Ben şimdilik keseyi gördüm yarım santim.

Bende de mide bulantısı olmuyor,uykum var sürekli ama öyle kolay uyuyamıyorum yine de.
Bende bi belirtim yok diye endişe etmiştim başlık açmıştım.Göğüslerdeki hassasiyette gitti geçenlerde.Neyseki bu günlerde yine başladı şükür.

Yoksa hiç bi belirti yok.Hafif sanki koku hassasiyeti başlıyor gibi.Bazen ayaklarıma müthiş bir yorgunluk çöküyor.Bu sende de oluyor mu??

Ben keseyi gördüğüm halde inanamıyorum :))
Benim 5 hafta 3 günlük ama dr.um 2 gün geriden söyledi.Ona göre 5 hafta 1 günlük.
Ben adete göre hesapladım.2 gün çok da farketmez zaten.

25 martta kalp atışlarını duyarmısın bilmiyorum canım.Sen benden daha geridesin hafta olarak.Ben senden sonra gitcem 29 unda.Kalp atışı için.Belkide duyarsınız.Ama genelde 7 haftada duyuluyormuş.6 da duyan çok nadir.
Keseyi görürsünüz de kalp atışı olur mu artık onu anlatırsın bize.

Çok heyecanlıyım ben.Düşünmemeye çalışıyorum.sende böyle mi yapıyorsun canım?

Bizim kese tek çıktı.Hayırlısı olsun ikimiz için de...a.s.:nazar::nazar:

darkinlife belirtilerini yazarmısın biraz, bel ağrısı oldumu hiç cnm....................

Bel ağrım hiç olmadı canım.Kasıklara ara ara sancı giriyodu bazen bacağıma vuruyordu.
Ama ben şiddetli bir belirti yaşamadım.Oldukça erken öğrendim zaten ben.
Göğüsler felan da ben elleyip,bakıp acıdığını anlıyorum.Artık sıkmaktanda acıyo olabilir :)
Hatta bi ara kayboldu o bile.Endişe ettim.

Şimdi göğüsler yine elleyince acıyo.Kendi kendine bi acı yok.Kasık sancım çok nadir oluyo.Ayaklarımı bazen çok yorgun hissediyorum.

Yeni yeni uyuklamalar başladı.Bugün hafif mide bulantısı var gibi.

Ya Darkinlife ben şu adaçayı meselesine takmış durumdayım da. Bugünlerde regl olmam gerekiyor. 3. günü başlicam yalnız bu ay aşılamaya da başlayacağım. Hani aşılamada da folikülleri geliştirmek için ilaç falan kullanıyoruz ya. Bir zararı olur mu acaba diye düşünüyorum adaçayının. Benim hormon profilim normal çıkmıştı. Adaçayı da galiba östrojeni artırıyormuş. Fazla olması daha mı iyi karar veremedim de bir türlü. Sen aşılama için ilaç yada iğne kullanırken adaçayı içmiş miydin? fisfisfis

Canım ilaç kullanacaksan pek gerek yok gibi ama arada içmek istersen bi çay bardağı iç.
Adetin 3. günü başla 11. günü bitir.Düzenli içmesende arada içsende olur.Nasıl ilaçlarla yumurtaların iyi gelişiyor mu?

X